Alix Avien Nail Deco (Çatlayan Oje)

1052.jpg

kızlar bende alıcam dedim ve aldım ilk denemem birkaç rengin üstünde denedim ama en çok maviyle hoşuma gitti çok beğendim yaaa :)) bundan sonra çatlak oje :)

dilekcim çok güzel olmuş tırnakların morlar yakışmış her zamanki gibi :nazar:

1052.jpg

kızlar bende alıcam dedim ve aldım ilk denemem birkaç rengin üstünde denedim ama en çok maviyle hoşuma gitti çok beğendim yaaa :)) bundan sonra çatlak oje :)

Çok değişik olmuş:nazar:

1052.jpg

Beyaz renk maviyle muhteşem olmuş bir de beyaz alayım :))) Fikir için teşekkür ederim :KK66:

süper her ne kadar ben tırnaklarımı yiyip çok feci tırnaklara sahipte olsam hasta oldum renklerine

Görüpte şaşıran çok oluyor :) Henüz yaygınlaşmadığı için kullanmaya devam edeceğim :KK66:
Burada değişik renklerin nasıl durduğunu da görüp fikir ediniyorum bence çok başarılı bir çalışma çıkıyor ortaya :))

beyazını al canım içine az mor normal oje kat karıstır lila catlayan oje oluyor :KK34:

sağol canm valla olan renkleri alıp bu tür kombineler yapmayı düşünüyorum.:87:
hatta sanırım içerisine normal oje kattığın için yoğunluğu azaltmış ve sanki çatlamasıda biraz azalmış öyle düşündüm ve daha hoş bi görüntü olmuş bence :81:

sağol canm valla olan renkleri alıp bu tür kombineler yapmayı düşünüyorum.:87:
hatta sanırım içerisine normal oje kattığın için yoğunluğu azaltmış ve sanki çatlamasıda biraz azalmış öyle düşündüm ve daha hoş bi görüntü olmuş bence :81:

yok canım ben onu oje acıcı ile actım ondan kalın catlayınca sevmiyorum yaa :26: byle daha guzel :KK53::KK53: ama normal ojeden cok az koy mesela 3 damla koydun salla bi yerd dene catlıyormu gerci tırnagında denemen lazım altında oje olmazsada catlamıyor

beyazını al canım içine az mor normal oje kat karıstır lila catlayan oje oluyor :KK34:

Ben bunu düşünemeyip China Glaze mor çatlayan oje aldıydım yaw. >:eek:/ Neyse ucuza aldım zaten ama, dediğin yöntemle her renk çatlayan oje yapabiliriz! :KK53: 4-5 tane beyaz almak lazım. Siyah her yerde bitmiş zaten, beyaz vardı galiba daha. Ben ilk çıktığında her renkten almıştım ama en güzeli siyahla lacivert olanı. Beyazları da alıp değişik renklerde çatlayan ojeler üretmeli.

kızlar bu ojeyi bende denedim asıl isteğim beyaz rengiydi ama her yerde mavi ve pembe vardı bende pembesini aldım çok hoş durdu koyu beyaz sedefli ojenin üstüne yaptım harika durdu üstünede parlatıcı sürdüm güzellll olduuu :))

tırnaklarım çok çabuk kırılıyodu ikiye ayrılıyodu alix avien in tırnak sertleştirici ojesini aldım şimdi eski tırnaklarımdan eser yok çok sert valla çok memnunum ben

X