alışkanlık mı başkasını bulamam korkusu mu ?

Ayrilinca bir sure yanliz kalabilirsin, evet.
Ama ayrilmayip evlenirsen omur boyu yanlis kisinin yanida yanlizlik hissedeceksin.

Haa evet aslında tam uymadı haklısın. Niye onu seçtim biliyor musun? Cümle biraz gaip oldu yani olasılık kelimesinin tekrarı nedeniyle. Hani zihni sinir tarzı. Bu ifade beni de güldürüyor :) :KK53: Ay bir ara dil çıkarıyormuş onu farketmemiştim :)

o dil çıkarması zaten çok tatlı :KK70:

Evlenmis olmak icin evlenmeyin.. sevmek guvenmekk bi iliski icin cok onemli konular.. emin degilseniz aliskanliktir ve gecer.. umutsuzda olmayin emin olunki yalnizlik mutsuz bi birliktelikten daha iyidir.. mutlaka karsiniza dogru adam cikacaktir..

benim gibi sevgilisinden emin olmayan ama ayrılamayan var mı? ben bu adamla evlenemem diyorum güvenmiyorum. ama ayrılmaktada zorlanıyorum. sanki karşıma başkası çıkmaz gibi geliyor. bi yandan bu korku var bilinç altımda. bi yandan da ayrılınca yapayalnız kalıcam psikolojimin bozulmasından korkuyorum.

zor bir süreç. ne yapmalıyım nasıl karar vermeliyim bilemiyorum? yaşımda geçiyor arkadaşlarım evleniyor. ister istemez takıyor insan. bi an önce karar vermeliyim :/ benim gibi olan var mı
sadece alışkanlık, bu alışkanlıkta kişiye değil. Yaşadığın duygu ve durumlara... Sevmediğin güvenmediğin biriyle hiç vakit geçirme en fazla 1 hafta boşluk hissedersin bir tuhaflık olur belki üzülürsün. Ama sonra yenilerini aramaya başlayınca unutursun çivi çiviyi söker misali..

sadece alışkanlık, bu alışkanlıkta kişiye değil. Yaşadığın duygu ve durumlara... Sevmediğin güvenmediğin biriyle hiç vakit geçirme en fazla 1 hafta boşluk hissedersin bir tuhaflık olur belki üzülürsün. Ama sonra yenilerini aramaya başlayınca unutursun çivi çiviyi söker misali..

haklısın illaki unutulur zor dönemde olduğum için belkide bu kadar zor geliyor

Yalnızlık çok güzeldir.Sıfır sorumluluktur,özgürce çapkınlıktır,bağımsızlıktır.Yalnızlıktan bu kadar korkmayın.

benim gibi sevgilisinden emin olmayan ama ayrılamayan var mı? ben bu adamla evlenemem diyorum güvenmiyorum. ama ayrılmaktada zorlanıyorum. sanki karşıma başkası çıkmaz gibi geliyor. bi yandan bu korku var bilinç altımda. bi yandan da ayrılınca yapayalnız kalıcam psikolojimin bozulmasından korkuyorum.

zor bir süreç. ne yapmalıyım nasıl karar vermeliyim bilemiyorum? yaşımda geçiyor arkadaşlarım evleniyor. ister istemez takıyor insan. bi an önce karar vermeliyim :/ benim gibi olan var mı
banada oluyordu o pek sıkıntılı iliski devamı zor yada zorlu

X