ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Kırpmak nedir canm anlayamadım
Biz odemleri attigimiz icin kiloyu daha az yazmak ama zaten bu yarisma bitiyor . Yenisi basliyor amelie o konuyu cok takmayin kafaniza.

Tabi ki yarın sabah yüklerim şu an evde değilim
Yalnız ben doğum yapalı 1 ay oldu sezeryan doğum yaptım
Spor olarak yürüyüş yapabilirim sadece 4.aya kadar
Sence diyet isine girmek icin biraz erken degil mi. Spor olarak leslie de yapabilirsin. Evde yormuyor seni .

Biz odemleri attigimiz icin kiloyu daha az yazmak ama zaten bu yarisma bitiyor . Yenisi basliyor amelie o konuyu cok takmayin kafaniza.

Sence diyet isine girmek icin biraz erken degil mi. Spor olarak leslie de yapabilirsin. Evde yormuyor seni .
Anladım şimdi teşekkürler ,bir süre diyeti bırakmıştım 25 temmuz da 68,9 dum bugün 67,7 yim iyi gidiyorum sanırım . Burada baya bi çok motive oluyorum

Tabi ki yarın sabah yüklerim şu an evde değilim
Yalnız ben doğum yapalı 1 ay oldu sezeryan doğum yaptım
Spor olarak yürüyüş yapabilirim sadece 4.aya kadar
Kuzum bence sen şu anlık üç beyazı azaltmaya çalış sonra tamamen çıkar ,bana da diyet için erken gibi geldi.

Anladım şimdi teşekkürler ,bir süre diyeti bırakmıştım 25 temmuz da 68,9 dum bugün 67,7 yim iyi gidiyorum sanırım . Burada baya bi çok motive oluyorum
Ozlemistik seni .

Kilo vermek gercekten bulasicidir .O yuzden motive eder / motive edilirsiniz.

Yaşım bugün artık 21 oldu, boyum tam 1.70 cm,kg da 70, hedef kg 65, ideal kilomu bilmiyorum
Dogum gunun mu bugun. Nice senelere . Yeni yasin ugur getirsin senacim sana.

Aslında biraz erken ama gün geçtikçe kilo alıyorum bunun önüne geçmem lazım sütümu etkilemeyecek bir şekilde sağlıklı beslenecem
3 sene önce 9.takimdan 20 kg ile mezun olmuştum yine doğum kilolalrimdi
Leslie de yapmıştım
Evde olunca fırsat olmuyor akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz
Kuzum bence sen şu anlık üç beyazı azaltmaya çalış sonra tamamen çıkar ,bana da diyet için erken gibi geldi.
Evet cnm haklısın biraz erken ama vücudum kilo almaya çok müsait günden güne kilo alıyorum önüne geçmem gerekiyor çok sıkı bir diyet yapmıcam emzirdigim için sağlıklı beslenecem

Ören bayan a koptum yeaaaaaaaaaaaaa
C cizen_bayan varda yoksa benim mi haberim yok acabası

Günaydınnnn kızlarrr

Dün ki menüm @fatma7454
sabah
2 haş yumurta
5 zeytin salatalık domates
5 badem
az paynir

öğle
taze fasülye 1 porsiyn
yarım kase yoğurt

ara
kahve ve meyve erik

akşam
döner yrm pors.
5 belki de 6 adet patates
normalde kilo vermemi isteyen adam beni bi kaç gündür çıldırtıyor resmen ne işim var diyetteyken dönerci de
neyse az hasarla atlattım umarım
yatmadan da yoğurt kürü
gün içinde bol limonlu su sabahları maydanozlu su

Saglikli oldugunu dusundugun zayiflaman icin olmazsa olmaz dedigin yiyecekleri yaz .

Vazgecemedigin ama zararli oldugunu dusundugun yiyecekleri yaz.

Ornek verecegim.
Sağlıklı yiyecekler
Yulaf ezmesi yoğurt süt yeşil çay sebze et

Zararlı olanlar inşallah vazgeçeceğim yiyecekler
Nutella yaş pasta çikolata pizza ve bütün hamur işleri
Yeterlimi canım

Kendinizi iyi taniyin diyorum salinger. Bazi seyleri degistirebilirsiniz, bazi seyleri de nadiren tuketebilirsiniz . Kimse sizin icin karar veremez, uzun soluklu bir kilonun anahtari sizde.
Kesinlikle katılıyorum canım insan oğlunun başaramayacağı şey yok ama bunun anahtarı kendine güvenmek inşallah bunu kendim için başaracağım

Butun arkadaslar icin gecerli. Yas , boy , hedef kilonuzu yaziniz. Kilo kismini biliyorum .

pg, ebrar , tulipa , fatma biliyorum sizleri.
Yaşım bugün artık 21 oldu, boyum tam 1.70 cm,kg da 70, hedef kg 65, ideal kilomu bilmiyorum
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere

Maydonozlu su nasıl yapıyorsun canım??

Benim eşimde öyle ne zaman diyete girsem diyetimi baltalıyor şimdi allahtan birlikte girdik diyete

Kızlar dün migrenin tuttu.Menu yazamadım . Lucky e söylemiştim ama görmedi.Zaten sadece akşam bir tabak bakla ve az bulgur pilavı karıştırarak yoğurtlayarak yemiştim .oglen de uc buyuk erik yemistim.
28.07.18
Bugün de pat.kizartma biberli yoğurt çok az ekmekle cayla az bir kahvalti yaptim.
Akşam da bir karni yarık az bulgur pilavı ve az yoğurt yerim..Bir-kac tane buyuk erik yerim.Cayla bir-kac minik lokum yiyebilirim.
@fatma7454

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…