Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Merhaba hanımlar. Cocuklarimla tatil planı yapmaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :) topigimin adi:
Çocuklarla tatil önerisi ama...

S seda5915 .....

Tefal yoğurt makinesi aldım çok temizdi ve oldukça memnun kaldım gerçekten çok güzel yoğurt yapıyor.Yeni gibiydi fiyatı da makuldü...

arkadaşlar konu başlığımızı nasıl değiştiriyoruz E egunal 'a mesaj yazıyorum ama cevap vermiyor :KK12:

minnaku minnaku hanımdan çok temiz hikaye kitapları aldım. Beklediği içinde ayrıca teşekkürler. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Orion6 dan birçok ürün aldım ... hepsi tertemiz ve özenle alınmıs paketlenmis kiyafetlerdi.... içerisine koymuş olduğu hediyelerde çok inceydi... kendisiyle alışveriş öncesinde ve sonrasinda yaptığımız görüşmelerde de bana çok yardımcı olacak tavsiyelerde bulundu... hem aldıklarımı zevkle kızıma giydiriyorum hemde iyi bir insanla tanışmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum ... herkese tavsiye ederim

@yosun3210 arkadasimizdan kanguru aldim. Cok memnun kaldim. Odemeyi henuz yapmamisken urunu kargoya vermis bile sagolsun..
Yaninda minik kizima hediye de koymus. Kendisine buradan da tesekkur etmek istedim..

buradan ilk alışverişimi tedirginlikle yaptım ama sağolsun ''oznurplt'' nickli güzel arkadaşım beni yanılttı tertemiz ve hediyeli ürünler gönderdi bana..kendisine çok teşekkür ederim...

buradan ilk alışverişimi tedirginlikle yaptım ama sağolsun ''oznurplt'' nickli güzel arkadaşım beni yanılttı tertemiz ve hediyeli ürünler gönderdi bana..kendisine çok teşekkür ederim...

bende alışverişimizden çok memnun kaldım, tekrar görüşmek üzere .:nazar::nazar:

ÖZNUR PLT dan alış veriş yaptım ürünler yepyeni vede sorunsuzdu üstelik uygun fiyat vede bol hediyeliydi kendisine çok çok teşekkür ediyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum ...

ÖZNUR PLT dan alış veriş yaptım ürünler yepyeni vede sorunsuzdu üstelik uygun fiyat vede bol hediyeliydi kendisine çok çok teşekkür ediyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum ...

Allah razı olsun canım benim. Bende alışverişimizden çok memnun kaldım.
Her zaman beklerim :KK39:

orion6 orion6 arkadaşımdan iki alışveriş yaptım.İkisinde de çok memnun kaldım.Kesinlikle güvenilir ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.Sizde @orion6 arkadaşımdan alışveriş yapmayı düşünürseniz hiç tereddüt etmeyin

orion6 orion6 arkadaşımdan iki alışveriş yaptım.İkisinde de çok memnun kaldım.Kesinlikle güvenilir ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.Sizde @orion6 arkadaşımdan alışveriş yapmayı düşünürseniz hiç tereddüt etmeyin

Cok tesekkur ederim sizde cok iyisiniz umarim bundan sonrada görüşürüz. Alisveris disinda yani. ☺

X