Alışveriş İçin Glocalzone Kullananlar Var Mı?

Sizce Bu Ayakkabılar Güzel Mi?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

minnosbirevkedisidegilim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
1
0
29
Merhabalar, Instagram'da birçok alışveriş profilinin storylerinde gördüm, Türkiye'de bulunmayan ürünleri Glocalzone denen bir platform üzerinden getiriyorlarmış, hatta benim de çok beğendiğim bu Fila ayakkabıları da getiriyormuş yurt dışından dönen gezginler. Ama site İngilizce, ben anlayamıyorum. Kullanan

Son düzenleyen: Moderatör:
Tatlım biraz baktım siteye inglizce diye ön yargılı olmamak lazım. Bana kullanımı kolay geldi. Anladığım kadarıyla seyahat edicekler seyahatini Glocalzone'a ekliyor ve ürün isteyeceksen bu seyahatler arasından kendine uygun olanı seçiyorsun,atıyorum kylie ürünlerinden istiyorsun Amerika'an Türkiye'ye dönen bir seyahat seçip seyahati ekleyen üyeyle iletişime geçip ondan istoysun. E kargo yok, ulaşılamayacak ürün yok,vergi yok daha ne olsun. Ben hemen birkaç şey isteyeceğim.

Glocalzone harika.Ben kullandım karışık geliyor ama aslında değil bir kaydolup bakmak gerek. Ben calvin klein bralet sipariş etmiştim çok uyguna geldi. Düşünsenize her ülkeye giden bir akrabanız var ve size her şeyi getirebilir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…