Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

Hımmm, hiç anlamam o konudan.

Boyamadı adam yaaa şöyle kötü olurmuş böyle kötü olurmuş. Saçım akınca boyayacakmış.yaz bitimi boyatırım artık. Kırıklarını aldırdım.uzun saçım az kaldı:26:[/QUOTE]

İşte kuaförlerin bu huyunu sevmiyorum, kırık aldırmaya gidiyorsun kuşa çeviriyorlar.

Boyamadı adam yaaa şöyle kötü olurmuş böyle kötü olurmuş. Saçım akınca boyayacakmış.yaz bitimi boyatırım artık. Kırıklarını aldırdım.uzun saçım az kaldı:26:

İşte kuaförlerin bu huyunu sevmiyorum, kırık aldırmaya gidiyorsun kuşa çeviriyorlar. [/QUOTE]

Valla yaaaaaaa, offfffffffff

Valla yaaaaaaa, offfffffffff

Geçmiş olsun canım, kökü sende uzar, artık maşa, değişik stil fön filan yeni şeyler dene bakalım.[/QUOTE]

Haklısın canım. Aslında uzun saçtan, tokadan, tokanın verdiği sıkkınlık hissinden bıkmıştım.hafiflediğimi hissediyorum. Maşayla yapabileceklerim hoş olcak gibi :26:

Geçmiş olsun canım, kökü sende uzar, artık maşa, değişik stil fön filan yeni şeyler dene bakalım.

Haklısın canım. Aslında uzun saçtan, tokadan, tokanın verdiği sıkkınlık hissinden bıkmıştım.hafiflediğimi hissediyorum. Maşayla yapabileceklerim hoş olcak gibi :26:[/QUOTE]

Evet benimde öyle olmuştu bir kaç kez, maşadır,föndür ,değişik şekil vermelerle toparlamıştım psikolojimi. Hem havalar ısınıyor, hafiflemen iyi olmuş.

Haklısın canım. Aslında uzun saçtan, tokadan, tokanın verdiği sıkkınlık hissinden bıkmıştım.hafiflediğimi hissediyorum. Maşayla yapabileceklerim hoş olcak gibi :26:

Evet benimde öyle olmuştu bir kaç kez, maşadır,föndür ,değişik şekil vermelerle toparlamıştım psikolojimi. Hem havalar ısınıyor, hafiflemen iyi olmuş. [/QUOTE]

Evdeki bütün aynaları geziyorum. Farklı açılardan ve ışıklardan bakıyorum. Karşıma hep aynı kelaynak kuşu çıkıyor pilatesle sıkılaştım.koca göbeğimden aşagıyı göremiyordum.şimdi görebiliyorum.1 kilo da vermiştim ama yarısını almışım gibi görünüyor tartıda.:26:

Evet benimde öyle olmuştu bir kaç kez, maşadır,föndür ,değişik şekil vermelerle toparlamıştım psikolojimi. Hem havalar ısınıyor, hafiflemen iyi olmuş.

Evdeki bütün aynaları geziyorum. Farklı açılardan ve ışıklardan bakıyorum. Karşıma hep aynı kelaynak kuşu çıkıyor pilatesle sıkılaştım.koca göbeğimden aşagıyı göremiyordum.şimdi görebiliyorum.1 kilo da vermiştim ama yarısını almışım gibi görünüyor tartıda.:26:[/QUOTE]

Kız kahrolmaaa...! O nasıl benzetme öle? 1-2 haftaya şekillenir o. Tebrikler kilo için, sen tartıya takma hemen kafayı, devam et, ha deyince olmuyor öyle malesef, azıcıkta boğaza dikkat!

Kız kahrolmaaa...! O nasıl benzetme öle? 1-2 haftaya şekillenir o. Tebrikler kilo için, sen tartıya takma hemen kafayı, devam et, ha deyince olmuyor öyle malesef, azıcıkta boğaza dikkat! [/QUOTE]

boğazıma dikkat etmek sanırım en zoru.dün bir tane boyoz yedim.hay yemez olaydım.1 boyoz 700 kaloriymiş düşünebiliyor musun!!!??? :26:

Kız kahrolmaaa...! O nasıl benzetme öle? 1-2 haftaya şekillenir o. Tebrikler kilo için, sen tartıya takma hemen kafayı, devam et, ha deyince olmuyor öyle malesef, azıcıkta boğaza dikkat!

boğazıma dikkat etmek sanırım en zoru.dün bir tane boyoz yedim.hay yemez olaydım.1 boyoz 700 kaloriymiş düşünebiliyor musun!!!??? :26:[/QUOTE]

whuuuuuuuuuuuuuuuu...! Aşmışsın kendini o halde, biri sana dur demeli, dur! :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…