teve
atine
esrayk
nicole78
eylülüm
arkadaşlarımızla takas işine girdim ve çok memnun kaldım .teşekkür ederim
Mrb lar alselzias tan iki defa alışveriş yaptim çok memnun kaldim kendisine çok teşekkür ler güvenle alisveris YAPABILIRSINIZ
Nurlum; kendisinden harika bir ayakkabı aldım. bayıldım ayakkabıya tertemizdi. 40 yıl beklesem o kalitedeki ayakkabıyı bu fiyata alamazdım. çok beğendim çok tşk ederim. çok nazik olup, bir de hediye koymuş. teşekkürler kendisine. sayfasına uğramadan geçmeyin
Hizli kargo temiz urunler ve samimiyeti icin iclal85 arkadasima tesekkurler...
teve
atine
esrayk
nicole78
eylülüm
arkadaşlarımızla takas işine girdim ve çok memnun kaldım .teşekkür ederim
Pisicik_26>>>> Burada ilk defa kendisinden hem urun aldim hem de urun sattim. Cok tatli, sicakkanli bir arkadas. Iki cocuk annesi olmanin verdigi yorgunluga ragmen hep pozitif, konusmaktan cok keyif aldigim birisi. Kendisinden tereddut etmeden alisveris yapabilirsiniz. Ben cok memnun kaldim. Kendisine buradan bir kez daha tesekkur ediyorum. :112:
Canim benim asil ben sana tesekkur ederim tatlı hoş sohbetin inceligin icin
Gule gule kullansin tatlı kızın cicileri...
Senden aldigim kiyafetlerde süperdi gozum kapali alışveriş yaparim senden hediyelerinde cok tatlilar Teşekkürler
Cok opuyorum seni ve minik kızını...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de bebişimin ilk kıyafetlerini didemkaan dan aldım. hepsi temiz ve düzenliydi. hediyeleri için ayrıca teşekkür ederim.
Nikotii
Aldığım ürün söylediği gibi geldi hediye içinde çok teşekkürler güvenilir bir arkadaş herkese tavsiye ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönde
Saglikli gunlerde kullanin...cok tesekkurler..
ebrucihan isimli arkadaştan toplu alışverişim oldu çok teşekkür ederim temiz ve sorunsuz geldi ayrıca msjlarla da sürekli ilgiliydi çok teşekkür ederim. herkese tavsiye ederim.
kendisinden aldığım ürünler temizdi ve bir sürü de hediye koymuş ayrıca hemen kargoya verdi ve beni hiç bekletmedi ilgisi için kendisine burdan da teşekkür etmek istedim :)