Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

Allah Allah ben uzun süreler Yurtiçi kargo ile çalıştım Avon temsilciliği nedeni ile pek sorun olmazdı orada ama sizin şube kaynaklı sanırım. Sinirlenme canım, yakın mağaza yok muydu, oradan da alabilirdin?

Şube kaynaklı sorun canım. Hem yurtiçi kargoya hem de dr ya şikayet ettim durumu.gerekeni yapacaklarmış bu arada dr den email geldi.dvdnin ücreti10 işgünü içinde yyatacakmış.umarım.hb den verdiğim sipariş yola çıkmış.aras kargoyu seçtim. Bir daha kesinlikle yurtiçi kargoya sipariş vermem.hlbuki o daha yakın evime.:26:

Ben de Aras la sorun yaşarım hep, İnşallah bu sefer düzgün işler.

E artık başlamışsındır yapmaya, nasıldı?

Akşam yaptım 1.dvdyi.kadının ne yaptığını görmeye çalışmaktan (bir yandan da hareketleri yapmaya çalıştığım için) helak oldum.kadın bir yandan konuşup bir yandan hareketleri yapıyor.dolayısıyla kesintiye uğruyor çalışma.bence o hiç konuşmadan pilatesi yapmalı ve sonra seslendirmeliydi. Alacaksan eğer böyle bir sistemli dvd al.hem yap hem konuş olmamış bence.1 saat sürdü.setini aldım.ne kadar süreyle yapayım bilmiyorum. Sanırım bunu 1 hafta yaparım.sonra digerlerini 21 gün.ilk yorumlarım bunlar canım. :26:

Zamanla alıştıkça pratiklik kazanırsın iyice öğrenmiş olursun. İnşallah faydalı olur, hadi bakalım. Kimin dvd si idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…