- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 38
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Daha iyisini bulsam suratına bakmam diyorsun yani ?
midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma korkusu sendromlu ufak çaplı bir bencillik bence.
güvenmediğin bir insanla nasıl evleneceksin ? hiç evlenme daha iyi bence.
eski konularına baktım da,
sen nerden buldun bu adamı ya?
hayır çantandan para dahi çaldığını söylemişsin.abuk sabuk hareketler.sürekli şikayet ediyorsun ama ayrılmıyosun ne hikmetse.
bu kafayla daha çok konu açarsın.
para çalma olayını da kanıtlayamadım ki o mu çaldı diye. şans işte benim karşıma da bu çıktı. ne hikmetsesi yok ben de onu sordum zaten başlığıma bakarsan
Ben. Biz etrafımızda dönüp duruyoruz ayrılmayı beceremeyenlerdeniz ama belli olmayacak yani oluru yok hiç evlilikte olmayacak bambaşkayız ama lamba etrafında dönen kelebekler gibi aşk diye diye dönüyoruz ve bence alışkanlık çoğunluğu.benim gibi sevgilisinden emin olmayan ama ayrılamayan var mı? ben bu adamla evlenemem diyorum güvenmiyorum. ama ayrılmaktada zorlanıyorum. sanki karşıma başkası çıkmaz gibi geliyor. bi yandan bu korku var bilinç altımda. bi yandan da ayrılınca yapayalnız kalıcam psikolojimin bozulmasından korkuyorum.
zor bir süreç. ne yapmalıyım nasıl karar vermeliyim bilemiyorum? yaşımda geçiyor arkadaşlarım evleniyor. ister istemez takıyor insan. bi an önce karar vermeliyim :/ benim gibi olan var mı
Benim gözümde başlıktaki iki seçenek de birisiyle birlikte olmak için yeterli sebep değildir. Hayat sizin hayatınız tabii.benim gibi sevgilisinden emin olmayan ama ayrılamayan var mı? ben bu adamla evlenemem diyorum güvenmiyorum. ama ayrılmaktada zorlanıyorum. sanki karşıma başkası çıkmaz gibi geliyor. bi yandan bu korku var bilinç altımda. bi yandan da ayrılınca yapayalnız kalıcam psikolojimin bozulmasından korkuyorum.
zor bir süreç. ne yapmalıyım nasıl karar vermeliyim bilemiyorum? yaşımda geçiyor arkadaşlarım evleniyor. ister istemez takıyor insan. bi an önce karar vermeliyim :/ benim gibi olan var mı
Çantanızdan para almış olma olasılığı olan biri ile evlenme olasılığını düşünme olasılığınızın olması garip değil mi?
Alakasız derken. Siz hırsız olabileceğini düşündüğünüz biri ile evlenmeyi düşünür müsünüz?çok alakasız ama şukoyduğunuz ifadeyi görünce gülüyorum
Alakasız derken. Siz hırsız olabileceğini düşündüğünüz biri ile evlenmeyi düşünür müsünüz?
Haa evet aslında tam uymadı haklısın. Niye onu seçtim biliyor musun? Cümle biraz gaip oldu yani olasılık kelimesinin tekrarı nedeniyle. Hani zihni sinir tarzı. Bu ifade beni de güldürüyor :)yok benim yazdığım alakasız dedim ifadeyi görünce yazdım da.zaten sevgilinin hırsız olabileceği ihtimalini düşünmek bile ilişkiyi sonlandırır.