Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sessiz kaldigim zaman daha cok uste cikiyor bagirmayi daha da hakliymiscasina artiriyor.sert ciktigim zaman hatasini anliyor ama her seferinde baska sekillerle devam.konusmadigim zaman baska kavga cikariyor surat asmak olarak algilayipBağırdığı zaman sessiz kalıp sallamasanız sonrasında gelip hemen özür diliyor mu
Inanin ki benim de inancim kalmadi cocuk allahin gucune gitmeisn istemiyorum uzun muddetEşiniz edepsizliği ele almış valla rest çekmekten başka çareniz yok sakın çocuk yapmayın,gerekirse bir süre evi terk edin. Konuşmayın onunla. Değişeceğini hiç sanmıyorum ama belki biraz törpülenir.
Ani Bi sinirle bağırıyor desem pişman da olmuyo, durumun çok zorSessiz kaldigim zaman daha cok uste cikiyor bagirmayi daha da hakliymiscasina artiriyor.sert ciktigim zaman hatasini anliyor ama her seferinde baska sekillerle devam.konusmadigim zaman baska kavga cikariyor surat asmak olarak algilayip
Inanin ki benim de inancim kalmadi cocuk allahin gucune gitmeisn istemiyorum uzun muddet
Üzerine bana buluyor kabahati ne bekliyormusum oyle diyor annem.Normal mi sizce bu kadar sudan sebeplerle cikan kavgalar agir hakaretler.robit degiliz ya yuzumuz ister istemez elbet dusuyor.bu defa surat asiyor oluyorHer şey sizin bir cümlenize gizli aslında“sevgililik nisanlilik doneminde hic ozel biseyler yapmadik evlendik yine ses cikarmadim” adam zaten buymuş sonradan değişmemiş siz görmemiş veya görmek istememişsiniz. İnsanların karakteri değişmez. Anne babanız bu lafa nasıl sessiz kaldı ona da hayret ettim. Size önerim susmayın, siz sustukça üstünüze gelecek. Ya duymayacaksınız ya susmayacaksınız.
Çocuk istememeniz neden Allah’ın gücüne gitsin sizin kararınız bu hayatınız boyunca da istemeyebilirsiniz. Şahsi fikrim bu adamdan kusura bakmayın ama bir halt olmayacağı yönünde
Ayni babamannem yillarca çekti,hala da çekiyor.İyiyken çok iyi ama dediği olmayinca da 180 derece degisiyor.Annem genelde sessiz kalarak katlandi ama siz katlanmayin benceSessiz kaldigim zaman daha cok uste cikiyor bagirmayi daha da hakliymiscasina artiriyor.sert ciktigim zaman hatasini anliyor ama her seferinde baska sekillerle devam.konusmadigim zaman baska kavga cikariyor surat asmak olarak algilayip
Katlanmak istemiyorum ama ozguvenimi yitirdim.oyle bir konusuyor ki annem sanirsiniz herkesin sorunlari cok ama bir tek ben buyutuyorum.susmadigim icin ben gecimsizim ben idare etmiyorum.surekli soylenmiyorum da sadece o yaptikca benim suratim asiliyor artik susmayi da denedim.gerci arti kavga edecek istegim bile kalmadiAyni babamannem yillarca çekti,hala da çekiyor.İyiyken çok iyi ama dediği olmayinca da 180 derece degisiyor.Annem genelde sessiz kalarak katlandi ama siz katlanmayin bence
çok saygılı bir insan ama anne ve babanın yanında sana "sen salak mısın" diyebiliyor.
benim babamın yanında kocam bunu diyecek ve babam o dili kökünden kesip monte etmeyecek bi yerlerine ?
insan evladına yapılan saygısızlığa daha çok üzülür oysa. daha çok dert eder bunu. anneniz sağlıklı düşünemiyor şu an sanırım. belki babanızın rahatsızlığı yüzünden o da zor bir dönemdedir.Babam biraz rahatsiz.anneme de manen destek oluyor diye annemin gozunde de damadi pek kiymetli.onlara yapilmis bir saygisizilik yok onlarin gozunde ne yazik ki.
Inanin aynen oyle saglikli dusundugunu artik ben de dusunmuyorum.annemin her cumlesi herseyi bende cok kiymetlidir hep dogru dusundugunu dusunurdum.bunca zaman yapiciligiyla hep beni ikna etti gecer soyle olur boyle olur herkesde oluyor diye.oturup dusunuyorum kendim mi gecimsizim diye.ailesinden konusacak kimse de yok dogru durust anlayacak uyaracak.bu yuzden f yazdim farkli bakis acilariyla degerlendireyim kendimi diye.tesekkur ederiminsan evladına yapılan saygısızlığa daha çok üzülür oysa. daha çok dert eder bunu. anneniz sağlıklı düşünemiyor şu an sanırım. belki babanızın rahatsızlığı yüzünden o da zor bir dönemdedir.
Üzerine bana buluyor kabahati ne bekliyormusum oyle diyor annem.Normal mi sizce bu kadar sudan sebeplerle cikan kavgalar agir hakaretler.robit degiliz ya yuzumuz ister istemez elbet dusuyor.bu defa surat asiyor oluyor
Tabi ki normal değil. Kaç yaşındasınız? Çalışıyor musunuz?
Ozel hayatimizi soyle etkiliyor ben o boyle yaptikca uzaklasiyorum ondan.Dedikten sonra esim kalkti gitti disari cikti bir de.annem sadece ssst dedi sagolsunÖzel hayatınızı da etkiliyor mu bu yaşadıklarıniz.kopukluk varmi?.o aralarda yaklaşımı nasıl size?
O kelimeleri söyleduktan sonra annen babanla gözgöze geldin mi?
yani atiyorum meyve yiyordu herkes o an ve size birden ne salak bi insansin sen dedi ve devammı etti herkes süs pus meyvesini yemeye...
Böyle olmadı deyin lütfen!