- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler ben de alışverişimizden memnun kaldım. cizmelikedicik de güvenilir, titiz biridir. Kendisinin ürünlerine kefilim
Sevgili gudene birkezde buradan tesekkur etmek ıstedım yakın ılgın,anlayısın ve tertemiz urunlerın o guzel hedıyelerın ıcın cok tesekkurler yenıden gorusmek uzere :)
E esmetime ve elif emre mesut ile bebeğim için kıyafet alışverişi yaptım her ikisinden çok memnun kaldım. her ikisinden de güvenle alışveriş yapabilirsiniz. İlgileriniz için ikinize de teşekkür ederim
Saglicakla kullanin ben tesekkur ederimE esmetime ve elif emre mesut ile bebeğim için kıyafet alışverişi yaptım her ikisinden çok memnun kaldım. her ikisinden de güvenle alışveriş yapabilirsiniz. İlgileriniz için ikinize de teşekkür ederim
Iyi gunlerde paralarsinlar artikevlaefe den bir ürün aldım. Teşekkür ediyorum...
kbrismt Teşekkür ederim iyi günlerde kullansın oğlunuz tekrar görüşmek üzereB balbademygz den bebeğim için alışveriş yaptım, ürünler tertemiz, hiç lekesiz ve ütülü olarak elime ulaştı. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz, buradan bir kez daha teşekkür etmek isterim kendisine
Çok teşekkür ederim sevgili alcinn, sizle alışveriş yapmak bir zevk zatenYine ve her zaman esmetime :) Ürünler zaten güzel kendisi de çok ilgili, sabırlı, özenli ve güvenilir. Hediyeleri bile az kullanılmış diye satılan ürünlerden temiz hatta yeni. Teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim, siz de gönül rahatlığıyla alışveriş yapılacak birisiniz.. güle güle, iyi günlerde ve sağlıkla kullanın, sevgilerminikipegim Ile 2. Kez alisveris yaptim her zaman cok ilgili fiyatlari uygun herkese gonul rahatligiyla kendisiyle alisveris yapmasini oneririm arkadaşlar...