Alix Avien Nail Deco (Çatlayan Oje)

canım izmirde misin sen benim msjın ardından yazmışsın da :)

yukarıdan aşağı değil de çapraz bir şekilde sürerseniz böyle duruyor bu ojeler :)
bir de kahverengisi de çıkmış, görmüştüm ama ne gereği var diye almamıştım. şimdi almayı düşünüyorum onu da :)

mavi çatlayan oje. bunun altına iki farklı mavi oje kullandım süngerleme tekniğiyle. işlem bittikten sonra cila kullanmadım, mat daha çok hoşuma gitti. bir de keşke bu çatlayan ojenin renginde normal oje de olsa. hiç göremedim. aşırı canlı ama bir yandan koyu bir renk, tam elektrik mavisi.

Son düzenleme:
bende de beyaz olanı var pembe ve lacivertin üstüne sürünce çok güzel duruyor

bende siyahını aldım resmini eklicemi söylemiştim biraz geç oldu ama şimdi ekliyorumsizinkiler kadar güzel olmadı ama benimki

eliteninde cıkmıs aldım bugun kırmızısını

Son düzenleme:
ben çok sevdim bunları... özellikle yaz için pembesi ve beyazı çok iyi oldu.tek sıkıntı öğrencilerim ellerime bakmaktan dinleyemiyorlar beni

ben de bugün aldım siyahını çok güsel. parlak gri üstüne çok güsel durdu

golden rose çatlayan öjelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz,incelemek yada satın almak maksadıyla....toplam 8 rengi mevcut....nasıl uygulanması gerektiği de reklam içeriğinin altında izah edilmiş arkadaşlar....ben kullanmayı düşünmüyorum ama beğenen arkadaşlar için faydalı olur gayesiyle ekleyim dedim,,denk gelmiştim çünki tesadüfen....

Golden Rose Oje 01

bu ojeyi nerden bulabiliriz tüm yazıları okumadım ama eğer bahsettiysen bilmiyorum çok tatlı renkleri..genellikle garip renkler(muz sarısı,kiremit kırmızısı,boyacı tulumu girisi)kalıyor...arkadaşlar güzel tonları nereden bulabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…