Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar yagmur_ugur. Lovely17. Elf06. Alisveris yaptigim arkadalar hepsinden guvenle alisveris yapabilirsiniz.Cok anlayisli ii insanlar hic bi sorun yasamadik .tekrar hediyeleri icin tesekkur ediyorum.
Arkadaslar yagmur_ugur. Lovely17. Elf06. Alisveris yaptigim arkadalar hepsinden guvenle alisveris yapabilirsiniz.Cok anlayisli ii insanlar hic bi sorun yasamadik .tekrar hediyeleri icin tesekkur ediyorum.
Ilgisi ve cicileri icin cok tesekkurler, guzel bir alisveris oldu insallah oda benimkileri begenir Sevgiler..
Canim cok teşekkür ederim kiyafetler harika hediyelerin icinde teşekkür ederim
Çilekli'den 2kez alışveriş yaptım aslında ilkine alışveriş denemez :) beni çookk mahçup ederek hediye olarak gönderdi oğluma cok severek giydiriyorum..halen çok mahcubum nekadar tesekkür etsem az..
mstshn isimli arkadasimizdan bebek urunleri aldim
Hepsi tertemiz ve sorunsuzdu.kendisine tesekkur ederim.ayrica indirim yaptigi icinde tesekkurler..
arkadaşım ürünlerin sorunsuz ve söylediğin gibi hiç kullanılmamışlardı. oğluşum yeni oyuncağına bayıldı. çok tşk ederiz.