Alkali Beslenme ile Başlayan Dostlukların Devamı...

İşte buldum!! Ama youtube kapalı napcaz? Dailymation gibi bir site var.ordan mı izliyorsin canım? :26:

Sağlıklı Olmanın İlk Şartı... açık havada dışarıda yürüyüş yapmaktır!

Yapılan bilimsel çalışmalar göstermişti ki;

Günde 20 dakika yürüyen bir yılda 3 kilo vücut yağı yakar.
Günde 45 dakika yürüyen soğuk algınlığına yakalanma riskini yarı yarıya indirir.
Günde 1 dakika açık havada yürüyerek ömrünüzü 1,5-2 dakika kadar uzatabilirsiniz.
Haftada 20-25 dakika açık havada yürüyerek ömrünüzü birkaç yıl uzatabilirsiniz.
Her gün 30 dakika, haftanın 7 günü yapılan düzenli yürüyüşler, sağlıklı beslenme ve mutfak düzenlemesi ile birlikte, şeker hastalığı tip 2 diyabet riskini ve kalp hastalığı riskini yarı yarıya düşürebilir.
Her gün 30 dakika yapılan yürüyüşün, depresyon, stres ve kan basıncını, ve ağrıları azalttığı yıllardır bilinmektedir.
Her gün 30 dakika yapılan yürüyüşlerin morali ve hayat kalitesini arttırdığı bilimsel çalışmalarda gösterilmiştir.
Her gün Yılın 365 günü yaz demeden kış demeden, yağmur yağdı evimi su bastı bilgisayarım çöktü arabam bozuldu...demeden, her gün yapılan düzenli yürüyüşler sağlıklı olmanın ve de hastalanmadan sağlık dolu kaliteli bir hayat sürmenin ilk şartıdır.

Bugün yürüyüş yaptınız mı?

Hareketlilik süresi 20 dakikadan fazla olursa, enerji olarak kanda bulunan şeker ve serbest yağlar kullanılır. Dolaşımda bulunan birikmiş yağ ve şekerler bu şekilde azalır.

‪#‎KaratayHalkHareketi‬
‪#‎KaratayBasınYansımaları‬

Son düzenleme:
Ya rabbim,
şu mübarek ayların hürmetine senden hayırlar diliyoruz,
şerlerden sana sığınıyoruz,
bizleri doğru yoldan ayırma
dertlerimize deva, borçlularımıza eda,
hastalıklarımıza şifa, gözlerimize nur
gönüllerimize huzur, geçmişlerimize rahmet
evlerimize bereket, işsizlere iş, bizlere
hayırlı dostlar, arkadaşlar, komşular, , ailelerimize geçim, ülkemize dirlik, düzenlilik ihsan eyle, bizleri bağışla...
Amin.
Hayırlı dualarımızın kabul edilmesi dileğiyle regaip kandilimiz kutlu olsun.

Cancanım telefondan cevap yazmakta sıkıntı yaşıyorum. Yani burayla ilgili. O yüzden yazdıklarına cvp geç vermek durumunda kalıyorum. Sakın kızma bana.

‪#‎KaratayHalkHareketi‬
‪#‎KaratayBasınYansımaları‬[/QUOTE]

[/QUOTE]

Çok kızgınımmm çokkk, nasıl geçer bilemiyorummm...

Son düzenleme:
Canım bu kadarda ihmal olmaz ki ama aaa...

Valla ihmal değil. Çaresizlik.cevap yazılan yerde senin bütün mesajların çıkıyordu. Bir türlü mesajları silemiyordum.derken bıkkınlik geliyordu, bırakıyordum.sonra geçen gün yazabildim nolduysa.:26:[/QUOTE]

İyi bakalım öyle olsun bu seferlik artık yazabiliyor muşsun, önümüze bakıcaz artık.

İyi bakalım öyle olsun bu seferlik artık yazabiliyor muşsun, önümüze bakıcaz artık. [/QUOTE]

Seni gidi seniiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…