Benim favorim de siyah. Beyazı parlak koyu mavi oje ile denedim güzel oldu, bir de çok koyu bir pembe ojeyi baz olarak 2 kat sürüp üstüne pembe çatlayan oje sürdüğümde de şeker gibi oldu tırnaklarım, çok güzeldi ama kış için pek uygun değil gibi sanki, ilkbahar ve yaz için daha iyi. :)
Senin tecrübelerinden yararlanacağım eminim bir çok kişiye de faydan dokunmuş olacak :)
Bir de çatlayan ojeden sonra şeffaf oje sürmek gerekiyor. Daha iyi görüntü için. Sende böyle yapmışsın. Siyahın altına kullanabileceğim renk ve marka ne önerirsin canım ?
Ben leopar desenine hayranım. E bütün dönem aynı tırnakla da gezilmez ama :)
güzel olmuş evet =)Eki Görüntüle 135388
Fotoğraf çekmeye üşeniyordum ama hazır tırnağımda çatlayan oje varken resimleyeyim dedim, yarın kesin değiştirip başka bir renk sürerim. :))
Siyahı sürerken taşırmışım birazcık, idare edin artık. :) Bir de tabii bunlar benim ilk denemelerim, normalde oje sürerken pek taşırmam, bu çatlayanların kıvamı daha değişik, bir hamlede sürmek gerekiyor. :)
Şu ana dek denediklerimin içerisinde en çok bu kombinasyonu sevdim.
Flamenca biraz yakından ceksen göreceğiz ama böyle hiç bişey anlamadım yahu :26:
Güzel olmuş bu da :) Çatlayan ojeyi sanki biraz kalın sürmüşsün gibi mi ? Yoksa bana mı öyle geldi.
Yahu siyahın altına her renk ayrı güzel duruyor kızlar yoğun tatlı fuşya tavsiye ederim. Şeker gibi duruyor :)
biraz geç olcak ama geçen gün tunalıda gezerken bi kozmetikcide rastladım 5 tl di sanırım tam hatırlamıyorumarkadaşlar ben bu ojelerden ankarada bulamadım bir türlüeğer ankarada bulan varsa yazabilirmi nerden aldığını
Güzel olmuş bu da :) Çatlayan ojeyi sanki biraz kalın sürmüşsün gibi mi ? Yoksa bana mı öyle geldi.
Yahu siyahın altına her renk ayrı güzel duruyor kızlar yoğun tatlı fuşya tavsiye ederim. Şeker gibi duruyor :)
son kararımı verdim siyah alıcam ben deee you knowww ayy kırmızı üstüne siyah harika olmuş yahuuu bi sürü tonda kırmızım var sürerim, çatlatırım inşallah ben de
Benim favorim de siyah. Beyazı parlak koyu mavi oje ile denedim güzel oldu, bir de çok koyu bir pembe ojeyi baz olarak 2 kat sürüp üstüne pembe çatlayan oje sürdüğümde de şeker gibi oldu tırnaklarım, çok güzeldi ama kış için pek uygun değil gibi sanki, ilkbahar ve yaz için daha iyi. :)
ay ben mor catlayan oje yaptım pembe catlayan ojenin içine az flormar m 120 döktüm calkaladım mor oldu
ay ben mor catlayan oje yaptım pembe catlayan ojenin içine az flormar m 120 döktüm calkaladım mor oldu
kızlar ümraniyede ki kozmetikcelerde warmıdır biliomusuz..??bende istiorm bnlardan:26: