- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Ne olsun çocuklar ev işleri yemek derken yuvarlanıp gidiyorum:)Nerde bu millet boş kalmış yine canlarım cıssları hüpletmiyonuz demii size güveniyorum bakk
sağol canım Allah razı olsun inşallah birlikte veririz bu kilolarıHoşgeldin geldin canım aramıza Allah bağkşlasın bebişlerinide birlikte çok güzel bol eksili günlerimiz olsun canım
Ohhhh afiyet olsun kelebeeeeğim, hareket ediyosun muhteşemNe olsun çocuklar ev işleri yemek derken yuvarlanıp gidiyorum:)
Çok sağlıklı bir şekilde yemegimi yedim şimdi biraz oturup dinleniyorum
Matematigim iyidir güzelim ama bu verilen kilolar karşısında error verdim :)Canoom geçen hafta 70.3 bu hafta 68.2 tabi ki senin emeğin üstümde çok, güzel kalplim
Aramıza hoşgeldin canımBu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Vericez kuzum yağların kaçışı yok bizim takımdan. Günlük düzenli menü bildirmeyi, sağlıklı beslenmeyi ,suyu artırmayı, sporla desteklemeyi unutma olur mu bu serüvende çok eğleneceğizsağol canım Allah razı olsun inşallah birlikte veririz bu kiloları
Güle güle.A AklinYolu1 canim özelden mesaj atmaya çalıştım atamadım sana
Beni silebilirsin
Gerçekten çok üzüldüm
Herkese başarılar dilerim
Ahh koltuğu çok özlüyorummmOhhhh afiyet olsun kelebeeeeğim, hareket ediyosun muhteşem
Nasılız ama nihahaaa yağlar kaçamıyo bizim takımdanMatematigim iyidir güzelim ama bu verilen kilolar karşısında error verdim :)
O senin güzelliğin senacim.
Bu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
uanlış yazıldı kuzum kb hoşgeldinnBu kadınlar kulübünde 2. Diyetim kızım 9 aylıkken başlamıştım 56 kiloya kadar inmiştim sonra tekrar hamile kaldım 60 kiloyla ve 75 le doğuma gittim doğumdan bir hafta sonra 69 kiloydum ve hala aynıyım oğlum 5 buçuk aylık oldu ve artık zayıflamak istiyorum benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Doğru söyleyin liposuction mi yaptırıyorsunuz :)Nasılız ama nihahaaa yağlar kaçamıyo bizim takımdan
Kuzu birini tercih et lütfen en çok sevdiğiniEki Görüntüle 2174736 Kızlar bende geliyorum aranıza .inşallah bugün başlangıç olsun .
İçimden de kavunlar üzümler ve dondurmalar geçiyor. Az da olsa yerim sanırım.bilemiyorum. nasıl yapacağım.
Master 'ları ne üzerine yaptın canım. Maşallah sana .inşallah uygun bir iş bulursun kendine.Iki masterim var , alanimda is bulamadigim icin calismiyorum .
Evde bos oldugum icin , 7 kursa birden baslayayim dedim. Cok yogundum ve yeni bitti kurslarim.
Iki turlusu de var ama kefir olan daha iyi. Tabi ki hazir olan degil. Yogurtta da belli duzeyde var ama yeterli degil.
Detoxa ihtiyacin var limonlu su ile baslayabilirsin.
Iyi geceler gorusuruz. Tarti isini bir dusun.
Ehehee evet ben sizden gizli yaptırıyorum dermişimDoğru söyleyin liposuction mi yaptırıyorsunuz :)
Selam hoşgeldin. Bize takıl ve kilo vermeye basla:)Eki Görüntüle 2174736 Kızlar bende geliyorum aranıza .inşallah bugün başlangıç olsun .
İçimden de kavunlar üzümler ve dondurmalar geçiyor. Az da olsa yerim sanırım.bilemiyorum. nasıl yapacağım.
Hoşgeldin serüvenimize canımmEki Görüntüle 2174736 Kızlar bende geliyorum aranıza .inşallah bugün başlangıç olsun .
Evet enerjiniz hoşuma gitti. Elveda kilolar.Selam hoşgeldin. Bize takıl ve kilo vermeye basla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?