Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yere kadar varmazdi en azindan.oyle bir cene var ki adamda zaten ayrilsam bile kendimin hakli olduguna asla kimseyi inandiramam bir sekilde kendini hakli cikarir hem benim aileme karsi hem kendi ailesine karsi.Nişanlılık döneminde ayrılsaydınız keşke...
Aynen oyle olmus nasil bu hale geldi ne yapacagim hic bilmiyorum.taktik vereblilir misinizİlişkideki yamukluk şu cümlenizde saklı. Etrafında pervane oluyorum... neden? Dengeleri bozmuşsunuz zor toparlanır. Belki de toparlanmaz. Saygısını yitirmiş çünkü. Cepte görüyor sizi.
Taktiği yok çünkü karakteri olmuş artık bu. Tedavi olması lazım.Aynen oyle olmus nasil bu hale geldi ne yapacagim hic bilmiyorum.taktik vereblilir misiniz
evliliğin ilk yıllarında eşlerin birbirne alışması zaman alıyor ama anne babanız da saçmalamış susarak.Öncelikle herkese iyi aksamlar dilerim.Biraz uzun olursa simdiden lutfen kusura bakmayin.8 aylik evliyim.esim cani isterse cok neseli cani istemezse bes karis suratli biri.Neseli oldugunda guldurur eglendirir.ama havanin soguk olmasina bile surat asacak bir insan.onu cok seviyorum ama bir cok hareketine de tahammulum hic kalmadi.annemle babama kendini oyle bir sevdirdi ki onlarin yaninda bana sen salak bir insansin deme curretinde bile hic cekinmeden bulunabiliyor.universitede tanismistik sonra 3 yili gecik bir sure gorusmedik ama ben hep onu sevdim hic kimseye yan gozle bile bakmadim.benimle evlenebilmek icin sonra cok ugrasti.her zaman herseyi gectim cok saygili bir insan dedigim esim sinirlendiginde deli gibi bagiriyor sesini yukseltiyor.sussam daha cok bagirmaya basliyor.simdi de hakaret etmeye basladi.gectigimiz haftalarda sirf onunla gezmek degisik biseyler yapmak istedim diye demedik laf birakmadi.ki sevgililik nisanlilik doneminde hic ozel biseyler yapmadik evlendik yine ses cikarmadim bir kez soyleyecek oldum kiyameti kopardi.dun de lafini boldum diye sen cok salak bir insansin dedi annemin babamin yaninda icinden gele gele.guzellikle soyluyorum olmuyor mutsuz olup yuzum asiliyor olmuyor susuyorum olmuyor.simdi de benimle konusmuyor ben de onunla konusmuyorum iki gundur.8 aylik evliyim ama nerdeyse 3 yildir birlilteyiz ve ben o kadar yiprandigimi dusunuyorum ki sacma sapan sebeplerden o kadar kavga cikardi ki bu gune kadar.agzindan cikani kulagi duymuyor bagirdikca bagiriyor.artik konusmak bile istemiyorum.kendisi bana bisey demeye cekiniyormus cekinmek ayri hakaret etmek ayri.normalde kucucuk herseyden mutlu olan bi insanim etrafinda pervane oluyorum esimin ama nafile.var mi bir taktigi olan yol gosterecek olan ablalarim.lutfen soyleyeceginiz kucucuk bir sey bile benim icin cok kiymetli
Aynisini ben yapsam kiyamet kopar.ailesi bana laf eder.kimse cocuguna bakmiyor da bir sey yapsam ben suclu olurum.laf arasinda daha once kayinvalidem e hep mi benim cocugum suclu deyivermistiAilesinin yanında size yaptıklarının aynısını yapın.
Sensin salak, salak olmadan karina iyi davranırsın boyle konuşmazsın deyin.
Bi daha diyo mu bak, bazen bi had bildireceksin bunlara
Durduk yere değil ki o dediğinde derseniz onu savunamazlarAynisini ben yapsam kiyamet kopar.ailesi bana laf eder.kimse cocuguna bakmiyor da bir sey yapsam ben suclu olurum.laf arasinda daha once kayinvalidem e hep mi benim cocugum suclu deyivermisti
Çok üzüldüm,zor bir durum.Allah yardimciniz olsun.Böyle adamlarla ugrasmak insanin ömrünü bitiriyor.Benim esim de sessizdir ama cabuk surat asar istedigi olmayinca.İlgi göstermeye de korkar neredeyse.Ben de sinir oluyorumKatlanmak istemiyorum ama ozguvenimi yitirdim.oyle bir konusuyor ki annem sanirsiniz herkesin sorunlari cok ama bir tek ben buyutuyorum.susmadigim icin ben gecimsizim ben idare etmiyorum.surekli soylenmiyorum da sadece o yaptikca benim suratim asiliyor artik susmayi da denedim.gerci arti kavga edecek istegim bile kalmadi