Kıııız düğün için saçlarımı yaptırdım bitti çok şükür güzel oldu hatta şahane oldu herkes çok güzelsin zayıflamışsın dedi :))) elbiseme bayıldılar:))
Yaş 19Bildirmeyenler ;
Yasinizi, hedef kilonuzu , boyunuzu belirtin. Kilonuzu ben biliyorum.
LolaLuna
@Sarellam
@Amelie23
@sarem2015
@swtyheart
lastrose6
Anneyimbenanne35
Eki Görüntüle 2175841
Yarın bu kötülüğü kendine yapma olur mu.4 Ağustos cumartesi menümForever07 @Papatya gelini
Sabah 1 yumurtadan omlet, 2 zeytin, 1 dilin hindi füme, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, birkaç dilim salatalık
Öğlen 2 sıkım cigkofte ve 3 tatlı kaşığı yoğurt
Akşam Biraz yeşil fasulye ve 2 kaşık pirinç pilavı
Şimdiye kadar mutluydum tabii ama kuzenlerimle dışarı çıkınca bir ıslak hamburger ve bir de dondurma yedim, çok mutsuzum. Fazla yediğime de değil aslında mutsuzluğum dondurma yememe... o kadar uğraştım hiç şekeri sokmadım ağzıma ve gittim 13. Günümde dondurma yedim.... gösterdiğim bütün irade boşunaymış gibi hissediyorum ama Bundan sonra daha beter bi programla döncem kendime kocaman bir not düşüyorum
Günaydın canım .süt geldi onu.pisiriyorum. kahvaltı hazırlanacak. Sen.neler yapıyorsun??Günaydınnnn fit kelebeklerim ,meleklerim napıyonuz
Canım benim. Ne güzel ablanin gelmesi. Hamarat kadının halinde bir başka. İyi oturmalar size.Dün giremedim fırsat olmadı sabah kahvaltı yapıyorken ablam aradı Mardinde yaşıyorlar, yoldayız size geliyoruz dedi. Hemen jet hızıyla evi süpürüp, sildik, temizledik, ikramlık yaptık. Haftaya cuma gidecekler , ara ara gireceğim kızlar gözüm menülerinizin üzerinde olacak
Geçmiş olsun canım. Hep.mi böyle olur. Klima mi çarptı acaba.Günaydın kızlar dün şehir dışına düğün için çıktık ve beni çok fena yol tuttu onun için yazamadım kusura bakmayın ve çıkartmayın lütfeeeennn bugün gece eve dönecem
Günaydın canım. Bekliyoruz menünü müsait olunca yazarsin.Gunaydin arkadaslar. Elektrikler kesildi ve sarjim cok az kaldi. Ne zaman gelir bilmiyorum, alt yapi calismasi var sik sik kesiliyor bu aralar. Menumu elektrikler gelince paylasirim artik.
Canım kendini bu kadar uzmemeye çalış telafi edersin4 Ağustos cumartesi menümForever07 @Papatya gelini
Sabah 1 yumurtadan omlet, 2 zeytin, 1 dilin hindi füme, 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, birkaç dilim salatalık
Öğlen 2 sıkım cigkofte ve 3 tatlı kaşığı yoğurt
Akşam Biraz yeşil fasulye ve 2 kaşık pirinç pilavı
Şimdiye kadar mutluydum tabii ama kuzenlerimle dışarı çıkınca bir ıslak hamburger ve bir de dondurma yedim, çok mutsuzum. Fazla yediğime de değil aslında mutsuzluğum dondurma yememe... o kadar uğraştım hiç şekeri sokmadım ağzıma ve gittim 13. Günümde dondurma yedim.... gösterdiğim bütün irade boşunaymış gibi hissediyorum ama Bundan sonra daha beter bi programla döncem kendime kocaman bir not düşüyorum
Senaa gözünüz aydın canımDün giremedim fırsat olmadı sabah kahvaltı yapıyorken ablam aradı Mardinde yaşıyorlar, yoldayız size geliyoruz dedi. Hemen jet hızıyla evi süpürüp, sildik, temizledik, ikramlık yaptık. Haftaya cuma gidecekler , ara ara gireceğim kızlar gözüm menülerinizin üzerinde olacak
Valla tatlim ben 4 gündür içiyorum çok güzel sorun yok ama ben limonlu suyu ayrı kabuk tarcın limon naneli detoks suyu ayrı iciyorumSevgili turkuaz grubu arkadaşlarım napiyorusnuz diyet nasıl gidiyor??
Ben limonlu şu içiyordum dün basim dönmeye başladı. Benden başka böyle olan var mi?? Bir de içine kabul tarçın atınca ağzımda yara çıkıyor. Acaba çay kaşığı ile icsem su ile yutsam aynı şey olur mu??
N naz5403
C cizen_bayan
S salinger29
Anneyimbenanne35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?