• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

klyeopatra klyeopatra İsimli üyeden içiniz rahat rahat alısverıs yapabılırsınız... Canmcım cook tesekkur ederım. Bebişime bayıla bayıla gıydırecegım gonderdıklerınıı.. Resimdekimden cok daha güzel ve sirinler bunlar yaa.. Hele o astronott...:KK68:

Sonsy arkadaşıma çok teşekkür ederim. Bebek arabamız ulaştı bize çok beğendik :) tekrar tesekkürler..

ayse7033 nickli arkadaştan chicco astronot aldım, dün geldi astronotumuz, gerçekten dediği gibi hiç kullanılmamış gibiydi, eşim bile çok yeni duruyor bu dedi ;)
kendisine tşk ederim

Ayşe 7033 arksdasımdan bugun kargom geldi.Hepsi söylediği gibi elime ulaştı.Böyle dutust ınsanların hetzaman müşterısı olurum.Guvenle alışveriş yapabilirsiniz.Çok tes ediyorım cnm.

ayse7033 nickli arkadaştan kargomu aldım bugün. dediği gibi kullanılmamıştı ürün tertemiz sapasağlam geldi
sağolsun bide indirim yaptı
zaten herkes memnun kalmış arkadaştan belliki :) böyle dürüst arkadaşlar iyiki var kendisine burdan da teşekkür ediyorum :KK68:

Merhaba hanımlar bugün lovely17 arkadaşımdan kızıma aldığım ciciler hızlı bi şekilde elime ulaştı.kendisine buradan çook teşekkür ederim ürünleri temiz ve çok güzel.keyifli bir alışveriş yaptık çok memnun kaldım hediyelerde koymuş arkadaşım gerçekten çok incesin tekrar tekrar teşekkürler....

Bukrem arkadaşımla da takas yaptık ürünlerinden çok memnun kaldım kendisine buradan çok teşekkür ederim

E esmetime , alisveris ve soguk havadaki sicak muhabbetin icin tesekkur ederim
E esmetime alışveriş icin teşekkürler.çok memnun kaldım
E esmetime kesinlikle tavsiye ederim. Kendisi dürüst ve ilgili, ünleri çok temiz ve kaliteli. Tekrar teşekkür ederim :)​
Asıl ben size teşekkür ederim arkadaşlar. Hepiniz çok iyi insanlarsınız.
Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum :)
Sohbet süperdi sevgili Minikuss, kar olsaydı bile dururdum :-)

Castefella arkadaşımdan aldığım oyuncaklar bugün geldi. Hepsi yepyeni ve tertemiz. Ustelikte ozenerek sarıp göndermiş. Bu hassasiyeti için de ona ayrıca teşekkür ediyorum. Onun sayesinde bugün oğlum çok mutlu uyudu :) bence urunlerini kaçırmayın ;)

Merhaba hanımlar bugün lovely17 arkadaşımdan kızıma aldığım ciciler hızlı bi şekilde elime ulaştı.kendisine buradan çook teşekkür ederim ürünleri temiz ve çok güzel.keyifli bir alışveriş yaptık çok memnun kaldım hediyelerde koymuş arkadaşım gerçekten çok incesin tekrar tekrar teşekkürler....
O sizin inceliginiz benim içinde çok keyifli. Bir alisveristi Gulu bile kullanin baska alisverislerde tekrar gorusmek dileğiyle

Back