Dileksu hanıman ben de kıtaplar aldım.. Çok memnun kaldım.. Sıfır gibiydiler.. Kendisine tekrar teşekkürler ..Dileksu nickli uyeden kitaplar aldim. Yeniden farki yok. Cok tesekkur ederim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri
- Konu Sahibi kuzerk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ENABE den tekrar alışveriş yaptım yine cok memnun kaldım hem ilgisi güler yüzü hem ürünlerinin temizliği kalitesi ile tavsiye ederim.gönül rahatlığıyla tekrar tekrar alışveriş yapabileceğim biriyle tanıştığım için mutluyum.ürünler resimde göründüklerinin aynısı öyle tüylenme bozulma vs yok.zaten resimler de ayrıntılı çekilmiş.
ben siteye yeni yeni alışıyorum.yeni doğacak kızım için kıyafet arıyorum memnun kaldığınız arkadaşlardan kız bebek kiyafeti satan varmı aktif.yardımcı olabilirsinizENABE den tekrar alışveriş yaptım yine cok memnun kaldım hem ilgisi güler yüzü hem ürünlerinin temizliği kalitesi ile tavsiye ederim.gönül rahatlığıyla tekrar tekrar alışveriş yapabileceğim biriyle tanıştığım için mutluyum.ürünler resimde göründüklerinin aynısı öyle tüylenme bozulma vs yok.zaten resimler de ayrıntılı çekilmiş.
ben siteye yeni yeni alışıyorum.yeni doğacak kızım için kıyafet arıyorum memnun kaldığınız arkadaşlardan kız bebek kiyafeti satan varmı aktif.yardımcı olabilirsiniz
Merhabalar..
Kzıımın az kullandığı ya da hiç kullanmadığımız ürünlerim satışta.
İsterseniz bir göz atabilirsiniz..
Daha ekleyeceklerim var..
Emzik, krem, biberon ucu, vs.. de mevcut..
tabiki çok teşekkürlerMerhabalar..
Kzıımın az kullandığı ya da hiç kullanmadığımız ürünlerim satışta.
İsterseniz bir göz atabilirsiniz..
Daha ekleyeceklerim var..
Emzik, krem, biberon ucu, vs.. de mevcut..
tabiki çok teşekkürler
Rica ederim.. İhtiyacınız olan başka şeyler varsa yardımcı olabiirim. Kızım geçen sene Ekim sonunda dogdu..
Kullanmadığım, elimde kalan veya küçük gelen, fotolarını eklemedığım ürünler de var. Ekleyeceğim en kısa zamanda..
takip ediyorum ürünleri çok sağolun
Rica ederim.. İhtiyacınız olan başka şeyler varsa yardımcı olabiirim. Kızım geçen sene Ekim sonunda dogdu..
Kullanmadığım, elimde kalan veya küçük gelen, fotolarını eklemedığım ürünler de var. Ekleyeceğim en kısa zamanda..
Kendisinde kiz bebek kiyafetleri de var ozelden yazarsaniz donus yapar kisa suredeben siteye yeni yeni alışıyorum.yeni doğacak kızım için kıyafet arıyorum memnun kaldığınız arkadaşlardan kız bebek kiyafeti satan varmı aktif.yardımcı olabilirsiniz
yeni olduğum için ozelden mesaj yazamıyorum maalesef.Kendisinde kiz bebek kiyafetleri de var ozelden yazarsaniz donus yapar kisa surede
Anladim arama kismina ismi yazip sonra onun actigi konulari bularak urunleri görebilirsiniz uyeleri ararken.yeni olduğum için ozelden mesaj yazamıyorum maalesef.
yeni olduğum için ozelden mesaj yazamıyorum maalesef.
tessukurler
Anladim arama kismina ismi yazip sonra onun actigi konulari bularak urunleri görebilirsiniz uyeleri ararken.
yuppe rumuzlu arkadaşımızdan sling aldım. aynen söylediği gibi hiç kullanılmamış tertemiz geldi. Hemen kargoya verdi. Alışverişten çok memnun kaldım. Çok teşekkürler...
yuppe rumuzlu arkadaşımızdan sling aldım. aynen söylediği gibi hiç kullanılmamış tertemiz geldi. Hemen kargoya verdi. Alışverişten çok memnun kaldım. Çok teşekkürler...
Rica ederim canim bende cok memnun kaldim karşılıkli guven olusturmak cok gusel..gule gule kullanirsin insallah