Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DİDEMKAAN HANIMEFENDİYİ ŞİDDETLE ÖNERİRİM O BİR HARİKA İYİ Kİ BU SİTEYE ÜYE OLMUŞ VE ONUNLA ALIŞVERİŞ ŞANSINI YAKALAMIŞIM ÜRÜNLER HEM ÇOK KALİTELİ HEM DE UYGUN FİYATA ARTIK TÜM BAŞLIKLARININ TAKİPÇİSİYİM
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
CanımmCanim guzel günlerde kullansın bebeğin inşallah..beklediğine deydi umarım :) cok cok optumasaga arkadaşımın, bugün gönderdiği ciciler elime geçti hepsini çok sevdik oğluma da çok yakıştı. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Aldıklarımızdan fazla hediye göndermişti. Çok tşkler cnm :)
mrb alselzias dan ooyuncak ve çanta aldım.arkadaşı burda tanıdım daha önceki alışverişimden sonra yemin etmiştim ama yanılmışım.hediyeleri ve paketlemeleri anlayışı tatlı dilliliği beni çok memnun etti.gerçekten ender bulunan güvenilmesi gereken insanlardan.artık ondan gözüm kapalı alışveriş yapabilirm.
canım çok çok çok teşekkürler...
Kahvekokusu
Mayrules
Banucanta
Nooption
Furki10
Bu arkadaşlarsan aldigim her şeyden memnunum.ter temiz ve guzeller.
Allah kazancinizi arttirsin,bereket versin.
Ledun arkadasimdan aldigim urunler elime gecti:) karsilikli olarak cok memnun kaldigim alisverisler oldu kendisine urunleri satiyor degil hepsinide hediye ediyor olmayi istersim okadar sevdim cok cici birisi vedw ilgili tesekkurlr leduncuuum:))
morsedir arkadaştan iki parça bişeyler aldım biraz ağır olacağından kargo tutarını merak ettim kendisi o kadar yardımcı oldu ki ptt de 8:30 dan 11:00 kadar öncelikle kargoyu öğrenip bana haber vermek için bekledi ve bunu kendisi teklif etti çok düşünceli birisi sonuç olarak kargo istediğim fiyat olunca gönderdi ...3 gün içinde kargom geldi üstelik süpriz yapıp içine ekstradan bişey daha koymuş herşey için kendisine çok teşekkür ederim ayrıca herşey tertemizdi ... alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar güvenle yapabilirler
tesekkür ederim düşüncene:)) güzel günlerde kullanman dileğiyle güzel anne:)))