alısamıyorum ilgisizlige

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de uzerine markete giderken arabada yine annem varken elimi agzima goturdum diye azarladi.ben konusmuyorum iki gundur simdi kendisi de konusmuyor kendi oyle takiliyor

Nişanlılık döneminde ayrılsaydınız keşke...
Bu yere kadar varmazdi en azindan.oyle bir cene var ki adamda zaten ayrilsam bile kendimin hakli olduguna asla kimseyi inandiramam bir sekilde kendini hakli cikarir hem benim aileme karsi hem kendi ailesine karsi.

İlişkideki yamukluk şu cümlenizde saklı. Etrafında pervane oluyorum... neden? Dengeleri bozmuşsunuz zor toparlanır. Belki de toparlanmaz. Saygısını yitirmiş çünkü. Cepte görüyor sizi.

İlişkideki yamukluk şu cümlenizde saklı. Etrafında pervane oluyorum... neden? Dengeleri bozmuşsunuz zor toparlanır. Belki de toparlanmaz. Saygısını yitirmiş çünkü. Cepte görüyor sizi.
Aynen oyle olmus nasil bu hale geldi ne yapacagim hic bilmiyorum.taktik vereblilir misiniz

Aynen oyle olmus nasil bu hale geldi ne yapacagim hic bilmiyorum.taktik vereblilir misiniz
Taktiği yok çünkü karakteri olmuş artık bu. Tedavi olması lazım.
En önemlisi kocan değişmek istemeli. Ama değişmez çünkü ailen onun yanında, sen hala evlisin.
Adam hata yaptığını düşünmüyor ki değişsin.
Annen sanırım dul kalırsın, elalem ne der diye düşündüğü için 50 li yıllar kafasıyla yaklaşıyor meseleye.
Ailen de olsa katlanma bu dengesize.
Bugün salak diyen, yarın o..pu der, ertesi gün tokat atar. Çünkü taviz tavizi getirir.
İşe gir ve rest çek.

Son düzenleme:
Kocanız zaten ağzının ayarı yok anlarıgım kadarıyla annenizden de desteği alınca yaptıgının yanlış olduğunu anlayamıyo. Onu birisi sert bi şekilde uyarmalı. Sizde pervane falan olmayın biraz bencil olun. Hayatınızın merkezi yapmayın adamı. Ne münasebet birde annenizin yanında salak demesi. Çok üzüldüm siziniçin. Daha çok yeni evliliğiniz

kocan sana salak dediğin de

sen hiç aynaya bakmıyorsun herhalde de ,

bakıyorum da sen kendını çok akıllı zannediyorsun de ,

ben değil salak olan sensin de ,

adam olana düzgün cevap verilir senın kocan gibi öküzede aynı ayarda cevap vereceksin yoksa adam olmaz

evliliğin ilk yıllarında eşlerin birbirne alışması zaman alıyor ama anne babanız da saçmalamış susarak.
bence herşeyi göze alıp evde yalnızken bu konuları tartışmayı dene ,saldırgan olma ama boyun eğen gibi de olma.Bunlar bunlardan hoşlanmıyorum de,bağırırsa sende bağır seni ezemeyeceğini anlasın.Annesi ile bir travması varsa psikolağa gitsin onu çözsün.Annem gibisin derse annenle olan sorununu git onunla hallet ona hıncını benden çıkarma de.Kazağı küçülmüş diye bağırırken al kendin yıka o zaman ben bu evin hizmetçsii değilim bende yeni alışıyorum evliliğe de.

Ailesinin yanında size yaptıklarının aynısını yapın.
Sensin salak, salak olmadan karina iyi davranırsın boyle konuşmazsın deyin.
Bi daha diyo mu bak, bazen bi had bildireceksin bunlara

Ailesinin yanında size yaptıklarının aynısını yapın.
Sensin salak, salak olmadan karina iyi davranırsın boyle konuşmazsın deyin.
Bi daha diyo mu bak, bazen bi had bildireceksin bunlara
Aynisini ben yapsam kiyamet kopar.ailesi bana laf eder.kimse cocuguna bakmiyor da bir sey yapsam ben suclu olurum.laf arasinda daha once kayinvalidem e hep mi benim cocugum suclu deyivermisti

Aynisini ben yapsam kiyamet kopar.ailesi bana laf eder.kimse cocuguna bakmiyor da bir sey yapsam ben suclu olurum.laf arasinda daha once kayinvalidem e hep mi benim cocugum suclu deyivermisti
Durduk yere değil ki o dediğinde derseniz onu savunamazlar

Çok üzüldüm,zor bir durum.Allah yardimciniz olsun.Böyle adamlarla ugrasmak insanin ömrünü bitiriyor.Benim esim de sessizdir ama cabuk surat asar istedigi olmayinca.İlgi göstermeye de korkar neredeyse.Ben de sinir oluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…