- 8 Aralık 2009
- 1.425
- 8
-
- Konu Sahibi BenmasMavi
ya bu zamnda ev sahibi olmak kolaymı
damat atmış saglam yere kendini yoldukça yoluyo anlaşılan seninde eşin var ailen var eger o anne olarak seni düşünmüyosa sen onları hiç düşünme hakkını ara gerekirse avukat tut ne gerekiyosa yapsın kolaymı öle ya borç harç için koca ev satılırmı çalışşın kocası ödesin borcunu..lafa bak ya ya yanıma taşın ya boşancam boşanırsan boşan hayret bişi ev olmasaydı napacaksa onu yapsın..sende canım hakkını ara yedirme kimseye o evde senin çocuklarınında hakkı var yılar önce babam evlerimizi satıp satıp kendi ailesine yedirdi kendi payı oldugu evlerden hakkını almadı alsaydı şimdi ben göbegimi çatlatmazdım bi ev sahibi olacam diye para biriktirmek için kılı kırk yarmazdım...neyse allah yardımcın olsun arkadaşım üzme kendini kimsem yok felan diye kendini yıpratma eşin var sana yeterde artar bile...bu dünya geçicxi ev eşya hikaye ama hakkının yenmesinede asla izin verme...
ya canım annen sana niye bu kadar takık anlamadım
üniversiteyi bıraktın falan diye mi.
bu ne böyle üvey kızmısın sen tuhaf
hata kimde anlayamadım ama sanırım annende.
gelmezsen boşanıcam demek ne demek kızkardeşinin entrikaları da bir acayipmiş. annende tongaya düşmüş heralde.
Unutma rüzgar eken fırtına biçer. Bırak istediklerini yapsınlar hiç dert etme kendine. Gün olur devran döner. Yarın öbür gün kardeşin elinde çocuğu ile, annende beş parasız ortada kaılnca ne olacak acaba. Damadın niyeti ortada, ne olmuş sen üniversiteyi bıraktı isen. Bıraktırmasa idi madem annen, baban vefat ettiğinde alıp seni bir psikoloğa götürse idi. Şimdi suçlu sen mi oldun? Kusura bakmasın kimse ama bu dünyaya gelmeyi biz istemedik, madem bizi bu dünyaya getirdiler görevlerini de yerine getirsinler. Ben artık ağlamıyorum. Artık benim canımı acıtamıyorlar. Galiba artık içm nasır tuttu yada delirdim gözümü intikam bürüdü bilmiyorum. Ama asla canımı acıtan insanlar bni pes ettiremeyecek. Sırf onlara inat olsun diye çok mutlu olacağım. Çünkü ben bunu hak ediyorum. Sen hak etmiyor musun? Hak etmiyor olsan bile sırf onlara inat olsun diye mutlu ol. O zaman gör dostunu düşmanını.
Genelde aile ilişkileri çok karışık oluyor zaten.yüzgöz olursan işler daha beter oluyor.insanların iç yüzünü görmek mahfediyor insanı.
ama sana tavsiyem insanların söylediklerine değil yaptıklarına bak.birde oluruna bırak.
bakalım gerçekten satıp kardeşine ev alacak mı?
Gerçekten durumunuz çok zor...
Yaşamadım ama anlıyorum..
İnsanın ailesi ile arası kötü olunca sanki tüm dünyası duruyor di mi?:çok üzgünüm:
Arkadaş değil ki sırtını dönesin,koca değil ki boşayasın..
Umarım evliliğinizde herşey yolundadır da kendi evinizde huzurunuz vardır,ancak bunu dileyebilirim ben size..:teselli:
Öyle düşünme. Bak zaten zor günler geçiriyorsun. Önce kendini topla, eşine sımsıkı sarıl. İnsanlar o kadar acımasız ki, çok güçlü olmak zorundasın. Benim kayınvaldem, geçen yaz gelip iki hafta benim evimde tatil yaptı. Üstelik yanında görümcem ve yiğeni vardı. Evim kiralık ve zaten küçükdü. 80 metrekare filan. Ben çalışan bir insanım, ve sabah 07:30 da işe başlıyorum, yazın hava çok sıcak olduğu için 13:00 ile 15:30 arası öğle tatili. Sabah ie gitmeden kahvaltılarını hazırlayıp bırakıyordum, öğlen eve geldğimde onların bir türlü kaldıramadı kahvaltı sofrasını kaldırıyordum ve akşam için yemek yapıyordum. Bu arada kaynanam her yemeği yemez, onun için ayrı yemek yapıyordum. Öğleden sonra işe gidiyordum. Akşam üstü eve geliyordum. Bu arada görümcem ile yiğen denize gidip geliyordu, ve evimin her yanından kum, yosun çıktığı için ortalığı toparlayıp, eşim gelmeden süpürüyordum. Akşam yemeğinden sonra yürüyüşe çıkm ak isterlerdi her çıkış en az 15-20 liraya patlardı bize. Gece yatmak bilmezler, kaynanam sürekli bişeyler ister ben hizmet ederim, 02-03 gibi yatardım. Sabah gene 07:30 da işebaşı yapardım. 15 gün böyle yşadım ağzımı açımı kimseye of demedim. Kurban bayramından sonra kaynanamın hakkımda söylediklerini orak bir tanıdıktan ve çok emin bir yerden duyduktan sonra, çıldırdım. Eşimi boşadım, git adam ol, ananın bacaının ağzını kapatabiliyorsan sonra gel karşıma, erkek olmak organla değil, benim kadar delikanlı ol dedim. Kaynanamın söylediği söze gelice, işte bu bomba: "GELİNİN EVİNDE 15 GÜN TATİL YAPTIM, YEİĞİM ÖNÜMDE YEMEDİĞİM ARKAMDA İDİ, AMA YAZIK GELİN KISIR, ÇOCUĞU OLMUYOR" İşte insanlar bu kadar bencil, çıkarcı. Şimdi ne diyorum biliyor musun. Benden uzak cehheneme direk olsun kaynanam olcaka o anne müsfettesi.
Evet ailemle aram kötü olduğu zaman hep bir kanadım kırık oluyor.Eşimle aramın iyi olması bile bu kanadımın tamir edilmesine yetmiyor.
Aile ayrı eş ayrı malum.
Ailem olmadığı zaman anlıyorum gerçek yalnızlığın ne demek olduğunu
AY KIYAMAM SİZE
kendinize ii bakın ii düşünün aile olunca iki kere düşünülürr
sizin anneniz küçüktür diyee ona oyle onem veriyorr bide siz imza vermeyin evlerin satış iznineeyerimseniben
Mavim KK ailesi arkanda, dert etme sen :1hug:
Şeniz