Öncelikle merhaba . Bu sitede yeniyim ve bir şey danışmak istedim . 5 aylık evliyim ve maalesef alkolik bir kocam var. Daha önceden de biliyordum . Hatta ben de alkol almayı seven bir insanım . Başlarda birlikte gülerek eğlenerek içerdik. Son iki aydır dozunu çok fazla kaçırdı ve artık psikolojik şiddet göstermeye başladı. Her hareketim alkollüyken ona batıyor ailemin bize özel aldığı şeyleri içince istemiyor ve kırmaya çalışıyordu . Ben de dayanamadım ve ailemin yanına döndüm. Başlarda çok yalvardı ama evimize özür dilemeye geldiğinde bile kör kütük sarhoş geldi. Tedavi olmadan dönmeyeceğimi belirttim. İlk kabul etmedi 3 gün boyunca uyumayıp yemek yemeyip hep alkol içip evde ağlamış. Annesi aradı beni " gelin beni hastaneye yatırın daha fazla dayanamayacağım" demiş ve hastaneye yatırmışlar kendi isteğiyle. Şuanda annem bana yaşattıklarını bildiği için iyileşse bile dönmenin hayatımın en büyük hatası olacağını söylüyor . Sizlerden tarafsız düşüncelerinizi duymak istedim . Ben çilesini çektim daha sonra başkası sefasını mutluluğunu çekmesini de istemiyorum düzeldikten sonra . Biraz uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama içimi de dökmüş oldum bu sayede.