Alışveriş

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.820
1.649
63
38
Kızlar selam 21.haftalık hamileyim . Bebeğimin bir çok şeyi arkadaşım tarafından karşılandı sağolsun bir çok şey verdi . Bende şu aralar internetten şampuanıydı deterjanıydı almak istiyorum . Allahım her kafadan ses çıkıyor yok alınmaz daha erken uğursuzluktur bilmem ne .. normalde asla böyle şeyleri kafaya takmam ama söz konusu bebeğim olunca bi acaba da kalıyorum . .. gardrop ve şifonyer de alacağım seçimden sonra ( sebebi taşınma durumumuz olabilir )

Siz kendinizi dinleyin başkalarını duymayın. Onlar hiç susmazlar doğum sonrasıda konuşacaklar ne kadar çok dinlemezseniz o kadar doğum spnranızda iyi geçer. Stres olmazsınız. Almak istediklerinizi alın zaten herşeyin fiyatı her gin yükseliyor.

Milleti boşver içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Herkes bişey diyo herkes karışıyo. Görümcem Kendi bebeği beşikte yatmamış hiç alıştırmadı da bizimki hiç yatmadı sizinki de yatmaz yatmıyorlar diye eşime söylüyor o kadar pahalı almasaydınız yatmıyorlar diyo (sonradan çocuk odası olan mobilya beşik aldık) yine çocuğu pusette durmamış bizimki durmadı boşuna almayın diyo eşimde inanıyo lazım olmuyormuş işte kimse kullanmıyormuş diyo sinir oluyorum gerçekten detaylı ultrasona bile gereksiz boşa para vermeyin o kadar biz yaptırmadık dedi. Oyüzden kendin nasıl istiyorsan öyle yap fikir al ama aklına yatanı yap ayrıca herşey zamlanıyor sürekli pahalı olan büyük parça şeyleri alabilirsin önceden beşik bebek arabası vs

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim . Bebek arabası park yatak puset arkadaşım veriyor aslında çoğu büyük şey bitti . Gardrop ve şifonyer kaldı . Onunda bir kısmını annemden bir kısmını eşim tarafına halletmeyi düşünüyorum yani annemden eminim ama eşim tarafına söylenecek yollarlarsa artık bilmiyorum kendileri bilirler eksik ne varsa söyle dediler bakalım söyleyeceğiz .. herkes bir şey söyleyince sıkıntı basıyor yeminle dediğiniz gibi almak lazım ..

Aynen çok haklısınız almak en iyisi .. alayım dursun ..

bende 27 haftalıgım bende sadece bir kaç parça aldım 7 ayım bitsin öyle alacağım.iki tane hastane çıkısı hediye geldi. puset ve katlanabilir kuvet takımı aldım sadece,bir de marangozcu arkadaşımna dolap siparişi verdim :)

Aynen çok haklısınız almak en iyisi .. alayım dursun ..
Zaten fiyatlar malum durmadan yükseliyor kampanyalara güzel güzel bakıp iyi inceleyip almanız lazım. 32 haftalık olunca da hastane çantanızı hazırlar kıyafetlerinizi yıkar yerleştiririrsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…