- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
Rica ederim güzel günlerde kullanın. Ben de teşekkür ederim güzel alışverişimiz içinadba ve misscaglayan temiz ürünler ve hızlı alışverişiniz için ikinizede teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim güzel günlerde kullanın. Ben de teşekkür ederim güzel alışverişimiz içinadba ve misscaglayan temiz ürünler ve hızlı alışverişiniz için ikinizede teşekkür ederim.
Probleösiz sorunsuz ve güvenilir alıcı tavsiye ederim hanımlaradba ve misscaglayan temiz ürünler ve hızlı alışverişiniz için ikinizede teşekkür ederim.
rica ederim ben bisi yapmadım asıl siz cok anlayışlı davrandınız. Keşke herkes sizin gibi olsa. Bebeginiz cok şanslı. Ben teşekkür ederim.orion6 kesinlikle harika.bi insan cok memnun kaldim oyuncaklar sifirdan farksiz uygun fiyat hizli kargo ama en onemlisi hosgoru ve durustlugu cok tesekkur ederim
Rica ediyorum.. Beğenmenize çok sevindim:))@yosun3210 arkadasimizdan almis oldugum kanguru icin, kendisine buradan da cok tesekkur ederim.. Hediye cingiragimiz icin de ayrica tesekkurler.. Guvenle alisveris yapabilirsiniz..
nrmmrt arkadasimizdan almis oldugum tutuye bayildik.. Kendisine buradan da tesekkurlerimizi iletiyorum.. Hediyesi icin ayrica tesekkurler..
canım çok teşekkürler..güzel günlerde kullansınlar inşl.semazensky arkadasimizdan anakucagi aldik kargomuz sorunsuz geldi tesekkurler
Gule gule kullanin.anakucaginin kargosu ne kadar tuttu ogrenebilir miyim?semazensky arkadasimizdan anakucagi aldik kargomuz sorunsuz geldi tesekkurler
Tesekkurler 30 tl tuttu cnmGule gule kullanin.anakucaginin kargosu ne kadar tuttu ogrenebilir miyim?
Bende senden menmun kaldim
Bende senden menmun kaldim
Cemreist34 arkadaşımdan alışveriş yaptım temiz ve güvenilir