Bebek İkinci El alışveriş yapıp memnun kaldıklarımızın nickleri

Mrb lar alselzias tan iki defa alışveriş yaptim çok memnun kaldim kendisine çok teşekkür ler güvenle alisveris YAPABILIRSINIZ

Mrb lar alselzias tan iki defa alışveriş yaptim çok memnun kaldim kendisine çok teşekkür ler güvenle alisveris YAPABILIRSINIZ

Teşekkürler canım ......1 aylık kadınlar kulübü hayatımda tanıdığım nadir insanlardan birisin....Seninle alışveriş çok keyifliydi....Sen de kızında çok tatlısınız...♥♥♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu güzel yazı için çok teşekkür ederim , beğenip , memnun kalmanız beni çok mutlu etti . Küçük prenses iyi günlerde sağlıkla kullansın .

Pisicik_26>>>> Burada ilk defa kendisinden hem urun aldim hem de urun sattim. Cok tatli, sicakkanli bir arkadas. Iki cocuk annesi olmanin verdigi yorgunluga ragmen hep pozitif, konusmaktan cok keyif aldigim birisi. Kendisinden tereddut etmeden alisveris yapabilirsiniz. Ben cok memnun kaldim. Kendisine buradan bir kez daha tesekkur ediyorum. :112:

Canim benim asil ben sana tesekkur ederim tatlı hoş sohbetin inceligin icin
Gule gule kullansin tatlı kızın cicileri...
Senden aldigim kiyafetlerde süperdi gozum kapali alışveriş yaparim senden hediyelerinde cok tatlilar Teşekkürler
Cok opuyorum seni ve minik kızını...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hislerimiz karsilikli o zaman, buna sevindim. Ben de seni ve de kizlarini opuyorum..

benim burdan alışveriş yapma imkanım olmadı ama inşallah birgün olacak :) çok güzel paylaşımlara şahit oluyorum sanaldan alışverişe pek güvenemiyorum ama görüyorumki herkes birbiriyle gayet memnun alan satan :) ben daha çok e-ticaret işi yapan siteleri tercih ediyorum.. genelde hep oğlum için bişeyler alıyorum hep evdeyiz çıkabilme fırsatımız olmuyor.. açıkcası ilk doğum yaptığım zaman bebek şekerleri için ürünler almıştım internetten sonra diş buğdayı yapmak için aldım sonra 1 yaş doğum günü süsleri aldım artık bundan sonrada senede bir doğum günü süsleri için alışverişlerim oluyor.. alışveriş için her siteye güvenilmiyor.. ama şükürler olsun bir kaç kez alışveriş yapmış olduğum www.susevi.com bana böyle sıkıntılar yaşatmadılar.. dönem dönem oğlumdan fırsat buldukca buraya gelip forumları takip ediyorum ihtiyacım bişey olursa burdan almayı düşünüyorum :)

GNCgonca isimli uyeye oglumun odasina keceden kapi susu yaptirdim ve cok begendim. Yaninda gonderdigi hediye koku torbasi icin de ayrica tesekkur ederim kendisine

ebrucihan isimli arkadaştan toplu alışverişim oldu çok teşekkür ederim temiz ve sorunsuz geldi ayrıca msjlarla da sürekli ilgiliydi çok teşekkür ederim. herkese tavsiye ederim.

Nikotii
Aldığım ürün söylediği gibi geldi hediye içinde çok teşekkürler güvenilir bir arkadaş herkese tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canmama kullanıcıdan alış verişim oldu her şey çok güzel bayıldım mis gibi tertemiz hiç kullanılmamış hem uygun verdi hem korgoyu karşılamış hem de hediye koymuş daha ne olsun kendisine çok teşekkür ediyorum. hem ilgili alakalı hem de çok güzel ürünler

ebrucihan isimli arkadaştan toplu alışverişim oldu çok teşekkür ederim temiz ve sorunsuz geldi ayrıca msjlarla da sürekli ilgiliydi çok teşekkür ederim. herkese tavsiye ederim.

Teşekkür ederim canım yorumun için iyi günlerde kullansın bebişin :)

kendisinden aldığım ürünler temizdi ve bir sürü de hediye koymuş ayrıca hemen kargoya verdi ve beni hiç bekletmedi ilgisi için kendisine burdan da teşekkür etmek istedim :)

kendisinden aldığım ürünler temizdi ve bir sürü de hediye koymuş ayrıca hemen kargoya verdi ve beni hiç bekletmedi ilgisi için kendisine burdan da teşekkür etmek istedim :)

Çok teşekkür ederim canım iyi günlerde güle güle kullanın.sen de ne istediğini bilen sorunsuz müşteriydin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…