- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi derindenizlerden
-
Hımm evet , Gaziemirde filan diye bahsetmiştin. Geldimi dvd lerin?
Ha bu arada, dr den kimse beni aramadı tabi
Yok yaaa ne gelmesi!!! Sinirlerim çok bozuk.yurtiçi kargo elemanının ve şubesinin hatası sonucu geri döndü.ptesiden beri getirtmeye çalışıyorum. Dr den almıştım. Aradım ptesi, tamam size geri göndeririz talebinizi aldık dediler.gelmeyince dün bir daha aradım.yine talebimi almış oldular.dün güya beni aramışlar talebi onaylatmak için. Ben açmamışım.o yüzden iptal edilmiş siparişim.yine sipariş vermem gerekiyormuş.ya param nolcak dedim.10 gün içinde iade edilecekmiş.o kadar üzüldüm ve sinirlendim ki tahmin bile edemezsin.hemen hepsiburadadan siparişimi verdim.benim için dr ve yurtiçi kargo bitti artık. Bakalım paramı alabilecek miyim????!!!!!! Tabi eşimin de hiçbir şeyden haberi yok tabi.çok üzgün ve sinirliyim.çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.bakalım dvdlerime kavuşabilecek miyim? :26:
Allah Allah ben uzun süreler Yurtiçi kargo ile çalıştım Avon temsilciliği nedeni ile pek sorun olmazdı orada ama sizin şube kaynaklı sanırım. Sinirlenme canım, yakın mağaza yok muydu, oradan da alabilirdin?
Şube kaynaklı sorun canım. Hem yurtiçi kargoya hem de dr ya şikayet ettim durumu.gerekeni yapacaklarmışbu arada dr den email geldi.dvdnin ücreti10 işgünü içinde yyatacakmış.umarım.hb den verdiğim sipariş yola çıkmış.aras kargoyu seçtim. Bir daha kesinlikle yurtiçi kargoya sipariş vermem.hlbuki o daha yakın evime.:26:
Ben de Aras la sorun yaşarım hep, İnşallah bu sefer düzgün işler.
Hadi yaaainşallah cancanım :26:
Sorunsuz gelirse haber et, bunu kutlayalım.
Ohhhh beeee!!! Geldi nihayet dvdlerimkutlayalım cicim sıra dr den paramın iadesini beklemeye geldi. :26:
Yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii huuuuuuuuuuuuuuuuu...! :81: :13: Havai fişekler patlasınnnn, sofralar kurulsun en alkalisinden.:119:
Mesajını okuyunca güldüm.çpk komiksin.çalsın sazlar oynasın kızlaaaarrr!!! şimdi sıra dvdleri uygulayacak bir kişi bulmaya geldi
O kişi sen olmayasın sakın bebek...!???
Ben miiiiiibu sıralar şu psikolojideyim
Yok bennnn, deli şeyy..!Yolla o zaman ben yapimmm, niahahahahahaha...!
E artık başlamışsındır yapmaya, nasıldı?
E artık başlamışsındır yapmaya, nasıldı?
Akşam yaptım 1.dvdyi.kadının ne yaptığını görmeye çalışmaktan (bir yandan da hareketleri yapmaya çalıştığım için) helak oldum.kadın bir yandan konuşup bir yandan hareketleri yapıyor.dolayısıyla kesintiye uğruyor çalışma.bence o hiç konuşmadan pilatesi yapmalı ve sonra seslendirmeliydi. Alacaksan eğer böyle bir sistemli dvd al.hem yap hem konuş olmamış bence.1 saat sürdü.setini aldım.ne kadar süreyle yapayım bilmiyorum. Sanırım bunu 1 hafta yaparım.sonra digerlerini 21 gün.ilk yorumlarım bunlar canım. :26:
Zamanla alıştıkça pratiklik kazanırsın iyice öğrenmiş olursun. İnşallah faydalı olur, hadi bakalım. Kimin dvd si idi?
Ben de öyle düşünüyorum canım. Söylememiş miydim, ebru şallı nın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?