- 3 Mayıs 2010
- 185
- 8
ben yurtdisinda yasiyorum cnm, burdan gittigidiyordan acik arttirmadan aldim, 20 euro yani 50 lira küsüre denk geldi.
karbonatli suyu icmeye basladim, demen gibi pek fark etmiyor tadi. sonradan agzinda tuzumsu bi tat kaliyor ama olacak o kdar.
gün icinde neler yedigini, yani bi kac menünü paylasabilir misin? fikir olur herkes icin...
Seve seve paylaşırım, bu sabah kahvaltı menüm,
* Sabah ilk işim gözümü bile açmadan akşamdan hazırladığım alkali suyumdan lık lık lık içmek,
* Kahvaltı tabağıma orta boy iki adet salatalık, bir adet domates, bir bağ maydanozun dörtte ikisi, yeşil biber, nane, dereotu (bazen kırmızı biber) lor peyniri (istediğim kadar), bir dilim de koyun peyniri aldım yeşilliklerin üzerine limon sıktım ve himalaya tuzundan ilave ettim ve yeşil çay içtim.
* Öğlen brokoli salatası yedim içinde sarımsak, limon ve avokadonun dörtte biri vardı.
* Akşamsa ıspanak yemeği, mercimek çorbası, yeşil bezelye yemeği, bir tatlı kaşığı makarna ve taze nane, dereotu, marul, taze soğan, tereden oluşan salata yedim.
Not: Gün içerisinde yine aktardan aldığım yeşil çayı demleyerek 3 bardak içtim. Bazen 5-6 olabiliyor. Bugün dört litre suyu şu an itibariyle tüketmiş bulunmaktayım.
Seninde hislerini ve de sonucunu merakla bekliyor olacağım canım benim. Sevgiler...