Alıp Başımı Gitmek İstiyorum Yemin Ediyorum

Öyle birşey olsa 27 yıldır mutlaka bir yerden patlak verirdi diye düşünüyorum.

Anne ve babasını erken yaşta kaybedenler bölümüne, kısaca hikayemi yazmaya çalışım, gerçi kısaca dediğime bakma çok uzun oldu. Onu okuyabilir misin? O zaman beni daha iyi anlayacağını umuyorum. Neden şu sıralar kötü olduğumu anlarsın.

Canım, ben bugün ızmir'e gidiyorum,yarın da Biecik'e gidip ev işimi halledeceğim. Bir iki günlüüne gittiğim için bilgisayarı götürmüyorum. Pazar yada pazartesi görüşürüz. Benim için dua et olur mu?

sana daha önce de yazmıştım derya'cım sana senden daha fazla kimse acımaz
seni senden daha iyi kimse anlamaz diye
ama sen kendini üzmekten vazgeçmiyorsun
amaan bunlar da dert mi diyemiyorum
evet kocaman bi derdin var insanı tüketen cinsten
ama senin bi an önce bi karar verip kendin için bişey yapman lazım
bak tekrar söylüyorum vakit geçmeden kalan sağlığını da kaybetmeden önce
Rabbimin sana vereceği o güzelim evlatlarını sağlıcakla büyütebilmek için
aklını başına alman lazım
evet çok ama çok kıymetli bi baban varmış Rabbim mekanını cennet kılsın
lakin atrık yok acı ama gerçek derya acaba baban şu halini görse ne tepki verirdi
toparlan kızım kendine gel demez miydi
annenin bu yaptıkları seni nasıl acıtıyor çok iyi biliyorum
ama ne yaparsan yap durum değişmeyecek malesef seni de anneni de sömüren düşüncesiz egoist bi kardeşin var anadır kardeştir atılmaz gülüm lakin bu insanlar seni acıtıp ömrünü törpüyorlarsa
yapacak başka bişeyin yok deryam çıkaracaksın hayatından tamamen uzaklaşmasanda çok fazla gidip gelme gözün üzerlerinde olsun lakin hayatının iplerini ellerine verme
onların yaptığı haksızlıkların kurmuş olduğun yuvaya zarar vermesine de izin verme
bak şimdi gençsin gücün yetiyor yarın bu kadar güçlü olmayacaksın laf anla azıcık
sürekli diyorum sana kendin için bişeyler yap artık
ben ne kadar desemde değişen bişey olmayacak elbette kanatacak acıtacak ama
artık daha fazla zarar görme babandan kalan mala kanuni olarak ortaksın tapuda adın olmasa bile
madem satılmasına engel olamıyorsun hakkına düşen payı onlara ve kardeşinin edepsiz görümcelerine ve sömürgen kocasına yedirme hakkın olanı al ve kenara çık
babanın senin geleceğin için yaptığı o malı onlara yedirme al kendin ye kendine bi ev al araba al
ne bileyim güzel bi tatile çık ama kendin için bişeyler yap
seni sömürmelerine izin verme
evet sıla-i rahim haktır lakin annen malesef evlat ayırıyor aklı başına gelene kadar ambargo koy
gitme arama sorma huzursuz etmelerine izin verme dert bile dinleme senin derdin sana yeter gülüm

Son düzenleme:
Canım sadece kendi aileni düşünmelisin önce...
evet annen çok haksızlık yapmış ama fazla düşünmemeye çalış... burda önemli olan sensin ilk önce bunu unutma...
çocuğun var mı bilmiorum ama ben şuan hamileyim şimdiden değişti herşeye bakışım...

Canım, ben bugün İzmir'e gidiyorum,yarın da Biecik'e gidip ev işimi halledeceğim. Bir iki günlüüne gittiğim için bilgisayarı götürmüyorum. Pazar yada pazartesi görüşürüz. Benim için dua et olur mu?

Dualarım seninle kuzum :1hug:

sana daha önce de yazmıştım derya'cım sana senden daha fazla kimse acımaz
seni senden daha iyi kimse anlamaz diye
ama sen kendini üzmekten vazgeçmiyorsun
amaan bunlar da dert mi diyemiyorum
evet kocaman bi derdin var insanı tüketen cinsten
ama senin bi an önce bi karar verip kendin için bişey yapman lazım
bak tekrar söylüyorum vakit geçmeden kalan sağlığını da kaybetmeden önce
Rabbimin sana vereceği o güzelim evlatlarını sağlıcakla büyütebilmek için
aklını başına alman lazım
evet çok ama çok kıymetli bi baban varmış Rabbim mekanını cennet kılsın
lakin atrık yok acı ama gerçek derya acaba baban şu halini görse ne tepki verirdi
toparlan kızım kendine gel demez miydi
annenin bu yaptıkları seni nasıl acıtıyor çok iyi biliyorum
ama ne yaparsan yap durum değişmeyecek malesef seni de anneni de sömüren düşüncesiz egoist bi kardeşin var anadır kardeştir atılmaz gülüm lakin bu insanlar seni acıtıp ömrünü törpüyorlarsa
yapacak başka bişeyin yok deryam çıkaracaksın hayatından tamamen uzaklaşmasanda çok fazla gidip gelme gözün üzerlerinde olsun lakin hayatının iplerini ellerine verme
onların yaptığı haksızlıkların kurmuş olduğun yuvaya zarar vermesine de izin verme
bak şimdi gençsin gücün yetiyor yarın bu kadar güçlü olmayacaksın laf anla azıcık
sürekli diyorum sana kendin için bişeyler yap artık
ben ne kadar desemde değişen bişey olmayacak elbette kanatacak acıtacak ama
artık daha fazla zarar görme babandan kalan mala kanuni olarak ortaksın tapuda adın olmasa bile
madem satılmasına engel olamıyorsun hakkına düşen payı onlara ve kardeşinin edepsiz görümcelerine ve sömürgen kocasına yedirme hakkın olanı al ve kenara çık
babanın senin geleceğin için yaptığı o malı onlara yedirme al kendin ye kendine bi ev al araba al
ne bileyim güzel bi tatile çık ama kendin için bişeyler yap
seni sömürmelerine izin verme
evet sıla-i rahim haktır lakin annen malesef evlat ayırıyor aklı başına gelene kadar ambargo koy
gitme arama sorma huzursuz etmelerine izin verme dert bile dinleme senin derdin sana yeter gülüm

Kimsenin gözünde değerim yok inan ki o yüzden kendimi de düşünmeyi bıraktım artık.

Canım, sana ne oldu gene öbür konunu okudum. Neler oluyor, neden kendini bu kadar hırpalıyorsun. Hadi sakinleş biraz.

annenin ve kızkardeşinn yaptıklarını hayretler içinde okudum canım:bbo:
annen açık bir şekilde ayrımcılık yapıyor kızkardeşinde sadece kendini düşünüyor:kızgın:
ben bu durumda olsam hiç ah vah etmem annem kardeşim sözümü dinlemiyorlarsa kendi hakkımı sonuna kadar arardım canım
o evlerde seninde hakkın var hakkını kimseye yedirme.seni düşünmeyeni sende düşünme
ben böyleyim ailemi çok seviyorum allahtan böyle değiller ama böyle olsalardı cidden dediğim gibi yapardım.üzülür kırılırdım ama kimseyede kendimi ezdirmezdim:1no2:
dediğim gibi beni düşüneni başımın tacı ederim ama düşünmeyeni bende düşünmem:1closedeyes:
sende biraz kendini düşün kendine değer veryerimseniben

Canım günaydın, ben gene yollardayım. Aklım sende ama. Sakin ol, sabret. Kendine eziyet etme, umursamaz ol, en azında öyle gözük... Müsait olunca haberini bekliyoruz.

Canın sıkılınca bana kaç gel. Hatta eşine nasıl açıklarsın bilmiyorum ama beraber gelin. Bu arada profilime resim ekldim, yaşlı, hasta, bkar ama mutlu bir kadın. Kuşum ben sizin gibi çıtır değilim 37 oldum. Ama yolun yarısı değil benim dedem 92 de öldü, benim hedefim 100 guclubacismile

Canın sıkılınca bana kaç gel. Hatta eşine nasıl açıklarsın bilmiyorum ama beraber gelin. Bu arada profilime resim ekldim, yaşlı, hasta, bkar ama mutlu bir kadın. Kuşum ben sizin gibi çıtır değilim 37 oldum. Ama yolun yarısı değil benim dedem 92 de öldü, benim hedefim 100 guclubacismile

Çıtırsın çıtır maşalla o bacaklar neydi öyle aklinialirimsmile

cnm baban öldükten sonra veraset ilamı çıkarıp evi annen sen ve kızkardeşin üzerine geçirmediyseniz satamazsınız boşuna üzüyosun kendini

Sen babana çok düşkünmüşsün, annen ise babanın tarafından nefret ediyormuş. Baban ölünce sen onu çok sevdiğin için intihara kalkışmışsın, galiba annenle babanın arası pek de iyi değildi ki annen senin babana daha düşkün olmanı kıskanmış ya da kendisine problem etmiş olacak ki senin hiç birşeyini yapmamışken senin hakkın olanları da kardeşine vermiş. Kardeşin galiba anneye daha düşkündü de o yüzden daha çok ona sarılmış. Ama bunda senin bir suçun yok ki babana düşkün olabilirsin annen keşke böyle bir ayrımcılığa düşmeseydi... Ama sen de sessiz kalma bence babanda kalan miraslardaki hakkını her türlü almaya çalış. Yoksa görünüşe göre annen ne var ne yok kardeşine yedirmeyi düşünüyor. Bilirim ayrımcılığın insanın içini ne kadar acıttığını. Abimi de benden daha çok sevdiklerini hissediyorum, ama seninkiler gibi bi şeyle karşılaşmadım daha. Neyse her sorunun bir çözümü bulunur yıpratma kendini bu kadar...

Pitis yorumların için teşekkür ediyorum...

Konuya yorum yazmayacaktım ama madem sen ön sayfaya getirdin yazayım.

Annemle aram hala aynı değişen birşey yok şuan için.

Artık kendi kendime söz verdim zaten ,hiçkimse için -bu annem bile olsa - kendimi üzmeyeceğim.

Çünkü gerçekten değmiyor.Üzüldüğümle kalıyorum.

Herkes bir şekilde hayatına devam ediyor,olan bana oluyor.Eğer annem benden habersiz -satamaz ama -satmaya felan kalkarsa işler daha kötüye gidecek.

Şuan bunun için dua ediyorum.Bu dünyada böyle ama bunun bir de öteki dünyası var.

canım ya vallahi çok üzüldüm. ama yapacak pek bir şey yok gibi. sadece hakkını savun ve kimse için üzülme. biraz kendin ve eşin için yaşa Allah yardımcın olsun.

Pitis yorumların için teşekkür ediyorum...

Konuya yorum yazmayacaktım ama madem sen ön sayfaya getirdin yazayım.

Annemle aram hala aynı değişen birşey yok şuan için.

Artık kendi kendime söz verdim zaten ,hiçkimse için -bu annem bile olsa - kendimi üzmeyeceğim.

Çünkü gerçekten değmiyor.Üzüldüğümle kalıyorum.

Herkes bir şekilde hayatına devam ediyor,olan bana oluyor.Eğer annem benden habersiz -satamaz ama -satmaya felan kalkarsa işler daha kötüye gidecek.

Şuan bunun için dua ediyorum.Bu dünyada böyle ama bunun bir de öteki dünyası var.

Hmm evet konu 4. ayda açılmış. Tarihe bakmadan atlamışım ben de hemen sempatiksalakcinni Ama yine de artık kendinizi üzmeme kararı almana sevindim, bir tane daha sen yok bu dünya da ne de olsa kendi kıymetini bilmelisin... opuyorumnanaktan

X