Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

İzmirgelini
kahvekokusu
Kemapl
pilotus

tertemiz misler gibiydi gönderileri
ellerine yüreklerine sağlık

Son düzenleme:
Memnun kalmadıklarımızıda yazıyormuyuz?

optimum_e isimli üyeden bir ay kadar önce aldığım ürünlerde bir çoğunda sorunlar vardı bilginiz olsun

Sandalet aldım çırtlı yerinde sökülme var çırt yeri sökük sandaleti nasıl kullanabilirim.

Ev botu aldım sıfırı 12 tl olan ev botunu 8 tl ye aldım ama yıkanmaktan tiftik tiftik olmuş kullanılacak yanı kalmamıştı.

Pijama takımı lekeli ve solmuştu ama fotolardan belli olmuyordu oda 8 tl y di

Evet aldıklarımın 2. el olduğunun bilincindeyim fakat ikinci el temiz kullnılmış olanları satıyoruz
Bir sorunu varsa yazarsınız alıp almamak karşı tarafa kalmış.

Bende ürün satıyorum bu zamana dek onlarca kişi benden ürün aldı hepte teslim ettikten sonra sorarım teslim aldınızmı bir sorun varmı diye insanlık hali gözden kaçabilir o durumda ya başka ilave ürün gönderirim yada geri iade alabilirim

Son düzenleme:
Eylülüm isimli üyeden tplu kıyafet aldım hepsi çok temiz yeni gibi hediye üründe koymuş teşekkür ediyorum şimdiye dek en memnun kaldığım alışverişlerden biriydi sağolsun çokta indirim yaptı.Teşekkür ediyorum.

Sevgili crayon80'den aldığım şey tertemiz-mis gibi geldi, kendisine buradan da teşekkür ediyorum:)

Eylülüm isimli üyeden tplu kıyafet aldım hepsi çok temiz yeni gibi hediye üründe koymuş teşekkür ediyorum şimdiye dek en memnun kaldığım alışverişlerden biriydi sağolsun çokta indirim yaptı.Teşekkür ediyorum.

Çok sevindim gerçekten canım . Güle güle kullansın bebişko.:KK16:

İzmirgelini
kahvekokusu
Kemapl
pilotus

tertemiz misler gibiydi gönderileri
ellerine yüreklerine sağlık

Senin de yüreğine sağlık celibonnn arkadaşım, ben dahil herkesin buradan aldığı ürünler - 2 el bile olsa - makul fiyatlı, temiz ve fiyatının hakkını veren ürünler olmalı.

Site genelinde temiz ürün gönderen makul fiyatlarla alışveriş yapan tüm arkadaşlarımıza bende buradan çok teşekkür ediyorum.

Ürünlerini bu siteden satışa sunan tüm arkadaşlarıma sesleniyorum, hepimiz kendimizi alıcı yerine koymalıyız ve nasıl ürün bekliyorsak öyle ürün göndermeliyiz. :KK34:

Çilekli'den 2kez alışveriş yaptım aslında ilkine alışveriş denemez :) beni çookk mahçup ederek hediye olarak gönderdi oğluma cok severek giydiriyorum..halen çok mahcubum nekadar tesekkür etsem az..

Bende kızımın kıyafetlerini 2 kere lovely17 den bir kerede hasretimsi den ve bir kerede adogruyol dan aldım. Hepsi sorunsuz ve uygun fiyatlıydı. Hatta lovely bir sweeti lekedi diye değiştirip başka bir sweet koymuş, bende o lekeliyi hediye istedim :)))) hem o lekeli hemde iki parça ürün hediye geldi :))) leke aradım durdum zor buldum :) kendisine hassasiyeti için çok teşekkür ederim.

Bir arkadaştansa kendim için bişeyler almıştım korkunç bi halde geldiler. Buraya yazmaya ben utanıyorum, çok moralim bozuk. Yıkamama rağmen kullanamıyorum o ürünleri, satışada koyamıyorum yeniden. O kişiden ürün alacakları özelden uyarırım artık.

Nazende87 urunler tertemiz fiyat cok uygun..guvenli ve sorunsuz alisveris icin tesekkurler canim..

kendisine anlayışı ve ödemede kolaylık sağladığı , ayrıca temiz, kullanışlı ürünler gönderdiği için tekrar teşekkür ediyorum....

Zeynepahsen e cok tesekkur ediyorum alisveriste hic bi aksama olmadi,,arkadasimiza ince fikri sonucu gonderdigi hediyeleri icin de cok tesekkur ediyorum..

X