Alix Avien Nail Deco (Çatlayan Oje)

bende topikte gördükten sonra aklımdaydı ama bulabilceğimi sanmıyordum lizz kozmetikten alışveriş yaparken kız aixin rimelini tavsiye etti aldım onu alırkende standın üzerine koymuşlar hepsini denedi kız benimde en çok hoşuma beyaz gitti en azından tüm renklerle rahatlıkla kullanabilirim diye düşündüm ve beyazı aldım şeker pembesi ojemi sürdümm kuruyuncada alixin ojesini sürdüm gerçekten çok koyu bikaç deneme yaptım başlarda acemilik oldu başarı sağlayamadım ama en sonunda çok süper ebruli bir görüntü çıktı ve babam dahil olmak üzere herkesten olumlu eleştiri aldım SÜPERR en azından sıradışı..

Kızlaaarrr bende bulamadım yeni çıkan bir ürünmü bide fiyatı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim sevgilerrr öpüldünüzzz :KK16::KK16::KK16:

:44: bu çatlayan yerler pütür pütür olmuyor mu diye merak ettim ben de. :44:

sürüşü zor demişsiniz, her renk aynı kıvam da mı acaba, genelde ojelerim açık renk olduğu için lacivert ya da siyahını almayı düşünüyorum da:18:

her renk aynı kıvamda oluyor ince sürülünce pütür pütür olmuyor ve daha kolay çatlıyor

3 rengini aldım beyaz siyah ve lacivert gerçekten çok güzeller ben bayılıyorum

hepsini kıvamı aynı değil pembesi daha cıvık normal oje gibi değil ama catlayan ojenin siyahı gibi koyuda değil

Ben lacivertini aldım.5 liraya. sarı simli ojenin üzerinde gerçekten çok hoş duruyor.tamamen kuruduktan sonra üzerine şeffaf oje uygulanırsa parlak oluyor.çok süper bi oje:KK3:

sedefli sarı üstünde s,yah çatlayan oje var tırnağımda kart okuyucumu b bulabisem resim eklicem
ama nereye gitti :26:

bu da benim çatlayan ojem sarı ve siyah çok güzel beyazla da öyle aslında hepsiyle öyle :KK1:
fotoraf0416.jpg

yavv çok güzel olmuş ben henüz bulamadığım için o ohjeden uygulayamıyorumm :KK9::KK9::KK9::KK9: yani sürdükten sonra hemen çatlayıp döküyormu kendini nasıl oluyor :26::26::26::26::26:

yavv çok güzel olmuş ben henüz bulamadığım için o ohjeden uygulayamıyorumm :KK9::KK9::KK9::KK9: yani sürdükten sonra hemen çatlayıp döküyormu kendini nasıl oluyor :26::26::26::26::26:

bi tırnağa sürdükten sonra öbür tırnağa geçtiğin arada çatlıyo
dökülme falan yok ama mat bi görüntüsü oluğu için ben top coat ya da parlatıcı
geçilmesini tavsiye ederim

X