- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
Tabi ki yarın sabah yüklerim şu an evde değilimMerhaba ,tarti resmini yuklersen katilabilirsin.
Seni listeye ekledim ameliecim. Eski yarismaci oldugun icin yani kilo vermeye yeni baslamadigin icin daha az kirpiyorum.
Biz odemleri attigimiz icin kiloyu daha az yazmak ama zaten bu yarisma bitiyor . Yenisi basliyor amelie o konuyu cok takmayin kafaniza.Kırpmak nedir canm anlayamadım
Sence diyet isine girmek icin biraz erken degil mi. Spor olarak leslie de yapabilirsin. Evde yormuyor seni .Tabi ki yarın sabah yüklerim şu an evde değilim
Yalnız ben doğum yapalı 1 ay oldu sezeryan doğum yaptım
Spor olarak yürüyüş yapabilirim sadece 4.aya kadar
Anladım şimdi teşekkürler ,bir süre diyeti bırakmıştım 25 temmuz da 68,9 dum bugün 67,7 yim iyi gidiyorum sanırım . Burada baya bi çok motive oluyorumBiz odemleri attigimiz icin kiloyu daha az yazmak ama zaten bu yarisma bitiyor . Yenisi basliyor amelie o konuyu cok takmayin kafaniza.
Sence diyet isine girmek icin biraz erken degil mi. Spor olarak leslie de yapabilirsin. Evde yormuyor seni .
Kuzum bence sen şu anlık üç beyazı azaltmaya çalış sonra tamamen çıkar ,bana da diyet için erken gibi geldi.Tabi ki yarın sabah yüklerim şu an evde değilim
Yalnız ben doğum yapalı 1 ay oldu sezeryan doğum yaptım
Spor olarak yürüyüş yapabilirim sadece 4.aya kadar
Ozlemistik seni .Anladım şimdi teşekkürler ,bir süre diyeti bırakmıştım 25 temmuz da 68,9 dum bugün 67,7 yim iyi gidiyorum sanırım . Burada baya bi çok motive oluyorum
Dogum gunun mu bugun. Nice senelere . Yeni yasin ugur getirsin senacim sana.Yaşım bugün artık 21 oldu, boyum tam 1.70 cm,kg da 70, hedef kg 65, ideal kilomu bilmiyorum
Aslında biraz erken ama gün geçtikçe kilo alıyorum bunun önüne geçmem lazım sütümu etkilemeyecek bir şekilde sağlıklı beslenecemBiz odemleri attigimiz icin kiloyu daha az yazmak ama zaten bu yarisma bitiyor . Yenisi basliyor amelie o konuyu cok takmayin kafaniza.
Sence diyet isine girmek icin biraz erken degil mi. Spor olarak leslie de yapabilirsin. Evde yormuyor seni .
Evet cnm haklısın biraz erken ama vücudum kilo almaya çok müsait günden güne kilo alıyorum önüne geçmem gerekiyorKuzum bence sen şu anlık üç beyazı azaltmaya çalış sonra tamamen çıkar ,bana da diyet için erken gibi geldi.
Hosgeldin cizen bayan. Eskiden oren bayan vardi . Yoksam akraba misiniz
Odul olarak kek yok.Canimizin cektiklerini arada yiyoruz. Boylece hem koruma hem de kilo verme surecine alisiyoruz.
Ben tam anlamiyla tatli manyagiydim. 8 kisilik yas pastayi bir gunde bitiriyordum . O bes kiloyu da o arada aldim zaten.
Bir sure meyve dahil her tatliyi biraktim. O tadi unutmaya calistim. Ilk iki hafta cok zor geciyor mutlaka ya kahve ya da baska seyle zamanini gecir. Benim kurtaricim sekersiz latte oldu o donem.
Kilo vermeye daha once basladim ama oylesine. 3 ay once filan salata ve domates yemeye basladim. Sebze seven biri degilim. Simdi tatli yerine yiyeceksem bir tabak domates yiyorum. Yarim kilo badem bile bitirebiliyorum ama yeter ki tatli yemeyeyim. Ondan aldigin kilo da zor veriliyor, vucuduna da zarar veriyor.
Tatli da cok istersem mocha - kahve cikolata ile iciyorum. O da nadir oluyor ama ertesi gun mutlaka ac kalarak dengelemeye calisiyorum. Ac kaliyorum derken insulin direnci var bende. Cabuk firliyor. Patatesimi yine yiyorum.
Cok gecmis olsun ebrarcim.
Sağlıklı yiyeceklerSaglikli oldugunu dusundugun zayiflaman icin olmazsa olmaz dedigin yiyecekleri yaz .
Vazgecemedigin ama zararli oldugunu dusundugun yiyecekleri yaz.
Ornek verecegim.
Kesinlikle katılıyorum canım insan oğlunun başaramayacağı şey yok ama bunun anahtarı kendine güvenmek inşallah bunu kendim için başaracağımKendinizi iyi taniyin diyorum salinger. Bazi seyleri degistirebilirsiniz, bazi seyleri de nadiren tuketebilirsiniz . Kimse sizin icin karar veremez, uzun soluklu bir kilonun anahtari sizde.
Yaş:33 boy1.68 hedef kilom 68Butun arkadaslar icin gecerli. Yas , boy , hedef kilonuzu yaziniz. Kilo kismini biliyorum .
pg, ebrar , tulipa , fatma biliyorum sizleri.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelereYaşım bugün artık 21 oldu, boyum tam 1.70 cm,kg da 70, hedef kg 65, ideal kilomu bilmiyorum
Maydonozlu su nasıl yapıyorsun canım??Günaydınnnn kızlarrr
Dün ki menüm @fatma7454
sabah
2 haş yumurta
5 zeytin salatalık domates
5 badem
az paynir
öğle
taze fasülye 1 porsiyn
yarım kase yoğurt
ara
kahve ve meyve erik
akşam
döner yrm pors.
5 belki de 6 adet patates
normalde kilo vermemi isteyen adam beni bi kaç gündür çıldırtıyor resmen ne işim var diyetteyken dönerci de
neyse az hasarla atlattım umarım
yatmadan da yoğurt kürü
gün içinde bol limonlu su sabahları maydanozlu su
Günaydınnnn kızlarrr
Dün ki menüm @fatma7454
sabah
2 haş yumurta
5 zeytin salatalık domates
5 badem
az paynir
öğle
taze fasülye 1 porsiyn
yarım kase yoğurt
ara
kahve ve meyve erik
akşam
döner yrm pors.
5 belki de 6 adet patates
normalde kilo vermemi isteyen adam beni bi kaç gündür çıldırtıyor resmen ne işim var diyetteyken dönerci de
neyse az hasarla atlattım umarım
yatmadan da yoğurt kürü
gün içinde bol limonlu su sabahları maydanozlu su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?