Canım yeni gördüm yazını....Benim de alışveriş yaparken çok memnun kaldığım nadir insanlardansın....Temiz kalpli, art niyet aramayan , pireyi deve yapmayan , samimi bir bayansın...İkizler oynuyorlar mı arabalarla ? Hep böyle kalman dileğiyle...Adım tam olmamış
Evet bende şimdi farkettim yanlış yazdığımı oynuyorlar ama 5 dakika sadece bizim evde dövüş mek ve ev dağıtmak in oyuncakla oynamak aut bende az oyuncak cikariyorum ozaman severek oynuyorlar özlemiş oluyorlar görüşmek üzere canımCanım yeni gördüm yazını....Benim de alışveriş yaparken çok memnun kaldığım nadir insanlardansın....Temiz kalpli, art niyet aramayan , pireyi deve yapmayan , samimi bir bayansın...İkizler oynuyorlar mı arabalarla ? Hep böyle kalman dileğiyle...Adım tam olmamış(alselsiaz olacaktı) o yüzden bildirim gelmedi , geç yazmamın sebebi bu canım...
Evet bende şimdi farkettim yanlış yazdığımı oynuyorlar ama 5 dakika sadece bizim evde dövüş mek ve ev dağıtmak in oyuncakla oynamak aut bende az oyuncak cikariyorum ozaman severek oynuyorlar özlemiş oluyorlar
okadar güzel sözler yazmışsın ki teşekkür ederim görüşmek üzere canım
,lilya yazacaktimLikya ve celinay arkadasima tesekkur ederim tereddüt bile etmeden rahatlikla alisveris yapabilirler
Cok tesekkür ederim.Güle güle kullansın miniklerin.,lilya yazacaktim
Sedalein ve debelenenhamamböceğine çoooook çoooook çoooook teşekkür ederimmmm
Çok teşekkür ederimTDS çok memnun kaldım
Ben teşekkür ederimÇok teşekkür ederim