Canım bak ben sana hayatımı kısa özetleyeyim üni mezunuyum ama iş bulamadığım için vodafone da a101 de çalıştım günlük 50 tl ye garsonluk yaptım ev , merdiven temizliğine gittim 17 yaşımdan beri sayamayacağım çok meslek yaptım inan bana simit bile sattım kredi çektim iş yeri açmak için iş açılmadan battı dibin dibini yaşadım yeri geldi ayakkabımı dahi ikinci el giydim şimdi kendi işimi kurmak için hala çalışıyorum günlük 50 tl alan benim şu an gelirim inan bana asgarinin belki 9-10 katı boşandıktan sonra da düştüm yine kalktım ve benim hayatta inandığım bir şey var azmin elinden hiçbir şey kurtulamıyor insan yeter ki istesin ama dikkatli bakın bu siteye konu açan kadınların %70 i kendini avutacak bahane bulmak için burada kendilerini kandırıyorlar hani diyorsunuz ya çocuğu vardır işi yoktur diye bir erkeğin aldatması şiddeti çat diye bir günde çıkmaz bu sitede bu gözler hamileyken dayak yediği halde ikinci çocuğu yapan üye gördü bu yüzden konu sahibine kendinin katilisin dedim balayında patlak vermiş bir olay için boş boş 1.5 sene harcamış kimbilir daha kaç sene olacak kocaman bir hiççç