Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alkolik eş
- Konu Sahibi suue
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- alkol alkol bağımlığı alkol içen eş
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 25.487
- 109.797
- 598
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.009
- 548
Tamamen bırakabilmek irade meselesi.
Ciddi bir alkol sorunu olduğunu görmüşsünüz açıkçası ben emin olamam ve geri dönmem.
Benim babam çok alkol kullanirdi,annem dayanamadı ayrıldı.
Yıllarca alkol dusmanligiyla büyütüldüm.
Bende nadir de olsa kullandım,kullanırım ama devamlılık çok ayrı bişey.
Eski eniştem alkolikti tam anlamıyla alkol bağımlısınin tarifiydi kardeşim de dayanamadı ayrıldı.
Eniştem alkol etkisiyle vefat etti.
Anneni dinle bence pişman olmazsın.
Kim sefasını sürebilir ki öyle hayatın.
Yüzde yüz bırakıp tertemiz olması bile yıllar alacaktır.
Ciddi bir alkol sorunu olduğunu görmüşsünüz açıkçası ben emin olamam ve geri dönmem.
Benim babam çok alkol kullanirdi,annem dayanamadı ayrıldı.
Yıllarca alkol dusmanligiyla büyütüldüm.
Bende nadir de olsa kullandım,kullanırım ama devamlılık çok ayrı bişey.
Eski eniştem alkolikti tam anlamıyla alkol bağımlısınin tarifiydi kardeşim de dayanamadı ayrıldı.
Eniştem alkol etkisiyle vefat etti.
Anneni dinle bence pişman olmazsın.
Kim sefasını sürebilir ki öyle hayatın.
Yüzde yüz bırakıp tertemiz olması bile yıllar alacaktır.
Son düzenleme:
- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Boşan.Haklısınız . Peki boşanma davasını direkt açmalı mıyım sizce yoksa tedavi gidişatını biraz görmeli miyim ? Çünkü direkt özel bir hastaneye yatırılmış
Kötü yaşam tarzı.
- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.329
- 198
5.ayda ne cilesi ne cektin baskasi sefa 20 yillik evliler gibi oldu pess diyorum
Alkol tedavisi oyle kolay kolay olmuyor bir kac kisiden biliyirm.yillar yilar suren var kac kere tövbe eden kackere hastane tedavi yerlerine gideni gördüm sonic yine basa dönüş yaşayacaksan katlanirimcdersen devam et
Alkol tedavisi oyle kolay kolay olmuyor bir kac kisiden biliyirm.yillar yilar suren var kac kere tövbe eden kackere hastane tedavi yerlerine gideni gördüm sonic yine basa dönüş yaşayacaksan katlanirimcdersen devam et
- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 34
Çok geçmiş olsun.Benim eşimde de vardı aynı sorum ama artik kendi kendine düzeldi.Siz icmeyin icmeyi seven arkadaslarini uzaklastirin ondan.Ben hatta kayinpederim de alkolik oldugu icin babasi olmasina ragmen fazla görüsmüyorum onun ailesi cunku pasaklı ve alkol bagimlisi insanlar ki aslinda kayinpederimi çok severim.Yani düzelebiliyorlar inanın.Esinizi birakmayin.ama tekrar size eziyet ederse de sizi kaybedecegini hep bilsin. Ya siz ..ya alkol..secimini ömür boyu yapsin.Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
Alkol bağımlılığı, öyle bir kez hastaneye yatıp düzelecek bir şey değil. Biraz vücudu rahatlayacak alkol girmediği için. Sonra az az içmeye başlayacak, sonra aynı tas aynı hamam. Çok büyük bir sağlık sorunu , ayak kesilmesi , alkol nedeni ile karaciğerin zarar görmesi gibi nedenler olmadığı sürece alkolü bırakanı görmedim. Karaciğer nakli olması gerekirken içmeye devam edenler gördüm. Kocanız kendisinde bir alkol bağımlılığı olduğunu kabul edip , bir daha hayatı boyunca içmemesi bence olasılık dahilinde bile değil. Evliliginiz boyunca içmiş, içmeye de devam edecektir.Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
Şu cefasını ben çektim, sefasını başkası sürmesin düşüncesi çok bencil ve mantıksız bir düşünce, size cefa çektiren adamın, başka bir kadınla sefa sürmesinden size ne? Siz adamdan bir fayda gormememissiniz ki. Bir de demekki sizi alkolü bırakacak kadar sevmedi , değer vermedi, başka bir kadına bu değeri vermesi durumu sizi bağlamaz.
- 10 Mayıs 2022
- 352
- 304
- 18
- 34
Düzelebilir ben bizzat yasadim.Su an kocamla gurur duyuyorum.Herkes de esimin su anki haline hayran.Zaten diyor herkes cocuk ailesinde öyle gördü o yüzden alkolik oldu sen adam ettin diyorlar.Bence az önce de belirttigim gibi yuvanizi yikmayin esinize güvenin ama hep de tetikte olun ki bir daha alkole bulasmasin.Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.
Alkol insanda içinde sakladığı duyguları açığa çıkarmak için cesaret veriyor benim gözlemlediğim. Babam içerdi, annemi döverdi. Eşimde alkol seviyor. 2 kadehten fazla içmiyor. 3 senedir evliyiz. Değil bana şiddet göstermek sesini yükseltmemiştir.
Sizin eşiniz bana düzelecek gibi gelmedi.
Sizin eşiniz bana düzelecek gibi gelmedi.
- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
Cok sacma bir dusunce boyle gelecegi gormuyoruz ne biliyorsunuz iyi olacaginiBen çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra .
- 19 Aralık 2014
- 5.858
- 1
- 47.972
- 748
Ne gerek var böyle şeylere…
- 17 Haziran 2022
- 34
- 48
- 3
- 33
Siizi takdir ediyorum şansDüzelebilir ben bizzat yasadim.Su an kocamla gurur duyuyorum.Herkes de esimin su anki haline hayran.Zaten diyor herkes cocuk ailesinde öyle gördü o yüzden alkolik oldu sen adam ettin diyorlar.Bence az önce de belirttigim gibi yuvanizi yikmayin esinize güvenin ama hep de tetikte olun ki bir daha alkole bulasmasin.
- 4 Haziran 2012
- 876
- 674
- 303
Alkolik bir dede ve ondan görüp özenen annem.ikiside hiçbir zaman tedavi olmadı .istemedi.evi terk ettiğimde bile annem içkisini bırakmamıştı.o kadar çok çektim ki bu yüzden.hep istedim tedavi olsun olmadı.şuan 50 kusurunda hala aynı.eşiniz gerçekten tedavi olduysa son şansı olduğunu kesin dille söyleyerek bir kereliğine affedebilirsiniz benim fikrim.
Kendini büyütememiş adamlara annelik yapmaya gerek yok , birakin ailesi ugrassin.biraksa bile ilk mutsuzlukta ,sevincte tekrar başliyorlar.Annenizi dinleyin ve kendinize temiz bi sayfa açın.Ayrica 5 aylik evlisiniz ne cefasi ? Boyle dusunup donerseniz çok kalmaz burda 2-3 seneye şiddeli geçimsizlikten konu acarmissiniz gibime geliyor..