Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

satış yapan arkadaşlar bende bi takım bişeyler satışa çıkarmak istiyorum.ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.buraya ilan verdikten sonra satışı nasıl gerçekleştiriyosunuz.nasıl bir yol izlenir.beni bilgilendiirirmisiniz rica etsem

minikipegim den toplam 5 parça oyuncak aldım hepsinden de memnun kaldım çok teşekkür ediyorum arkadaşıma:) :) :)

Hayela89 dan oyuncak aldim hem dogru sozlulugu hem kibar ve guzel anlayisindan dolayi tesekkur ederim sizlerede tavsiye ederim baska kisilerden agzim yandi ama hayela89 gibi iyi insanlarin hakkina girmek istemem

Canimin nickli arkadasimdan aldigim kitafetler konusunda hicbir sikinti yasamadim. Kendisine cok tesekkur ediyorum.

Daphne82 çok güzel bir alışveriş yaptık,aldiğim kıyafetler yeni gibi kendisine buradanda teşekkür ediyorum

Dileksu nickli uyeden kitaplar aldim. Yeniden farki yok. Cok tesekkur ederim.

sonbul dan kıyafet aldım çok memnun kaldım onunla alışveriş yapmak çok keyifliydi

minilya minilya dan lansinoh elektrikli göğüs pompası aldım.sağolsun defalarca ulaştımı,bir sorun çıktımı diye aradı.sorunsuz bir üründü teşekkürler.

canimin canimin nickli arkadasla alisverisim oldu, miss gibi kiyefetler gonderdi. Cok tesekkur ediyorum. Cok memnun kaldim ben guvenle alisveris yapabilirsiniz :KK66:

[QUOTE="vaveyla_esk, post: 37005946, member: 1757687] canimin canimin [/USER] nickli arkadasla alisverisim oldu, miss gibi kiyefetler gonderdi. Cok tesekkur ediyorum. Cok memnun kaldim ben guvenle alisveris yapabilirsiniz :KK66:[/QUOTE]

Canim burada da yazman beni cok mutlu etti, bende teşekkür ederim sana güle güle giydir inşallah oglusuna...

X