• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

Yeni bir şey öğrendim spor ve bütünsel beslenme uzmanı Karen Hıll' den;

Kesinlikle YAPILMAMASI GEREKEN MİDE (KARIN) HAREKETLERİ:

1) Broomstick Twist (Omuzda sopa ile sağa sola dönme)
İnanılmaz ki hala yapılıyor ... Zaman ve enerji boşa gidiyor ve riskli

2) Tehlikeli : Kilo ile MEKİK (ağirlikli crunch ile kilo ile mekik ayni şey)

3) Belinizi KALILAŞTIRMAK İSTİYORSANIZ YAPIN ... SİDE BENTS

Mantığı: Yani Kaslar disari dogru büyür ... ve bölgesel zayiflamada olmadigini için yanlariniz kalinlasir.

*Broomstick Twist i spor hocaları o kadar çok öneriyor ki..ne gibi yan etkileri var ?

Cvp:Yan etki su sekilde .. 5 para etmeyen bir hareket ayrietten omurgamiza berbat bir hareket.

Alıntı

ABD'deki İnsan Performansı Enstitüsü'nden bilim insanları, saatlerce koşmaya eşdeğer olan yedi dakikalık bir egzersiz programı açıkladı. Kendi ağırlığınızı kullanarak yapabileceğiniz 12 hareketten oluşan bu egzersizdeki hareketlerin her birine 30 saniye ayrılması ve aralarda 10’ar saniye ara verilmesi öneriliyor. Araştırmayı yapan uzmanlar, hareketler arasındaki sürelerin kısalmasının egzersizin faydasını ve yakılan yağ oranını artırdığını belirtti.

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/49256/0/1/artik-saatlerce-kosmaniza-gerek-yok

Çok geçmiş olsun canım benim:54: dikkat et kendine :34:

Sağol canım. :16:[/QUOTE]

BEYİN FONKSİYONLARINIZI EN UYGUN HALE GETİRMEK İÇİN
7 BESLENME ÖNERİSİ
Kundo'dan şahane bir paylaşım daha.
Bu beslenme önerileri beyin fonksiyonlarınızı en uygun hale getirecek ve dolayısıyla Alzheimer riskini de azaltacak.
1.RAFİNE ŞEKERDEN UZAK DURUN
Günde 15 gram seviyelerine indirin.
2.GLUTENDEN KAÇININ
Gluten yangıya yol açıyor ve bağışıklık sisteminiolumsuz etkiliyor. Bu konuda toleransınız nasıl baktırın ve buna gmre beslenin.
3.BAĞIRSAK FLORANIZI FERMENTE GIDALARLA KORUYUN
Kombu çayı için, probiyotik gıdaları tüketin ki, işlenmiş gıdalardan dolayı bozulmuş bağırsak floranızı iyileştirin.
4.SAĞLIKLI YAĞ TÜKETİMİNİZİ ARTTIRIN
Omega3 içeren gıdalarla beslenin. Doymamış yağları tüketin. Balıklara dikkat: çoğu ağır metal içerebilir.
5.KALORİSİ BOŞ GIDALARDAN KAÇININ
Yediğiniz gıdalarda ne kadar protein, vitamin, mineral ve enzim içeriklerine bakın. Bunları içermeyen şeker ve sağlıksız yağları içeren gıdalardan kaçının.
6.MAGNEZYUM SEVİYENİZİ İYİLEŞTİRİN
Magnezyum rahatlama minerali, hep yazıyoruz, bu konudaki içeriklerimizi inceleyin. Magnezyum içeren gıdaları tüketin.
7.FOLAT ALMAYI UNUTMAYIN
Sebzeler, folatın tartışmasız en iyi kaynaklarıdır. Her renk taze çiğ sebzelerden yiyin. Yiyemem diyorsanız, yeşil içecek yapın, için.
Güzel bir Perşembe günü diliyoruz,
www.kundo.co
Kaynak: Dr. Mercola'nın aynı konuda bir makalesinden yararlanıldı.

Son düzenleme:
Vah havalı vayyyyyyyy:30:

Len o kadar bilgi paylaşıyorum, insan bir girer de bakar şuraya yeni bişiler var mı diye, hıh! :63: :100: :76:[/QUOTE]

Ay canım beniiiiiiiiiim, valla farkında değilim:17: dedim ya alıntilanmayınca bakmıyorum.aklıma bile gelmiyor:43: okudum yazdıklarını ve videoları izledim.çok sağol canım benim. Emeğine sağlık. Şimdi sıra kendimi affettirmeye geldi.ne istiyon bu sefer??:26::18::29:

Len o kadar bilgi paylaşıyorum, insan bir girer de bakar şuraya yeni bişiler var mı diye, hıh! :63: :100: :76:

Ay canım beniiiiiiiiiim, valla farkında değilim:17: dedim ya alıntilanmayınca bakmıyorum.aklıma bile gelmiyor:43: okudum yazdıklarını ve videoları izledim.çok sağol canım benim. Emeğine sağlık. Şimdi sıra kendimi affettirmeye geldi.ne istiyon bu sefer??:26::18::29:[/QUOTE]

Ahhh Ahhh, ne desem ki?

Ay canım beniiiiiiiiiim, valla farkında değilim:17: dedim ya alıntilanmayınca bakmıyorum.aklıma bile gelmiyor:43: okudum yazdıklarını ve videoları izledim.çok sağol canım benim. Emeğine sağlık. Şimdi sıra kendimi affettirmeye geldi.ne istiyon bu sefer??:26::18::29:

Ahhh Ahhh, ne desem ki?[/QUOTE]

Bilmiyom, de işte bir şey, at ortaya :18:

Oooo hanfendüüüü ,nerelerdeydiniz acep??:31:

Ramazan bebem, sıcakta ayılıp bayılıyos. Sen neydiyon? :29:[/QUOTE]

Vallaha mı??ben de tatile çıktınız sandıydım:1: ben yine yeni bir arayış içine girdim:1:ayça kayanın kitabını aldım. 2 gündür uygulamaya çalışıyorum. Umarım bu son olur da yeme alışkanlığı kazanırım:26:

Ramazan bebem, sıcakta ayılıp bayılıyos. Sen neydiyon? :29:

Vallaha mı??ben de tatile çıktınız sandıydım:1: ben yine yeni bir arayış içine girdim:1:ayça kayanın kitabını aldım. 2 gündür uygulamaya çalışıyorum. Umarım bu son olur da yeme alışkanlığı kazanırım:26:[/QUOTE]

Yok ramazanda tatil olmuyor malesef. Günlerde çok uzun, 21:30 civarı ilk yemeğimi hatta sıcaktan çoğu zaman tek öğünümü yiyorum. Hadi bakalım İnşallah bu sefer amacına ulaşırsın. :34: :29:

Vallaha mı??ben de tatile çıktınız sandıydım:1: ben yine yeni bir arayış içine girdim:1:ayça kayanın kitabını aldım. 2 gündür uygulamaya çalışıyorum. Umarım bu son olur da yeme alışkanlığı kazanırım:26:

Yok ramazanda tatil olmuyor malesef. Günlerde çok uzun, 21:30 civarı ilk yemeğimi hatta sıcaktan çoğu zaman tek öğünümü yiyorum. Hadi bakalım İnşallah bu sefer amacına ulaşırsın. :34: :29:[/QUOTE]

Allah kabul etsin canım. Ben dayanamıyorum valla yazın, Tutamıyorum oruç.:17:

Yok ramazanda tatil olmuyor malesef. Günlerde çok uzun, 21:30 civarı ilk yemeğimi hatta sıcaktan çoğu zaman tek öğünümü yiyorum. Hadi bakalım İnşallah bu sefer amacına ulaşırsın. :34: :29:

Allah kabul etsin canım. Ben dayanamıyorum valla yazın, Tutamıyorum oruç.:17:[/QUOTE]

Amin, teşekkürler canım. Sen de tutarsın İnşallah.

Back
X