Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 135388
Fotoğraf çekmeye üşeniyordum ama hazır tırnağımda çatlayan oje varken resimleyeyim dedim, yarın kesin değiştirip başka bir renk sürerim. :))
Siyahı sürerken taşırmışım birazcık, idare edin artık. :) Bir de tabii bunlar benim ilk denemelerim, normalde oje sürerken pek taşırmam, bu çatlayanların kıvamı daha değişik, bir hamlede sürmek gerekiyor. :)
Şu ana dek denediklerimin içerisinde en çok bu kombinasyonu sevdim.
gule gule kullan canım cok guzel olmus bende pembesını aldım sıyahla guzel oluyor
Teşekkürler canım. Ben de siyah ve beyazını aldım bir de lacivertini alıcam. Kırmızı, gümüş ve altın sarısının üstüne siyah cidden çok güzel duruyor. Tavsiye ederim.
daha yeni görüyorum yuh banadaha önceden bilseydim amonraya sorardım buluşmada:13:
kızlar gratiste watsonsta falan satılıyomudur bunlar bende almak istiyorum dikkatimi çekti
Golden Rose Erkul kozmetiklerde var canım ben ordan aldım. Watsons'da daha önce hiç görmedim.
daha yeni görüyorum yuh banadaha önceden bilseydim amonraya sorardım buluşmada:13:
kızlar gratiste watsonsta falan satılıyomudur bunlar bende almak istiyorum dikkatimi çekti
sağol canım buldum haftasonu siyahını aldım pembenin üzerine de uyguladım
akşam eve gidince resmini eklerim bende ok
yorum yapmadan gecemedim! muhtesem gozukuyorlar! eline cok yakismislar.. inanilmaz sik!
catlayan ojeye biraz negatif bakiyordum ama sanirim senin kombinasyonun tum dusuncelerimi degistirmeme yetti..
super!
cok güzel ojeler tırnagında bulunması cok zevklicokta hos ve farklı duruyor.ben mavisini bulabildim.siyah ve pembesinide alim dedim ama bulamıyorum..watsons ta bulmustum mavisini.tekrar oraya gidip bakıcam sanırım.
artık her yerde var çatlayan oje..
Çok yakışmış, iyi günlerde kullanın. :)
Teşekkürler. Burada oje ile ilgili sayfalara baktıkça ve oje bloglarıı inceledikçe bende de bir oje merakı başladı:))
Ne güzel işte, bulamayan kalmasın herkes alsın sürsün. :)