Alix Avien Nail Deco (Çatlayan Oje)

100_0965.jpg

arkadaşlar ben bu ojelerden ankarada bulamadım bir türlü :KK14: eğer ankarada bulan varsa yazabilirmi nerden aldığını

teşekkür ederim cnm.. bnde ordan aldım ama siyahı yoktu mavi ve beyaz aldım... gerçi denedim ama ojeler çokta güzel çatlamadı hoşuma gitmedi pek:KK19:

Çatlayan ojeyi ince sürersen çok daha güzel çatlıyor, çekme daha az oluyo bir daha dene bakalım :)
Özellikle siyah çok daha şık duruyor. Alt zemin rengine Flormar altın sarısı oje işlem bittikten sonra top coat şeffaf oje ile iyi bir görünüm yakalanabilir.

$OJE1.jpg

Fotoğraf eklemeyi denedim ama becerebildim mi bilmiyorum, zira sitedeki sisteme biraz yabancıyım. :) Bu fotoğrafı çatlayan ojeyi arkadaşlarıma tanıtmak için Face'deki duvarıma eklemek için çekmiştim, olumlu yorumlar gelmişti hatta birkaç arkadaşım gidip hemen almıştı Nail Deco ojelerinden. :) Fakat sonra ben Ebay'de başka markalarda da çatlayan ojeler buldum, özellikle OPI'nin bir seti var, ondan sipariş edeceğim. OPI'nin ojelerini çok severim, Chanel'den sonra en sevdiğim markadır. Çok güzel ve değişik bir renk skalası var ama China Glaze ve Zoya'nın renk skalası da OPI ile yarışır. En üste çatlayan oje sürülecekse alttaki baz rengin parlak veya cream bir ton olması daha güzel sonuç veriyor, nacizane tavsiyemdir. :)

Eki Görüntüle 135214

Fotoğraf eklemeyi denedim ama becerebildim mi bilmiyorum, zira sitedeki sisteme biraz yabancıyım. :) Bu fotoğrafı çatlayan ojeyi arkadaşlarıma tanıtmak için Face'deki duvarıma eklemek için çekmiştim, olumlu yorumlar gelmişti hatta birkaç arkadaşım gidip hemen almıştı Nail Deco ojelerinden. :) Fakat sonra ben Ebay'de başka markalarda da çatlayan ojeler buldum, özellikle OPI'nin bir seti var, ondan sipariş edeceğim. OPI'nin ojelerini çok severim, Chanel'den sonra en sevdiğim markadır. Çok güzel ve değişik bir renk skalası var ama China Glaze ve Zoya'nın renk skalası da OPI ile yarışır. En üste çatlayan oje sürülecekse alttaki baz rengin parlak veya cream bir ton olması daha güzel sonuç veriyor, nacizane tavsiyemdir. :)

Çok güzel ve havalı olmuş :)

Çok güzel ve havalı olmuş :)

Teşekkürler. :) Şu anda tırnaklarımın üzerinde baz olarak yoğun ve parlak bir gold, üzerinde siyah nail deco var, en üstte de parlatıcı, bence en mükemmel kombinasyon bu oldu. Gecenin şu saati fotoğraf çekmeye üşenmesem çekip eklerdim. :)

Teşekkürler. :) Şu anda tırnaklarımın üzerinde baz olarak yoğun ve parlak bir gold, üzerinde siyah nail deco var, en üstte de parlatıcı, bence en mükemmel kombinasyon bu oldu. Gecenin şu saati fotoğraf çekmeye üşenmesem çekip eklerdim. :)

Hayal edebiliyorum şu zemin rengini bir de ben deneyeyim.
Bu arada en iyi çatlayan renk siyah gibi geliyor bana. Görüntü her rengin üstünde harika. :)

Hayal edebiliyorum şu zemin rengini bir de ben deneyeyim.
Bu arada en iyi çatlayan renk siyah gibi geliyor bana. Görüntü her rengin üstünde harika. :)

Benim favorim de siyah. Beyazı parlak koyu mavi oje ile denedim güzel oldu, bir de çok koyu bir pembe ojeyi baz olarak 2 kat sürüp üstüne pembe çatlayan oje sürdüğümde de şeker gibi oldu tırnaklarım, çok güzeldi ama kış için pek uygun değil gibi sanki, ilkbahar ve yaz için daha iyi. :)

X