• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıntılar...

"Gözlerine söyle beni unutsunlar" dedi.
"Sanmam unutmazlar" dedim..
"Hiçbir şeyimi"dedi.
"Hiçbir şeyi" dedim.
Halbuki göz de kalp gibidir görmeyince unutur :34:

Sevgililerinin ellerini nasıl tutuyorlardır diye düşündüm bir ara; tuttukları el, bir skor aracı mıdır? Aşk, böyle bir şartlanmaya boyun eğer mi?! Sevmek, bir takım oyunu mudur?!

Küçük İskender

Sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu. bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir. beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. buna ihanet diyemezsin ...

Küçük İskender

Sana tuz yalatsam,sabaha kadar tuz yerine suyu düşünürsün; işte çelişki burada gibi görünse de, nesnel hareketin kanıtıdır bu. bir durumla uyarılan her durum, bir başka durumu işaret edecektir. beni sevdiğini söyledikçe sen, ben bir diğerini sevdiğimi hatırlayacağım. buna ihanet diyemezsin ...

Küçük İskender

ay çok ilginç adam felsefik yaklaşmış olaya neredeyse vay be haklı diyecem :1::1:

"Hayatta yapılacak o kadar çok hata var ki; aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok".
[Sartre]
:80:

"Birlikte olacağınız kişinin geçmişini kurcalamak, Onunla kurmak istediğiniz geleceği yok etmekten başka bir şeye yaramaz". [Seneca]

Son düzenleme:
Bir film şeridi gibi geçiyorum şimdi olmayanlarımın içinden,
Çok isteyince oluyordu hani,
Söyle nerdesin hiç gelmeyen.

F.Düzağaç

"Kabirdekilerin pişman oldukları şeyler için dünyadakiler birbirini yeyip bitirmekteler" İmam-ı Gazali

Back