ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ne olsun diyet topiklerinde surunuyoruz.
Iyi insan tam tarti gununun uzerine gelirmis.

Tarti resminle gel yarin sabah , biz zorla diyete baslatiriz seni.
Inşallah canım. Birakali 3 hafta oldu . diyetisyen gidiyordum 5 aydır ayni kiloda kalınca bıraktım. 3 haftadır da gitmiyorum. Başka diyetisyen gidesim var . eşim hala diğeri ile devam ediyor. Memnun da sorun bende adapte olamıyorum. Bir de bayan olan ile başlayayım.diyorum içimden bir de sana dedim şimdi.

Hadi bana kendini anlat. Neden uyku tutmuyor mesela.
Annem ile çay faslimiz uzun sürdü. 8 10 bardak ictin sanırım. Bir.de.bünye cafein alınca çok çabuk etkileniyor sinir ve uykusuzluk gibi. .
Ben 33 yaşındayım evliyim.öğretmenim. 3 cocuk annesiyim. Birini yeni emzikten kestim 27 aylık. Diğerleri 7 ve.5. Yasindalar.

Kac kilo fazlan var, boyun kac.

Diyetisyende bitmiyor is , sende bitiyor. Demek ki yediklerinde bi problem var rose.

Allah bagislasin. Ne ogretmenisin.

Kac kilo fazlan var, boyun kac.

Diyetisyende bitmiyor is , sende bitiyor. Demek ki yediklerinde bi problem var rose.
Doğru yediklerim doğru besinler değiller.gaps karatay diyetisyen ile 34 kilo verdim. Troid hastasıyım hiç çalışmıyor bezlerim. Gaps iyilestirebilir bağırsakları düşüncesi ile yaptım. Çocuklar aynı anda hastalanip havale geçirince bıraktım. Sonra diyestisyen ile devam ettim. Böyle ışte. Boyum 1.68 kilom en son 85 idi.

Gut florasini duzeltmek icin probiyotik kullanmalisin.

Asidik gidalardan uzak durup alkali beslenmeye calisacaksin.

Sen neler yaparsın ?? Kac yasidnasin. İi
Iki masterim var , alanimda is bulamadigim icin calismiyorum .

Evde bos oldugum icin , 7 kursa birden baslayayim dedim. Cok yogundum ve yeni bitti kurslarim.

Proboyotik olarak kefir gibi mi mesela. Yoksa ilaç şeklinde mi. Yoğurt zaten ev yoğurdu yiyorum.
Iki turlusu de var ama kefir olan daha iyi. Tabi ki hazir olan degil. Yogurtta da belli duzeyde var ama yeterli degil.

Detoxa ihtiyacin var limonlu su ile baslayabilirsin.

İyi geceler canım. Artık uyumaya çalışacağım çocuklar erkenden kalkarlar. Inşallah gözlerim açılır.
Iyi geceler gorusuruz. Tarti isini bir dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…