- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
Hic isinamadim ona ya.Aa aşkolsun mantar sevilmez mi
Ben de bekarken hiç yemedim daha doğrusu eve hiç mantar girmedi daha önce zehirlenme korkusundan almıyordu bizimkiler . Evlenince eşim çok seviyordu kayınvalidemlerde yiyiyordu öyle öyle alıştımHic isinamadim ona ya.
Pizzanin icinde geliyordu bazen ben tabi kenara atiyorum.
Mantar iyidir ama tipim degil. Evlensem de bakmam yani. O domatese benzeyen hurmayi da yiyemem.Ben de bekarken hiç yemedim daha doğrusu eve hiç mantar girmedi daha önce zehirlenme korkusundan almıyordu bizimkiler . Evlenince eşim çok seviyordu kayınvalidemlerde yiyiyordu öyle öyle alıştım
İyi yapmışsın, ayran faydalıdırBen resmen ayran detoxu yaptim bugun.
Bende bir tek pizzada yerim mantarıHic isinamadim ona ya.
Pizzanin icinde geliyordu bazen ben tabi kenara atiyordum.
Ay onu bende hiç sevmiyorum vıcık vıcık ağzım bi tuhaf oluyorMantar iyidir ama tipim degil. Evlensem de bakmam yani. O domatese benzeyen hurmayi da yiyemem.
Limonlu su icmedim bugun cunku biliyorum icseydim reflumu azdiracakti.İyi yapmışsın, ayran faydalıdır
Bende bol bol ayran içecektim ama işte olmadı
Ben hep kenara.Bende bir tek pizzada yerim mantarı
Ay onu bende hiç sevmiyorum vıcık vıcık ağzım bi tuhaf oluyorbide sevmiyorm diyince çevremdekiler şok oluyor şaka gibi
Ayy milli piyango çekilişi gibi olduIlk yarisma resmi olarak bitmistir . Birazdan menuler ve mesaj sayilari aciklanacak. Yarinda tarti resimleriyle birlikte dereceye girenler aciklanacak.
Kizartma amaKarniyarik mis gibi yemek. Biraz pilavla yiyebilirsin.
Canım benim yaa çok üzüldüm kuzucuğaKizlar iyi geceler uyumayan var mi biraz dertleselim..Benim abim var esi dogum yaptiktan yarim saat sonra vefat etti minicik bebegimiz annesiz kaldi bundan 3 yil onceydi o zaman benik buyuk oglum 4 aylikti.acilma 10 cm oldugu halde doguramadi o yuzden bebgimiz oksijensiz kaldi kuveze aldilar hemen ölmeden hic goremedi bebegini.Bende sutum oldugu icin emzirdim yigenimi.Yani sut ilusumda oldu.Abik tekrr evlendi evlendigi kisi ben ona annelik yaparim diyerek yaklasti cok iyiydi mukemmeldi taaki kendi bebesi olana kadar.Onlara ugradik bizim bebegimzle hic ilgilenmiyor yemek yedirmiyor uyutmuyor gece 12 oluyo bebegim nereye nasil uyuycagini bilemiyo abim ayrilamiyo diger bebegi icin nasil olcak napcaz dusunmekten uyuyamiyorum cok uzuluyorum(((
Cok konustu halletmeye calisti..Ama bi insan (lafta insan hayvan desem hayvana haksizlik) 3 yasinda ki bi bebegi gogsune alip sarmayi neden cok gorur inan aklim almiyor.Bunun bi aciklamasi olamazCanım benim yaa çok üzüldüm kuzucuğa
Abin eşiyle konuşmayı denedi mi acaba?
Ne düşünüyor bu konuda?
Niye böyle ayrım yaparlar bilmem, küçücük çocuğa niye öyle davranır bir insan. Sonuçta eşinin bir parçası, çocuğununda kardeşi yani.. biz elalemin çocuklarına kıyamazken, emamettir zarar gelmesin diye peşinde gezerken sen böyle davran...olacak iş mi?
Çok üzüldüm canım Allah vicdan merhamet versin ona ne diyim bilemedim . Sen alsan onu da olmaz mı eşin ve abin kabul eder mi ?sevabada girersin süt evladın da olmuş emzirmişsin en azından hayatı kurtulur çocuğunKizlar iyi geceler uyumayan var mi biraz dertleselim..Benim abim var esi dogum yaptiktan yarim saat sonra vefat etti minicik bebegimiz annesiz kaldi bundan 3 yil onceydi o zaman benik buyuk oglum 4 aylikti.acilma 10 cm oldugu halde doguramadi o yuzden bebgimiz oksijensiz kaldi kuveze aldilar hemen ölmeden hic goremedi bebegini.Bende sutum oldugu icin emzirdim yigenimi.Yani sut ilusumda oldu.Abik tekrr evlendi evlendigi kisi ben ona annelik yaparim diyerek yaklasti cok iyiydi mukemmeldi taaki kendi bebesi olana kadar.Onlara ugradik bizim bebegimzle hic ilgilenmiyor yemek yedirmiyor uyutmuyor gece 12 oluyo bebegim nereye nasil uyuycagini bilemiyo abim ayrilamiyo diger bebegi icin nasil olcak napcaz dusunmekten uyuyamiyorum cok uzuluyorum(((
Canim abim asla vermez.Annem buyuttu yigenimi gecenlerde sinirlendi ver bana dedi abim asla olmaz diyo ogluna asiri duskun bi gorsen o tuvalete goturuyo, surekli ilgileniyoBenim bir komşum benzer şeyler yaşamış yıllar önce. Kaynının eşi vefat etmiş bir oğlan bir kız iki çocuk kalmış, sonra adam evlenmiş, yeni elti çocuklara bakmayınca benim komşu iki çocuğuda yanına almış, büyütmüş. Şimdi oğlan askerde, kızda okuyor. Kendinin de 4 çocuğu var, birde evde kayınvalideyle kayınpeder.. 10 kişi yaşıyorlar, Allah güç kuvvet vermiş teyzeye maaşallahı var hepsine yetişiyor.
Senin böyle bir imkanın var mı? Yanına alıp büyütsen nasıl karşılanır?
Ilk dogdugunda dedim esimde cok istedi ama abim asla olmaz dedi.Ayrilamiyo o esini cok seviyodu simdi onada hak veriyorum evladindan sevdiginin yadigarindan nasil ayrilsibÇok üzüldüm canım Allah vicdan merhamet versin ona ne diyim bilemedim . Sen alsan onu da olmaz mı eşin ve abin kabul eder mi ?sevabada girersin süt evladın da olmuş emzirmişsin en azından hayatı kurtulur çocuğun
Oyy kıyamam, ama işte abinde her dakika yanında olamaz ki, birde şuan anne sevgisine daha fazla ihtiyacı var bebişin yaa, baba dışarda çalışıyor bütün gün. Çocuk anneyle birlikte aynı evde.. zor, Rabbim kalbine merhamet versin inşaallah ne diyeyimCanim abim asla vermez.Annem buyuttu yigenimi gecenlerde sinirlendi ver bana dedi abim asla olmaz diyo ogluna asiri duskun bi gorsen o tuvalete goturuyo, surekli ilgileniyo
Yengem vefat etmeden 1 gun once esim ruya gordu.Ruyasinda sapsari(yigenim sapsari bi cocuk) bi cocuk varmis ama aynisindan 6 tane varmis bizim oluyomus.Sonradan idrak edebildik emzirdim sut oglumuz oldu ama oyle bi bebkki 6 cocuga bedel.Çok üzüldüm canım Allah vicdan merhamet versin ona ne diyim bilemedim . Sen alsan onu da olmaz mı eşin ve abin kabul eder mi ?sevabada girersin süt evladın da olmuş emzirmişsin en azından hayatı kurtulur çocuğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?