- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
@Papatya geliniKizlar iyi haftasinlari bugunki menum
Sabah
Menemen
2 dilim ekmek
Oglen
Yogurtlu kabak
Soda
Aksam
Patlican yemegis
Salata
Forever07
Net paketim bitmek uzere kalip sogbet etmek isterdim ama ayin 10nuna kadar yetirmem gerek
Canım teşekkür ederimHayiiirrr onun icinnn dedin.Demesen de ismarlamayi severim. Aslan burcu comerttir.
Bugunlerde ben de kola ile sinaniyorum. Hava cok sicak oldugu icin. Yalniz biliyorum baslarsam cok kotu gerisi gelir. Yas pastadan bile kotu o. Sodali ayran kurtaricim.
Aaa bak nerden anlastigimiz belli oldu .Canım teşekkür ederim
Hemen üzerime alındım benimde yükselenim aslan:))
yaa senin gibi tatlış birine kim itici der ya onu diyen iticidirBana jest yapan da kızdı. Ona bugün çok güzel görünüyorsun diye iltifat etmiştim :)
Ben de seni cok cekici buluyorum sekerim.yaa senin gibi tatlış birine kim itici der ya onu diyen iticidir
neden olmazki bedeni küçük alsan zaten bunlar likralı oluyorTankini diye bunu da aldim. Modeli gercekten cok hos ama bu da bol geldi olmadi.
yaa teşekkür ederimmBen de seni cok cekici buluyorum sekerim.
En kucuk bedeni M mis. M aldim bol geldi.neden olmazki bedeni küçük alsan zaten bunlar likralı oluyor
zayıflamanında kötü yanı mı buEn kucuk bedeni M mis. M aldim bol geldi.
başka sayfalardan baktın mı başka siteler dene benceEn kucuk bedeni M mis. M aldim bol geldi.
Benim vucudun seysi o. Alt goturur de ust bol geldi.zayıflamanında kötü yanı mı bu
hmm o zaman aldığın ürünün üstünü daralttırıcaksın yoksa bulman zor olurBenim vucudun seysi o. Alt goturur de ust bol geldi.
Ayy biktim kalsin.hmm o zaman aldığın ürünün üstünü daralttırıcaksın yoksa bulman zor olur
Benim ufaklık hiç durmuyor bugün biraz da hasta olmuş o yüzden siteye giremiyorm fazla yeni gördümYasinizi, hedef kilonuzu , boyunuzu belirtin. Kilonuzu ben biliyorum.
Kizlar bi siz kaldiniz.
@LolaLuna
@Sarellam
Amelie23
@sarem2015
@lastrose6
Eki Görüntüle 2175893
Canım sporda yapabiliyormusun gerçi bebek hasta ise zor yaparsın spor müsait olursan spor yapmayı ihmal etme yaparsa beni etiketle tatlımMenüm
Kahvaltı
Yarım poğaça çay
Öğlen
Kepek ekmekli tost
Akşam
Biraz tavuk Ve makarna
Forever07 @Papatya gelini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?