Tamam canım şuan yapamıyorum yaparsam etiketlerimCanım sporda yapabiliyormusun gerçi bebek hasta ise zor yaparsın spor müsait olursan spor yapmayı ihmal etme yaparsa beni etiketle tatlım
Deli ya. Guldurdun beni.
Niye ac misin, tatli krizin mi geldi.Bugün motivasyonum çok kötü kızlar veremiyecegim sanırım bu kilolari
Tok niye tartiliyorsun ac tartilacaksin her gun tartilmayacaksin. Bunun odemi var , hormonlari var.Bugün tok tartıldım 79 geldi. Tatlı krizim oluyor onlarla baş edebildim ama bu rakam niye yani çok canımı sıktı moralim bozuldu
Evet benim kanım zaten ırsi olarak düşük. Ama ondan olduğunu hiç tahmin etmemistim.Kızlar menülerini ze saat te ekleyebilirsek daha güzel olur sanki .aralarda boşluk bırakmayı unutmayın . zaten zorgiriyorum nete bir de ayırt etmeye çalışıyorum. Yaslandim galiba gözlerim zor görüyor..
Bende senin gibiyim . kanımız mi düşük acaba . ben kan eksikliginde hep bunu yaşıyorum.dün akşam bahçeye gittik. Karanlıkta daldan iki elma buldum saat 21 . 30 veya 22.00 idi. Nasıl yemisim. Bıraksalar dalı da kemirecektim o biçim . bir baktım elimde 2 elma çöpü. Allah diğerlerini kurtarmış elimden. Bir kan vereceğim ben sonuçlar ne çıkacak.
@Sena616
Bu arada haftaya 67.2 kg olurum
@cizen_bayan
haftaya 75,00 olurum
@Papatya gelini
Ben bu hafta 63.800 olurum
I IRMAKK70
Haftaya 69.9 olurum saniyorum.
Forever07
ben bu azimle 72 olurum haftaya inşallah
Kuasar
77.600 olurum inşallah maşallah
@swtyheart
75 olurum diyorrrr
@naz5403
81 olurum dediii.
Anneyimbenanne35
105,0
S salinger29
75.2
@LolaLuna
52.2
Amelie23
Haftaya 65.5 olurum
K Kimmik
Ben de insaaaaaallah 52,5 olurum :)
@sarem2015
Bende hedefime 66.5 diyorum
@Sarellam
@ebrar1980
lastrose6
Canım ben 83.5 diyorum. Daha önce yazdım da . 84 yazmıştım.
Kendinizi ekleyerek devam edin kizlar
Yasinizi, hedef kilonuzu , boyunuzu belirtin. Kilonuzu ben biliyorum.
@LolaLuna
@Sarellam
Amelie23
@sarem2015
@swtyheart
lastrose6
Boy 1.68 yaş 34 hedef 68
Anneyimbenanne35
Yediğim.ortada kaçamakta yapmıyorum. Son kez sabah bir tartılacağımTok niye tartiliyorsun ac tartilacaksin her gun tartilmayacaksin. Bunun odemi var , hormonlari var.
Yediginde bi sey yoksa kalici olmuyor merak etme.
Bende bilmiyordum ve yeni bişey öğrendimKahvaltı 10:00
Evet benim kanım zaten ırsi olarak düşük. Ama ondan olduğunu hiç tahmin etmemistim.
Ay bugun boga burcuna girmis siz boyle oldunuz, benim burcum boga bir de benim halimi dusununBugun ay boga burcundaymis. Istahlarin artmasi bu yuzden. Bol domates sebze.
Yarina kadar dayanin kizlar. :))
Ben küçük olduğunu düşünüyoddumSenden büyüğüm :)
Demek ki o lahmacuna o yüzden hayır diyemedim benBugun ay boga burcundaymis. Istahlarin artmasi bu yuzden. Bol domates sebze.
Yarina kadar dayanin kizlar. :))
Kıııız düğün için saçlarımı yaptırdım bitti çok şükür güzel oldu hatta şahane oldu herkes çok güzelsin zayıflamışsın dedi :))) elbiseme bayıldılar:))Kiz fatma zayıfladim biraz da kendime bakayım mı diyorsun. İyi yapıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?