- 4 Haziran 2015
- 321
- 653
- 28
-
- Konu Sahibi lovelystudent
Haa evet aslında tam uymadı haklısın. Niye onu seçtim biliyor musun? Cümle biraz gaip oldu yani olasılık kelimesinin tekrarı nedeniyle. Hani zihni sinir tarzı. Bu ifade beni de güldürüyor :)Ay bir ara dil çıkarıyormuş onu farketmemiştim :)
sadece alışkanlık, bu alışkanlıkta kişiye değil. Yaşadığın duygu ve durumlara... Sevmediğin güvenmediğin biriyle hiç vakit geçirme en fazla 1 hafta boşluk hissedersin bir tuhaflık olur belki üzülürsün. Ama sonra yenilerini aramaya başlayınca unutursun çivi çiviyi söker misali..benim gibi sevgilisinden emin olmayan ama ayrılamayan var mı? ben bu adamla evlenemem diyorum güvenmiyorum. ama ayrılmaktada zorlanıyorum. sanki karşıma başkası çıkmaz gibi geliyor. bi yandan bu korku var bilinç altımda. bi yandan da ayrılınca yapayalnız kalıcam psikolojimin bozulmasından korkuyorum.
zor bir süreç. ne yapmalıyım nasıl karar vermeliyim bilemiyorum? yaşımda geçiyor arkadaşlarım evleniyor. ister istemez takıyor insan. bi an önce karar vermeliyim :/ benim gibi olan var mı
sadece alışkanlık, bu alışkanlıkta kişiye değil. Yaşadığın duygu ve durumlara... Sevmediğin güvenmediğin biriyle hiç vakit geçirme en fazla 1 hafta boşluk hissedersin bir tuhaflık olur belki üzülürsün. Ama sonra yenilerini aramaya başlayınca unutursun çivi çiviyi söker misali..
banada oluyordu o pek sıkıntılı iliski devamı zor yada zorlubenim gibi sevgilisinden emin olmayan ama ayrılamayan var mı? ben bu adamla evlenemem diyorum güvenmiyorum. ama ayrılmaktada zorlanıyorum. sanki karşıma başkası çıkmaz gibi geliyor. bi yandan bu korku var bilinç altımda. bi yandan da ayrılınca yapayalnız kalıcam psikolojimin bozulmasından korkuyorum.
zor bir süreç. ne yapmalıyım nasıl karar vermeliyim bilemiyorum? yaşımda geçiyor arkadaşlarım evleniyor. ister istemez takıyor insan. bi an önce karar vermeliyim :/ benim gibi olan var mı
banada oluyordu o pek sıkıntılı iliski devamı zor yada zorlu
Yas itibariyle baskasini bulamama korkusu diyorum.
Evlilik güven üzerine kurulur..
güvenilir insan var mı ki :/
Elbette var ..
ateşe atlamak niye ..
Oluruna bırak. .
Hala devam arada görüşüyoruz bisi de olmuyo bi sonuca varamadıkçözümü nasıl buldunuz peki?