Alışılmıyormuş bu tarifsiz acıya.. =(

xxTosPikkxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
242
2
96
İstanbul
Anlatıyorum belki 10 kere belki de 100 kere ama olmuyor fırtına dinmiyor. Canım dedem, babaannem bu dünyadan göctüler!! Hic inanmazdım bir gün olacaktı ama benim tek sucum cok yakın olması.

Babaannem hastaydı zaten 16 yıl felcli bir hayat ne demek!! Bunu en iyi bilenlerden biriyim aslında ama düsününce bilmiyorum cıldıracak gibi oluyorum. O gün son sınavlarımı verecektim herseyden bi haberim. Meger babaannem ölmüs o gün!! Haberim yok sınavım bitti aldım hemen biletimi her zaman ki gibi.

Bizimkilere haber verdim onlar cenaze isleriyle mesguller benim hala hic bir seyden haberim yok. Babam kızım seni teyzenler otogardan alacak benim isim var diyor. Sabah 06:00'da hemde c.tesi günü ne isi diyorum kendi kendimee..

Bekledim baya geldi teyzemler yoldayız düsüncemi aktarıyorum teyzeme kızım babaannen vefat etti diyor bana ( suan ilk duydugum acıyı hissettim icimde ):1shok:

Öyle cok aglıyorum ki burnumdan akan kanı bile farketmiyorum!! Babaannem 2 ay hastanede kalmıstı cigerleri enfeksiyon kapmıstı ilk ay normaldi annem anlatıyordu. Son bir ay fenalasmıs almıslar yogun bakıma annem, bu kız simdi sorarsa ne diyecegim ben demis. Allahın isi cok sormadım sordugumda da gecistirdiler.

Bu sırada benim dag gibi dedem de annemlerden onu hastaneye götürmelerini istemis. Kiremitler de gezen dedemin eli kolu kalkmıyor olmuss!! Babaanneme, akıl hastası amcama bugüne kadar hep o baktı!! Yemek yaptı, camasır yıkadı, babaannemin altını aldı.Birden bire yıkıldı dedecigim hastanede yattı hep tahliller vs. Her ziyaretine gittigimizde arkamızdan aglıyormus diger hastalardan duyduk.. Tekrar okula gitmek zorunda kaldım gene sınavlar bitti ve ben bu sefer gitmeyecegim dedim memlekete.

Gece uyuyamamıstım sabah 06:00 olmustu kostum ototgara aldım bilet aradım baba ben geliyorum diye meger dedem kötüymüs!! Neden dedi biri mi söyledi gibilerinden. Canım sıkıldı herkes gitti memleketine dedim.İstanbulda aldım haberi dedeme her baktıgımda agladım hele birgün koca böbrek ameliyatı gecirdim ama hala yaram gecmiyo dedi kanserdi dedecigim ama bilmiyorduu.. Herkesten bir umut bekliyordu hele de babamdan hic dinlenememisti!!

Cocuk gibi aglıyordu bazen.. Cok gecmedi ölüm haberini aldık kostuk gittikk.. Dedemi yatırmıslar yere boylu boyuncaa üzerine beyaz bir örtüü.. Benim dedem degil bu dedim olamaz o degil buu!! Veda ettim gerisini hatırlamıyorumm..Ve onlarsız ilk bayramımızı gecirdik. Bayramlar bile anlamsız artık bizim icin o kapıdan girince elini öpecegim dedecigim ve babaannecigim yoktu karsımda bütün aile aglamaya basladık canım babamın gözyasları sel oldu aktı. Herkes birbirine bakıyordu garip bir sekilde.

O kocaman kahkasıı bitmeyen hikayeleri yoktu artık. Sabri aga yoktu artık. Ya beyaz yüzlü pamuk babaannemm kızlarıım dedigi sesini duyamayacagız artıkk keske bu kötü bir rüya olsaydı keske, alısamıyoruz iste olmuyor.senağlamasenağlamasenağlama

Cok uzun oldu icimi dökmek istedim sadece.senağlama

Son düzenleme:
cnmm sözün bittigi yer :1no2:
basin sagolsundan baska ne diyebilirimki bu durumda :teselli:

Basın sagolsun giden geri gelmiyor malesef ki. Unutulmuyor ama zamanla alısacaksın bende yasadım cok iyi bilirim bu acıyı. İlk ve pes pese olması gercekten agır olmus. Ama hayatına devam etmelisin. Hepimiz gidecegiz bir gün oraya.

Eger yapamıyorum dersen destek almanı tavsiye ederdim. Tekrar basın sagolsun canım.:çok üzgünüm:

basin sagolsun, nur icinde yatsinlar
onlarin adina guzel seyler yap ve mutlu olmaya calis
ozelikkle kendin icin guzel seyler yapki sevinsinler..
ölenle Ölünmuyor canim..

nur icinde yatsinlar
mekanlari cennet olsun canim...
benim de babaannem, dedelerim, anneannem, amcam...hepsi gitti canim...
bayramlari sorma zaten biz de artik bayram diye bir sey yok cunku evimizin diregi de bizi birakip gitti...
katlanmak zorundayiz canim baska caresi yok :gitme:

Allah mekanlarını cennet eylesin...
ßaşınız saolsun :gitme:

başın sağolsun canım ...bence öldüğünde, arkasından onu güzel ve sevgiyle anabileceğin bir babaannen olmuş sana güzel anılar bırakmış ben buna hiç sahip olamadım yüzümüze bile bakmazdı rahmetli ...

Gözyaşlarıma engel olamadım :gitme:
Ben de dedem ve babaannemi çok seviyorum ve ne zaman ya onlara bişey olursa diye aklıma gelse ağlarım
Söyleyecek birşey de bulamıyorum, Allahın takdiri :gitme:
Allah mekanlarını cennet eylesin canım...

Başın sağ olsun..
Mekanları cennet olsun..
Ne mutluki sana onlarla güzel bir zaman dilimi var hatırladığın anıların var..
Geriye baktığında ne güzeldi diyorsun... Benimde anneannemle dedem vefat etti..
O kadar acı duymadım çünkü o kadar yakın değildik mekanları cennet olsunn

cnmm sözün bittigi yer :1no2:
basin sagolsundan baska ne diyebilirimki bu durumda :teselli:

basin sagolsun, nur icinde yatsinlar
onlarin adina guzel seyler yap ve mutlu olmaya calis
ozelikkle kendin icin guzel seyler yapki sevinsinler..
ölenle Ölünmuyor canim..

Allah mekanlarını cennet eylesin...
ßaşınız saolsun :gitme:

Başın sağolsun,mekanları cennet olsun...senağlama

basin sag olsun allah rahmet eylesin
zor gercekten bende düsünmek bile istemiyorum

BASIN SAOLSUN CANIM .ALLAH SABIR VERSIN MEKANLARI CENNET OLSUN.:gitme:

Üsenmeyip okuyan bütün herkesten allah razı olsun.
Gercekten insanın basına gelmesi heleki yakın zamanlarda ikisini de kaybetmesi cok zormus.
Biliyorum yakınlarını kaybeden ne ilk kisiyim, nede son kisi olacagım.

Dualarımla yanlarında olmaya calısıyorum.
Allah mekanları cennet etsin.
Kalan sevdiklerimize uzun ömürler versin.:Saruboceq:

Herkesin acısı kendine büyük.
Başın sağolsun, Allah sabır versin.

Ben babamı kaybettiğimde Amerikada'ydım.
Senin gibi koşup gitme imkanım bile olmadı. mafoldumben
Öldüğünü 10 gün sonra öğrendim.
Ben sorduğumda da hep geçiştirerek cevap veriyorlardı.
Hep şüpheleniyordum ama insan kabullenmek, öyle bir şeyi aklına getirmek istemiyor.
Sapasağlamdı babam ben giderken, bir kaplıcanın otelinde kalıyorlardı annemle ve gayet mutluydu.
Nereden bilebilirdim ki aniden vefat edeceğini ve cenazesinde bile bulunamayacağımı.
Şİmdi mezarlığa, ziyaretine gidiyorum ama hala inanamıyorum.
Orada yatan kişinin babam olduğunu hala kabullenemiyorum. mafoldumben
Bir gün eski bir komşumuzla karşılaştık, duymamış babamı sordu.
Ne diyeceğimi bilemedim, ağzımı açıp tek laf edemedim.
47 gün oldu daha babam vefat edeli.
Bazen cep telefonundan arıyorum.
Hattı henüz iptal olmamış, özel mesaj bırakın diyor.
Fotoğraflarına bakıyorum o kadar canlı gerçekçi ki!
Artık olmadığını düşünemiyorum bile. senağlama
24 saat üzülüp ağlayamıyor insan.
Bir an geliyor her şey normale dönüyor.
Sonra bir şey oluyor ilk defa duymuş gibi aynı acıyı hissediyorsun.
Geçer mi insan alışır mı bilmiyorum.

canim benim cok uzuldum
seninde basin sagolsun..
cok zor bir durum tahmin edebiliyorum
ve basima gelebilme ihtimali kacinilmaz bu yuzden
icim burkuluyor..

başın sağolsun canım ben babannemi kaybetmedim ama ananemi kaybetttim...
yaklaşık 3 sene önce ama hala alışamadım ona onsuz bayramlar öyle bir zor geçiyor ki...
her bayramda ona giderdik el öpmeye ama artık yok...çok etkilenmiştim halada öyleyim
bizde hastaneye yatırmıştık ananemi tansiyonu çıkmıştı tam olarak neydi hatırlamıyorum
ama meğerse beyin kanaması geçirmiş ben yanına gidemedim o zaman lise son sınfıtaydum okulum dersanem derken gitmek kısmet olmadı.ama diyorum keşke gitseydim.ama sonra teyzemler diyor.iyi ki görmedin görseydin daha çok etkilenirdin diye.bunları yazarken hala içim yanar ağlarım...birini gerçekten kaybetmenin acısının ne demek olduğunu o zaman çok iyi anladım fazlasıyla...cenazesi gelene kadar inanmadım ama o ceneza kapının önüne geldiği an zaten ben bitmiştim ayakta zor duruyordum ama güçlü olmak zorundaydım annem benden daha kötüydü...:gitme:

dedeme gelince onu hiç görmedim dedem ablama hamileyken ölmüş kaplıcalarda hiç bir şeyi yokken..resimlerden tanıyorum birde annemin anlattıklarından biliyorum..

Son düzenleme:
canim benim cok uzuldum
seninde basin sagolsun..
cok zor bir durum tahmin edebiliyorum
ve basima gelebilme ihtimali kacinilmaz bu yuzden
icim burkuluyor..

Sağ ol canım.
Yurtdışında yaşayan herkesin başına gelebilecek bir durum maalesef ama inşallah sen yaşamazsın.
Biz geçici bir süre için Amerikadaydık ama şanssızlık mı denir buna kader mi, bilemiyorum.

canım benım basın sagolsun...
gecen sene babaannem kalp krızı gecırdıgınde,yogun bakımdayken cok korkmustum..onu kaybetme korkusu yemıs bıtırmıstı benı..sukurler olsun kı Allah onu bıze bagısladı..ama 93 yasında..ve gecen sene yasadıgı olay onu cok yordu,artık eskısı gıbı degıl o yemekler yapan,bır dedıgımızı ıkı etmeyen,sureklı dısarıya dolasmaya cıkan,hıkayeler anlatan,bulmaca cozen,şen şakrak babaannemden eser yok unutkanlıkları basladı,elı ayagı tutmaz oldu,yuruyemez oldu,yurumeye calıssa dısarıya cıkmak ıstese dusuyor gormuyor gozlerı onu her gordugumde ıcım parcalanıyor..ınanmak ıstemıyorum,konduramıyorum..ama gerceklerden kacmak ımkansız bır gun o da cennete gıdecek..bunu dusunmek bıle acı verıyor,yuregımı param parca yapıyor..
bu hayatta bır tek gun,bır an bıle bızlerden bır sey ıstemedı..hayatında hıc bır zaman..sımdı tek bır ıstegı var,eskı evıne tasınmak..ve Allah kahretsın kı ben bunu yapamıyorum!!!!!!hayatında ılk defa bır sey ıstedı bızlerden,belkı de son kez..ama bız hıc bır sey yapamıyoruz!!!!eger bu ıstegını yerıne getıremeden gıderse cennete kendımı asla affetmıyecegım!!!asla!!!!4 torun 4 evlat..ama hıc bırımız bır sey yapamazsak,yazıklar olsun bıze!!!!!ıcımde kocaman bır yara olarak kalacak...
zor canım cok zor..ınsan nasıl alısır kı buna?ımkansız..gecen sene yasadıgım korku sayesınde senı anlayabılıyorum..
babaannem hastanedeyken onun evınde kalmıstık..ıskence gıbıydı..
cok zor...Allah sana ve aılene sabır versın..
ıkısıde cennetten senı ızlıyor..aglayarak onları daha fazla uzme..

canım seni çok iyi anlayabiliyorum,ben geçen sene 29ekimde ananemi kaybettim ve annesiz büyüdüğümiçin anneden öteydi,küçüklüğümden beri birlikte yatardık örtüsünü gece kafasından alıp onu koklayarak uyurdum ünivde örtüsünü çalardım birhafta kokusu yetsin diye örtüsü olmadan uyuyamazdım onu kaybetme fikri beni delirtir gibiydi ve kaybettıgım gun gerçekten yıkıldım psikolojık tedavi gördüm o kadar bağlanmışım ki meğer,herhafta sonu mezarının başına gider ağlarım hiç şaşmadı ama ne fotosuna akabılıyorum nede ona ait bir eşyaya uzun bir süre resimlerini kaldırdılar duvardan ben görmeyım diye,onu kaybettııgımde damaklarını taşımışım cebımde farkında bile değilim sana tavsiyem onunla çok fazla vakit geçir ben 2008de evlendim eger evli olmasaydım sanırım toparlanamzdım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…