- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Ben de benzer bir konu acmıstım burada yaklaşık 8-9 sene önce sanırım Türkiye’ye alışamıyorum diye, herkes bana beğenmiyorsan git o zaman senin çevren kötu demek ki sen yetersizsin falan sacma sapan cevaplar vermişti bana hayatı kaynana görümce altın olan kadınlar. Ben de bir kez daha bireyin değer görmediği, kadın olarak bir yerimizin olmadığı, sadece cocuk dünyaya getirip toplumun bize biçtiği rolü yerine getirmekle değer kazanacagımız bu toplumda neden daha fazla yasamak istemediğimi anladım
O başlıkların altındaki ağlama duvarını gördükçe '' Ağla, kudur, çıldırr.! '' diye kahkaha atıyorumKatılıyorum. Bu konuda o kadar çok yazılacak şey var ki...
İnsanın gelişmesi için zora girmesi şarttır. Kadınlar ( ırkı farketmez) hep bir şeylerle mücadele etmek zorunda. Dolayısıyla kendilerini daha çok geliştiriyorlar ama erkekler cinsiyetlerinden dolayı zaten 1-0 önde başladıklarını düşündükleri için çaba sarfetmek zorunda hissetmiyorlar. Daha doğrusu hissetmiyorlardi. Şimdi durum değişiyor. Çok değil 40 sene öncesini düşünün. Flört edip; evlenebilen kaç kadın var? En eğitimlisi bile millet ne der korkusundan el ele bile tutuşmadan evlendi muhtemelen. Eğitimsiz olanın işi zaten Allah'a kalmış. Eğitimlisi boşansa millet ne der; eğitimsizi boşanmaya kalksa para yok.
Geçenlerde bir tweet vardı. Neymiş kp ile aynı sofraya oturmayan gelinler neredeymis? 21. yy daki kafa yapısı bu. Bugün ekşi de başlık açılmış. Doktora yapan kadınlarla alakalı. Yazılanları söylememe gerek yok sanırım. Hazmedemiyorlar. Eskiden vasıfsız bir adam bile akraba vs. sayesinde evlenebiliyordu. Artık o şansları da kalmadı. Tavırları bu yüzden. Düzelir mi? düzelir. Biz geçiş aşamasındayız. Muhtemelen torunlarımız çok farklı bir ortamda yetişmiş olacak.
Bi dahaki sefere yine mi siz deyip kapıyı suratına çarpın şu terbiyesizin lütfen ya.Aynı taksici iki kere beni evimden aldı. Birincisinde gerçekten sadece 1 dakika bile değil 45 saniye filan beklettim (duraktan telefonla çağırmıştım ve tam kapıdan çıkarken aradım durağı ama kapıyı kitlemeyi unutup geri döndüm). Aşağıda bekler görünce adama dedim ki "yaa kusura bakmayın çok bekletmedim inşallah" adam da inanılmaz bir sinirle "evet beklentiniz!" Dedi. "Tekrar kusura bakmayın gerçekten kapıyı kilitlemeyi unutmuşum da, x kurumuna gidebilir miyiz?" Dedim, durağa en yakın x kurumu ofisi bizimki.
Dedi ki "ben ne bileyim hangi x? Bir sürü x var!!" Ben de yine aynı sakın sesle "x okulunun ve x parkının yanindaki" Dedim. Ama söylenmeye devam etti aynı şekilde "ne bileyim hangi x" filan diye. Ben düşündüm adam biraz değişik herhalde diye ve inerken yine iyi günler teşekkürler Dedim. Cevap vermedi.
İkinci kez aynı adam geldi bu sefer 50 lira verdim bozugunuz yok mu diye sinirli bir sesle sordu. 3 lira daha verdim hani tam üst versin diye. Ya sabır gibi başını sallayarak "hanfendi!!!! Bozuk derken tam çıkmaz mı diyorum!!!" Diye kızdı. Dedim "yok malesef." Yine ya sabır çeke çeke üstünü verdi. Bu sefer ben de kızdım artık inerken hiçbir şey demedim arkamdan "iyi günler" diye bağırdı deli midir nedir.
Münferit olay olsa tamam hani delinin teki dicem ama bu tarz tavırlarla karşılaşıyorum
Her konusunda gülümsetmeyi de basaran koca yürekli en büyük kk ☺
genel olarak gergin bir toplumuz biz, vamık volkan'ın deyimiyle depresif, yaslı bir toplumuz. dolayısıyla da gerginiz işte. trafikte sinirli, iş çıkışı sinirli, kv ye sinirli vs. hepimiz gerginiz.
Böyleleri hiç bana denk gelmez bu ülkede gergin erkekler kadar kadınlarda var mesela benAynı taksici iki kere beni evimden aldı. Birincisinde gerçekten sadece 1 dakika bile değil 45 saniye filan beklettim (duraktan telefonla çağırmıştım ve tam kapıdan çıkarken aradım durağı ama kapıyı kitlemeyi unutup geri döndüm). Aşağıda bekler görünce adama dedim ki "yaa kusura bakmayın çok bekletmedim inşallah" adam da inanılmaz bir sinirle "evet beklentiniz!" Dedi. "Tekrar kusura bakmayın gerçekten kapıyı kilitlemeyi unutmuşum da, x kurumuna gidebilir miyiz?" Dedim, durağa en yakın x kurumu ofisi bizimki.
Dedi ki "ben ne bileyim hangi x? Bir sürü x var!!" Ben de yine aynı sakın sesle "x okulunun ve x parkının yanindaki" Dedim. Ama söylenmeye devam etti aynı şekilde "ne bileyim hangi x" filan diye. Ben düşündüm adam biraz değişik herhalde diye ve inerken yine iyi günler teşekkürler Dedim. Cevap vermedi.
İkinci kez aynı adam geldi bu sefer 50 lira verdim bozugunuz yok mu diye sinirli bir sesle sordu. 3 lira daha verdim hani tam üst versin diye. Ya sabır gibi başını sallayarak "hanfendi!!!! Bozuk derken tam çıkmaz mı diyorum!!!" Diye kızdı. Dedim "yok malesef." Yine ya sabır çeke çeke üstünü verdi. Bu sefer ben de kızdım artık inerken hiçbir şey demedim arkamdan "iyi günler" diye bağırdı deli midir nedir.
Münferit olay olsa tamam hani delinin teki dicem ama bu tarz tavırlarla karşılaşıyorum.
O kadar libido ile neden gerginsin?Böyleleri hiç bana denk gelmez bu ülkede gergin erkekler kadar kadınlarda var mesela ben
Atamiyorum anlasanaO kadar libido ile neden gerginsin?
Ben de koç burcuyum. 1 haftaya yakın atamazsam ben ben olmuyorum.Atamiyorum anlasanabide koç burcu oldugumdan mütevellit gakiba
Ben kendimi hulka benzetiyorum kadin adama diyorya nasıl sinirleneceksinde hulka dönüşeceksin diye oda ben hep sinirliyim zaten diyor aha benBen de koç burcuyum. 1 haftaya yakın atamazsam ben ben olmuyorum.
Ben de koç burcuyum. 1 haftaya yakın atamazsam ben ben olmuyorum.
bence şehirden kaynaklı.Aynı taksici iki kere beni evimden aldı. Birincisinde gerçekten sadece 1 dakika bile değil 45 saniye filan beklettim (duraktan telefonla çağırmıştım ve tam kapıdan çıkarken aradım durağı ama kapıyı kitlemeyi unutup geri döndüm). Aşağıda bekler görünce adama dedim ki "yaa kusura bakmayın çok bekletmedim inşallah" adam da inanılmaz bir sinirle "evet beklentiniz!" Dedi. "Tekrar kusura bakmayın gerçekten kapıyı kilitlemeyi unutmuşum da, x kurumuna gidebilir miyiz?" Dedim, durağa en yakın x kurumu ofisi bizimki.
Münferit olay olsa tamam hani delinin teki dicem ama bu tarz tavırlarla karşılaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?