Alix Avien Nail Deco (Çatlayan Oje)

Sonunda ben de aldım siyahını ve beyazını hem de erkul kozmetikte alix avien ürünlerinde %25 indirim vardı iki tanesini 7 liraya aldım. :KK52: Kırmızı simli ojenin üstüne siyah sürdüm tahminimden çok güzel oldu. En kısa zamanda foto eklicem. :KK52:

$23032011624.jpg $23032011629.jpg
Bu da benim çatlayan ojeli tırnaklarım. :KK8:

Eklentiler

• $23032011620.jpg
    $23032011620.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 135388

Fotoğraf çekmeye üşeniyordum ama hazır tırnağımda çatlayan oje varken resimleyeyim dedim, yarın kesin değiştirip başka bir renk sürerim. :))
Siyahı sürerken taşırmışım birazcık, idare edin artık. :) Bir de tabii bunlar benim ilk denemelerim, normalde oje sürerken pek taşırmam, bu çatlayanların kıvamı daha değişik, bir hamlede sürmek gerekiyor. :)

Şu ana dek denediklerimin içerisinde en çok bu kombinasyonu sevdim.

yorum yapmadan gecemedim! muhtesem gozukuyorlar! eline cok yakismislar.. inanilmaz sik!
catlayan ojeye biraz negatif bakiyordum ama sanirim senin kombinasyonun tum dusuncelerimi degistirmeme yetti..
super!:nazar:

Teşekkürler canım. Ben de siyah ve beyazını aldım bir de lacivertini alıcam. Kırmızı, gümüş ve altın sarısının üstüne siyah cidden çok güzel duruyor. Tavsiye ederim.

ewet canım arkadasım almısdı lacıvertını sarı sımlı oje ıle surdum cok guzel duryor:KK70:

daha yeni görüyorum yuh bana:KK1:daha önceden bilseydim amonraya sorardım buluşmada:13:
kızlar gratiste watsonsta falan satılıyomudur bunlar bende almak istiyorum dikkatimi çekti:KK30:

daha yeni görüyorum yuh bana:KK1:daha önceden bilseydim amonraya sorardım buluşmada:13:
kızlar gratiste watsonsta falan satılıyomudur bunlar bende almak istiyorum dikkatimi çekti:KK30:

Golden Rose Erkul kozmetiklerde var canım ben ordan aldım. Watsons'da daha önce hiç görmedim.

cok güzel ojeler tırnagında bulunması cok zevkli:KK1:cokta hos ve farklı duruyor.ben mavisini bulabildim.siyah ve pembesinide alim dedim ama bulamıyorum..watsons ta bulmustum mavisini.tekrar oraya gidip bakıcam sanırım.

yorum yapmadan gecemedim! muhtesem gozukuyorlar! eline cok yakismislar.. inanilmaz sik!
catlayan ojeye biraz negatif bakiyordum ama sanirim senin kombinasyonun tum dusuncelerimi degistirmeme yetti..
super!:nazar:

Teşekkür ederim. :KK69: Başka pek çok kombinasyon da denedim ama benim favorim de bu. :KK61:

cok güzel ojeler tırnagında bulunması cok zevkli:KK1:cokta hos ve farklı duruyor.ben mavisini bulabildim.siyah ve pembesinide alim dedim ama bulamıyorum..watsons ta bulmustum mavisini.tekrar oraya gidip bakıcam sanırım.

Maviyi gümüş rengi oje ile deneyin, harika oluyor. Yani gümüş zeminde koyu mavi çatlayan oje süper duruyor. :KK66:

X