• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Jaspe arkadasımızdan kıyafetler, oyuncaklar aldım.. Çok memnun kaldım.. Kendisine tekrar teşekkürler..
Güvenle alışveriş yapabilirsiniz..

eymenimmm nickli atkadasimizdan mont aldik cok memnun kaldim kizlar teskkur ediyrm iyi bir arkadasim8z tavsiye ederm

ENABE den tekrar alışveriş yaptım yine cok memnun kaldım hem ilgisi güler yüzü hem ürünlerinin temizliği kalitesi ile tavsiye ederim.gönül rahatlığıyla tekrar tekrar alışveriş yapabileceğim biriyle tanıştığım için mutluyum.ürünler resimde göründüklerinin aynısı öyle tüylenme bozulma vs yok.zaten resimler de ayrıntılı çekilmiş.

ENABE den tekrar alışveriş yaptım yine cok memnun kaldım hem ilgisi güler yüzü hem ürünlerinin temizliği kalitesi ile tavsiye ederim.gönül rahatlığıyla tekrar tekrar alışveriş yapabileceğim biriyle tanıştığım için mutluyum.ürünler resimde göründüklerinin aynısı öyle tüylenme bozulma vs yok.zaten resimler de ayrıntılı çekilmiş.
ben siteye yeni yeni alışıyorum.yeni doğacak kızım için kıyafet arıyorum memnun kaldığınız arkadaşlardan kız bebek kiyafeti satan varmı aktif.yardımcı olabilirsiniz

ben siteye yeni yeni alışıyorum.yeni doğacak kızım için kıyafet arıyorum memnun kaldığınız arkadaşlardan kız bebek kiyafeti satan varmı aktif.yardımcı olabilirsiniz

Merhabalar..
Kzıımın az kullandığı ya da hiç kullanmadığımız ürünlerim satışta.
İsterseniz bir göz atabilirsiniz..
Daha ekleyeceklerim var..
Emzik, krem, biberon ucu, vs.. de mevcut..

tabiki çok teşekkürler

Rica ederim.. İhtiyacınız olan başka şeyler varsa yardımcı olabiirim. Kızım geçen sene Ekim sonunda dogdu..
Kullanmadığım, elimde kalan veya küçük gelen, fotolarını eklemedığım ürünler de var. Ekleyeceğim en kısa zamanda..

takip ediyorum ürünleri çok sağolun
Rica ederim.. İhtiyacınız olan başka şeyler varsa yardımcı olabiirim. Kızım geçen sene Ekim sonunda dogdu..
Kullanmadığım, elimde kalan veya küçük gelen, fotolarını eklemedığım ürünler de var. Ekleyeceğim en kısa zamanda..

Kendisinde kiz bebek kiyafetleri de var ozelden yazarsaniz donus yapar kisa surede

Merhaba uzun zamandr yazicam simdi yazayim 957000 nickli arkadasimizdan birsureonce vteck ve fisher price oyuncak aldim gercekten dedigi gibi tertemiz gonderdi tesekkurler arkadasim gec oldu kusura bakma

yuppe rumuzlu arkadaşımızdan sling aldım. aynen söylediği gibi hiç kullanılmamış tertemiz geldi. Hemen kargoya verdi. Alışverişten çok memnun kaldım. Çok teşekkürler...

yuppe rumuzlu arkadaşımızdan sling aldım. aynen söylediği gibi hiç kullanılmamış tertemiz geldi. Hemen kargoya verdi. Alışverişten çok memnun kaldım. Çok teşekkürler...

Rica ederim canim bende cok memnun kaldim karşılıkli guven olusturmak cok gusel..gule gule kullanirsin insallah

Back
X