Alix Avien Nail Deco (Çatlayan Oje)

Senin tecrübelerinden yararlanacağım eminim bir çok kişiye de faydan dokunmuş olacak :)
Bir de çatlayan ojeden sonra şeffaf oje sürmek gerekiyor. Daha iyi görüntü için. Sende böyle yapmışsın. Siyahın altına kullanabileceğim renk ve marka ne önerirsin canım ?

Ben leopar desenine hayranım. E bütün dönem aynı tırnakla da gezilmez ama :)

Fotoğraf çekmeye üşeniyordum ama hazır tırnağımda çatlayan oje varken resimleyeyim dedim, yarın kesin değiştirip başka bir renk sürerim. :))
Siyahı sürerken taşırmışım birazcık, idare edin artık. :) Bir de tabii bunlar benim ilk denemelerim, normalde oje sürerken pek taşırmam, bu çatlayanların kıvamı daha değişik, bir hamlede sürmek gerekiyor. :)

Şu ana dek denediklerimin içerisinde en çok bu kombinasyonu sevdim.

Ben de çatlayan oje konusunda henüz çok fazla tecrübeli değilim aslında... Ama genel olarak Nail Art ilgimi çekiyor ve kendimce bir şeyler deniyorum bazen, yeni bir şeyler denemeyi de çok seviyorum. Mesela tırnak küpesi kaç senedir Türkiye'de var bilmiyorum ama ben 10 sene önce takıyorken kimsede yoktu. :) Sticker süslemeler de yoktu o zamanlar, ama en güzeli baskı tekniği ile yapılan süslemeler. Ben seviyorum süslü tırnakları, kaç yaşına dek tırnaklarımı süslemeye devam edeceğim bilmiyorum ama; yakıştığı sürece bırakmayacağım galiba. :)) Bazı kadınlar hiç beğenmiyor, hani şu meşhur "frenchten şaşmayanlar"... :) Tabii herkes taşıyamaz, böyle şeyleri taşıyabilmek de önemli. Yanlış anlaşılmasın, french çok severim tırnaklarım biraz daha kısayken frenchi tercih ettiğim zamanlar çok olmuştur ama hayatımın sonuna dek de aynı görünümdeki tırnaklarla gezemem, çok sıkıcı yaw! :))

Siyahın altına ben Rimmel'in Gold'n Rock'ını sürdüm çok güzel durdu ama herhangi bir yoğun dore oje tercih edebilirsin, olabildiğince parlak ojeler siyahın altına daha çok yakışıyor. Ve dediğin gibi en üste şeffaf oje sürmek gerekiyor, yoksa çok mat duruyor. Metalik gri de baz olarak güzel durur sanki... Bir denemek lazım. :)

Flamenca biraz yakından ceksen göreceğiz ama böyle hiç bişey anlamadım yahu :26:

güzel olmuş evet =)

Güzel olmuş bu da :) Çatlayan ojeyi sanki biraz kalın sürmüşsün gibi mi ? Yoksa bana mı öyle geldi.
Yahu siyahın altına her renk ayrı güzel duruyor kızlar yoğun tatlı fuşya tavsiye ederim. Şeker gibi duruyor :)

kalın değil hatta ojeyi oje çözücü ile inceltip surdum

son kararımı verdim siyah alıcam ben deee you knowww ayy kırmızı üstüne siyah harika olmuş yahuuu bi sürü tonda kırmızım var sürerim, çatlatırım inşallah ben de

son kararımı verdim siyah alıcam ben deee you knowww ayy kırmızı üstüne siyah harika olmuş yahuuu bi sürü tonda kırmızım var sürerim, çatlatırım inşallah ben de

Çatlattıktan sonra şeffaf oje sürmeyi unutma daha prüzsüz bir görüntü için

Canım pembe çatlayan ojeyi denedim ama kırmızı oje üzerine :))

Seninde dediğin gibi yazın daha uygun olacak kışın pek cezbetmedi beni ama yine de beğendim bu çatlayanların hepsi ayrı tarz

kızlar tırnaklarını süper olmuş her markanın varmı sadece alix aviendemi var birde normal ojeler kadar kalıcımı en kısa zamanda alıp paylaşıcam sizinle

sebnemcim aslında yurt dısındaki markalarında var ama turkiyede sadece alix avienin var 4 renk beyaz siyah pembe lacivert

ay ben bunlarla bişi yapcem umarım olur sizinlede paylaşırım

ay ben mor catlayan oje yaptım pembe catlayan ojenin içine az flormar m 120 döktüm calkaladım mor oldu

kızlar ümraniyede ki kozmetikcelerde warmıdır biliomusuz..??bende istiorm bnlardan:26:

kızlar ümraniyede ki kozmetikcelerde warmıdır biliomusuz..??bende istiorm bnlardan:26:

Ben bugün Avrupa yakasında gördüğüm tüm bilindik ve bilinmedik kozmetikçilere sordum. Kiminde hiç yok kiminde siyah renk yok. Yani en çok siyaha talep var :) Ve rahatça bulunabilecek bir oje. Aşağı yukarı alışveriş sırasında 10 mağazaya sordum 1 tanesinde satmıyoruz dediler. Olanlardan sadece 1 tanesinde siyah renk vardı. Lacivert sanırım pek talep görmeyen renk oldu.

Yani rahat bulursun şu an çatırdamış tırnaklarımla yazıyorum sana :) Marjinal bir duruşu var ve şu an herkes tarafından pek keşfedilmiş değil. İlk uygulayanlardan olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…