Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey vardır.Kazandığın her şeyde biraz yitirdiklerin.Bu yüzden birileri ısınıp dururken dinmez üşümelerin.Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın,seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın sakın vazgeçme.Ve unutma;eğer hayallerin olmazsa bir gün başkasının hayali olamazsın...YILMAZ ODABAŞI
Düşündüğünüz; söylemek istediğiniz, söylediğinizi sandığınız, söylediğiniz, karşınızdakinin duymak istediği, duyduğu.. Anlamak istediği, anladığını sandığı, anladığı, arasında farklar vardır. Dolayısıyla insanların birbirini yanlış anlaması için en az 9 ihtimal var". Sylviane Herpin
"Yola Çıktıklarını, Yolda bulduklarına değişirsen; Yolunu Kaybedersin... Bir şeyi neden sevdiğini biliyorsan, artık çıkarın vardır. Bırakmıyorsan, artık çaresizliğe girmiştir sevgin. Umudunu Sevgin Sanma...Yola çıkmadan önce bir daha düşün.. Çünkü hevesle yola çıkanın sonu hüsran... Aşkla yola ...düşenin sonu yanmaktır
ASK DUASI : Evlenicekler icin : Rabbim Bir insan koy kalbimeAma o insan senin desevdigin olsun
Ve bana öyle bir insan sevdir kiO insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun.Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önceOnunla bulusmus olan ...sen olasin
Onunla el ele tutustug...umuzdaIkimizin uzerinde Senin elin olsun
Bana öyle gözler göster kiBen o gözlerden sana bakayim
Bana öyle bir sevgili ver kiO gözler cennete acilan iki pencere olsun
Onunla oyle bir yolda yürüyelim kiKilavuzumuz sen olasin ey Rabbim
Oyle bir sevgili verki banaOna sarildigimda kainat bize baksinBirbirine sarilsin
Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsinBize bakip seytan Adem'e secde etsinGünah sevap ugruna kendini feda etsinOlüler birer birer uyansin sevgimizle
Hєrkєs "iLk" oLmak istєr,
"ilk Aşk","ilk Öpücük"..
Oysa "iLk" qєçicidir.
Sahip oLduğunuz Hanqi "iLk..." haLa Sizin,
yada sizinLє Düşündünüz mü?
...Oysa kimsєnin bєğєnmєdiği "Son" da durum farkLıdır.
Ondan ötєsi yoktur.
Hєyєcandan AvuçLarınızın tєrLєyєrєk Tuttuğu "iLk" єLLє dєğiL,
qüvєnєrєk Sımsıkı Tuttuğunuz "Son" єLLє qirєrsiniz mєzara.!
Durup Tєkrar Düşündüğünüzdє ;
"iLk" oLup yok oLmak mı?
"Son" oLup Sonsuz oLmak mı iStєrdiniz.
Senden gitmemi isteme Rose
Yüzümden düşen bin parçayı birleştir
Tanışmış olursun böylece çocukluğumun haylazlığıyla
Gözlerin sol göğsümdeki örse inmiş birer balyoz
Allahtan bakışların eşitlikten yana!
Saçlarını adımla topla Rose
Bak teninin davetsiz misafiriyim asırlar sonra
Kendimden beklenirken
Çat kapı sana geliyorum işte her fırsatta
Ne olur sen de benden habersiz
Aklımdan çıkma!
Ö.G
Evet sen haklıydın, göğün bağrını yırtarak dalgalarla oynaşan bir ışık huzmesiydi aşk bazen. Böyle zamanlarda biz, hislerimizden kaçarken mucizeye tutulurduk. –ki ne vakit senin kirpiklerindeki zorba yağmurlar kıyılarımızı dövmeye kalkışsa, aşklanırdık sırılsıklam.
Ö.G