Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Arkadaslar yagmur_ugur. Lovely17. Elf06. Alisveris yaptigim arkadalar hepsinden guvenle alisveris yapabilirsiniz.Cok anlayisli ii insanlar hic bi sorun yasamadik .tekrar hediyeleri icin tesekkur ediyorum.

Arkadaslar yagmur_ugur. Lovely17. Elf06. Alisveris yaptigim arkadalar hepsinden guvenle alisveris yapabilirsiniz.Cok anlayisli ii insanlar hic bi sorun yasamadik .tekrar hediyeleri icin tesekkur ediyorum.

teşekkürler canım sağolasın. güzel günlerde giysin bebişin.

Ilgisi ve cicileri icin cok tesekkurler, guzel bir alisveris oldu insallah oda benimkileri begenir Sevgiler..

teşekkür ederim canım güle güle giysin bebişin.

AralıkAnnesi ile alışveriş sıkıntısız bir şekilde gerçekleşti. kıyafetler sorunsuz ve tertemizdi. tşk ederim :KK9:

JASPE..... Birkez daha tesekkurler..sorunsuz stressiz bir alisveris ve hepsi birbirinden kaliteli ciciler...kesinlikle tavsiye ediyorum...

mavimm ve alpella hanıma çoook teşekkürler gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz :KK9: :KK16:

Son düzenleme:
canım urunlerın elıme ulastı bayıldım bayıldım canım tertemız mıs gıbıler tek kelimeyle harıka canım opuyorum senı ve baranımı

Son düzenleme:
Müzeyyenrize ile sorunsuz bir alışveriş oldu. gönderdiği bütün ürünler mis gibi. hassasiyeti için kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Çilekli'den 2kez alışveriş yaptım aslında ilkine alışveriş denemez :) beni çookk mahçup ederek hediye olarak gönderdi oğluma cok severek giydiriyorum..halen çok mahcubum nekadar tesekkür etsem az..

Şimdi gördümm mesajınızı.. Öpüyorum kuzucuğu. Sevgiler.

mstshn isimli arkadasimizdan bebek urunleri aldim
Hepsi tertemiz ve sorunsuzdu.kendisine tesekkur ederim.ayrica indirim yaptigi icinde tesekkurler..

mstshn isimli arkadasimizdan bebek urunleri aldim
Hepsi tertemiz ve sorunsuzdu.kendisine tesekkur ederim.ayrica indirim yaptigi icinde tesekkurler..

aRKADAŞIM BU HARİKA ÜRÜNLER VE HARİKA PAKETLEME SİSTEMİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.İLGİN DE CABASI.HEDİYE 1 DEĞİL 2 TANE VE KADİFE SALOPET TULUM BİR HARİKA.BEN KESİNLİKLE PSİŞİK1 DİYORUM ARKADAŞLAR.AYRICA OLDUKÇA BÜYÜK İNDİRİM DE YAPTI

Son düzenleyen: Moderatör:
aRKADAŞIM BU HARİKA ÜRÜNLER VE HARİKA PAKETLEME SİSTEMİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.İLGİN DE CABASI.HEDİYE 1 DEĞİL 2 TANE VE KADİFE SALOPET TULUM BİR HARİKA.BEN KESİNLİKLE PSİŞİK1 DİYORUM ARKADAŞLAR.AYRICA OLDUKÇA BÜYÜK İNDİRİM DE YAPTI

hediyesi ve tertemiz cicileri için çok teşekkür ediyorum. zevkle kızıma giydirecem. güvenle alışveriş yapabilirsiniz. sevgilerle.

Utopya06 dan aldığm ayakkabılar harika tertemiz inanılmaz memnun kaldım tekrar görüşmek üzere:)

arkadaşım ürünlerin sorunsuz ve söylediğin gibi hiç kullanılmamışlardı. oğluşum yeni oyuncağına bayıldı. çok tşk ederiz.

arkadaşım ürünlerin sorunsuz ve söylediğin gibi hiç kullanılmamışlardı. oğluşum yeni oyuncağına bayıldı. çok tşk ederiz.

Asıl ben teşekkür ederim :KK34:

Özelden de yazmışsın. Sağlıklı ,güzel günlerde kullanın ...

X