• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

ENABE den tekrar alışveriş yaptım yine cok memnun kaldım hem ilgisi güler yüzü hem ürünlerinin temizliği kalitesi ile tavsiye ederim.gönül rahatlığıyla tekrar tekrar alışveriş yapabileceğim biriyle tanıştığım için mutluyum.ürünler resimde göründüklerinin aynısı öyle tüylenme bozulma vs yok.zaten resimler de ayrıntılı çekilmiş.
cok tesekkur ederim
ben de sizin gibi samimi birini tanidigima ve alışveriş yaptigima cok membun oldum :)
guzel gunlerde kullanilsin

Delibalik la yaptığım alışveriş sorunsuz ve çok zevkliydi hepsi tertemizdi ben memnun kaldım kendisine burdan geç de olsa teşekkür etmek istedim

Ancak firsat bulup yazabiliyrum asaga nuckli arkadastan lascal buggy board aldm uzun sure benim icin ayirdi tesekkur ederm. :)

ATİNE adlı üyeden taç uyku seti aldım gerçekten çok uygun fiyata temiz ve hediyeleriyle geldi bu sitedeki ilk alışverişimi dürüst biriyle yaptığım için çok şanslıyım tekrar teşekkür ederim :)

Ancak firsat bulup yazabiliyrum asaga nuckli arkadastan lascal buggy board aldm uzun sure benim icin ayirdi tesekkur ederm. :)
Canim rica ederim guzel gunlerde kullanin ..parca teminide yapariz insallah☺☺karsilikli guzel alisverisler dilegimle....

Pinartv den lamaze oyuncak,tulum ve citcitlilar aldim urunler aynen söylediği gibi geldi.kendisine tesekkur ederim

hs7284 hs7284 arkadaşımdan aldığım süt sağma pompasından çok memnun kaldım. Ayrıca kendisi çok ilgili ve sıcak birisi. KEndisine buradan teşekkürlerimi yolluyorum :) ( biraz geç oldu ama )

Breadmaker nickli arkadastan iki tane oyuncak aldm kargi hizi ve ilgisi cok guzel iki tane daha alicam simdi tesekkur ediyrum :)))

ATİNE adlı üyeden taç uyku seti aldım gerçekten çok uygun fiyata temiz ve hediyeleriyle geldi bu sitedeki ilk alışverişimi dürüst biriyle yaptığım için çok şanslıyım tekrar teşekkür ederim :)
canım benim çok teşekkür ederim bende seni tanıdığım çok memnun oldum benim içinde çok keyifli bir alışveriş oldu tekrar görüşmek üzere:))

altinyunus nickli arkadaşımdan birsürü kıyafet ve bol miktarda bebek kitabı aldım. Hepsinden çok çok memnun kaldık. Kıyafetler tertemiz çok özenli gönderilmişti. Alışveriş yapmayı düşünen bütün arkadaşlarıma öneririm :)

altinyunus nickli arkadaşımdan birsürü kıyafet ve bol miktarda bebek kitabı aldım. Hepsinden çok çok memnun kaldık. Kıyafetler tertemiz çok özenli gönderilmişti. Alışveriş yapmayı düşünen bütün arkadaşlarıma öneririm :)
güle güle kullanın hepsini.:KK66:

radyolo6 ile alışveriş yaptım kendisine güvenerek ürün gönderip alışveriş yapabilirsiniz

Back
X