Alışveriş Sınırlama ve Birikim

Ben de bir şey sorayım bankamatiklerde para çekmek sorun siz nasıl yapıyorsunuz QR kod bir de kartla çekiyoruz yorucu oluyor ziraat bankası tek seferde 30 bin veriyormuş sanırım orada hesap açmayı düşünüyorum

Aynen zor oluyor tek seferde çekmek.
Kardesım Ziraatte, o da çok çekemiyor dıye biliyorum.
Yeni mı güncellendi

Bu ay ajda yapamayacağım cumhuriyet anca olacak

albatroza sen internetten aldığın ajdalar kuyumcudan biraz farklı dedin nasıl farklı biraz açıklar mısın?
Şekli farklı canım böyle tırtıklı gibi. Ama onlar farklı şekillerde oluyormuş. Ben ahlatçı satıcısından almıştım. Bizim burdaki sarraf da ahlatçı'dan alıyormuş

albatroza sen internetten aldığın ajdalar kuyumcudan biraz farklı dedin nasıl farklı biraz açıklar mısın?
Şekli farklı canım böyle tırtıklı gibi. Ama onlar farklı şekillerde oluyormuş. Ben ahlatçı satıcısından almıştım. Bizim burdaki sarraf da ahlatçı'dan alıyormuş Ben direkt şubeden çekiyorum, ona da ekstra bi vakit ayırmak gerekiyor

Aynen zor oluyor tek seferde çekmek.
Kardesım Ziraatte, o da çok çekemiyor dıye biliyorum.
Yeni mı güncellendi
Eşim babasının hesabından çekti tek seferde vermiş biz böyle ıncık cincik uğraşıyoruz birazdan çekmeye gidicem kaç hesaptan para toplucam

Şekli farklı canım böyle tırtıklı gibi. Ama onlar farklı şekillerde oluyormuş. Ben ahlatçı satıcısından almıştım. Bizim burdaki sarraf da ahlatçı'dan alıyormuş Ben direkt şubeden çekiyorum, ona da ekstra bi vakit ayırmak gerekiyor
Biriktirdiğinız altınları sonra ne ıcın bozuyorsunuz?
Şimdilik ajdaları özel günlerde takıyorum. Ama ilerde araba veya ev almak için, ya da eşimin kendi işini kurması için bozdurabiliriz. Ya da Allah nasip ederse çocuklara kalır, eğitim yurtdışı vs harcamalarına

1500 liralık alışveriş yaptım. Ne kadar sınırlasak da sürekli alacak bişey çıkıyor

1500 liralık alışveriş yaptım. Ne kadar sınırlasak da sürekli alacak bişey çıkıyor
Ben yazmaya başladım pztden itibaren ama her gün benim de market harcaması oluyor bazı insanlar ayda bir market alışverişine gidiyormuş biz hiç başaramayız böyle bir şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…