Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler:)

Kıxzlar ben de bugün fzebrü
Nilüfer
den alışveriş yaptım,beklediğimden güzel,yeni ve temiz çıktı.Kensine çok teşekkür ediyorum,benim için çok
kazançlı alışveriş oldu.Benim de satışım oldu inş arkadaş da benden memnun kalmıştır.
Jaspeden de oyun halısı almıştım neredeyse kapımda teslim etti ürünü,çok memnun kaldım.
Nazende hanımdan giysiler aldım hepsi çok güzeldi.Tavsiye ediyorum bu arkadaşlarımızı.

ben de hasretimsi adlı kullanıcıdan mama sandalyesi aldım. Ürün çok temizdi ve hafta içi almam gerekiyordu bu konudaki anlayışından dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine.

Bende Castefella arkadaştan alış veriş yaptım sağolsun istediğim zamanı bana tanıdı
üründe aynı dediği gibi tertemiz çıktı :KK16::KK16:

ben de kemapl ile alışveriş yaptım, çok memnun kaldım.. beklemediğim bir sürü şey çıktı paketten.. sağlıkla büyütsün bebeğini..

İlk defa elf06 arkadaşımızdan ürün aldım ve çok memnun kaldım güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Ayyıldızım'dan oğluma polo sweet aldım.
Fotografta göründüğü gibi yepyeni geldi, iletişimimiz de iyiydi.
Kendisine teşekkür ederim.
Güvenle alış - veriş yapabilirsiniz. :)

Sevgili Castefella ile alışveriş yaptık-hızlı ve kolay oldu:))

Ürün de mis gibi geldi, kendisine teşekkür ediyorum:)

Sevgili Castefella ile alışveriş yaptık-hızlı ve kolay oldu:))

Ürün de mis gibi geldi, kendisine teşekkür ediyorum:)

Memnuniyetimiz karşılıklı, tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere, güzel günlerde mutlulukla kullanın:)

Ayyıldızım'dan oğluma polo sweet aldım.
Fotografta göründüğü gibi yepyeni geldi, iletişimimiz de iyiydi.
Kendisine teşekkür ederim.
Güvenle alış - veriş yapabilirsiniz. :)
rica ederim canım. çok mutlu oldum ince düşünüp burada memnuniyeti paylaştığın için .sevgiler .

lovely17 ürünler tertemiz gerçekten.en iyi alışverişlerimden biri oldu.arkadaşın lekeli dediği ürüne demese farketmezdim çook dikkatli incelemeyince.gözü kapalı alışveriş yapılabilecek bir satıcı ve aynı zamanda ilgilide.tekrardan teşekkürler.

ilk once arkadasım kıbarlıgın ve arkadaslıgın ıcın cok tesekkur ederım senden aldıgım her urun kusursuz ayrıca hedıyelerın ıcınde tesekkur ederım ıkı cocugumda butun aksam oynadılar :))))))tekrar alısverıs yapmak dılegıyle

Merhaba hanimlar
Bende Yelizber nickli üyecimize cok teşekkür ederim.
Kizima Bot aldim ve umdugum gibiler hatta cok cok güzeller :)
Hizli teslimati icin ve sorunsuz bir alişveriş icin teşekkür ederim Yeliz Hanima...

ilk once arkadasım kıbarlıgın ve arkadaslıgın ıcın cok tesekkur ederım senden aldıgım her urun kusursuz ayrıca hedıyelerın ıcınde tesekkur ederım ıkı cocugumda butun aksam oynadılar :))))))tekrar alısverıs yapmak dılegıyle
canım benim teşekkür ederim ,tekrar görüşmek dileğiyle.bende öpüyorum çocuklarını,

Benim de moontorrent ile alışverişim oldu.. Çok temiz ve hasarsızdı..
Sağlam paketlemiş teşekkür ederim..

X