Oy! Maşallah ne güzel coşmuş yürekler..
En sevdiğim topiklerden burası..Pia'mŞeniz
Bazen bir cümle insanın hayatını değiştirebiliyor,yüreğini adeta titretiyor..
Her satırda yeni bir yaşam,yeni bir hikaye..
Her hecede,binbir duygu dağarcığı,aklın,kalbin , keskin sesi..
Yüreğinize sağlık olsun..
Geçmişi külliyen okuyamadım ,var mıdır bilemiyorum ,bunlar da benden olsun..:kedi:
'/vuslatın yolu nedir bir de biz bilelim dersen / lüzum yoktur yola yordama / ne kadar çok yürek varsa çarpan / ne kadar çok gönül gözü varsa dost cemaline müptela / o kadar çok yol yordam var demektir / var kendin hesapla /'..
İyi olsunlar, kötü olsunlar, sözler birer ok gibidirler. Bir kaçını bir arada fırlattın mı, biri mutlaka hedefi bulur. Sonunda, kalbini dostlarına kapatır, düşmanlarına açarsın. Yanına gelip kurulanlar, düşmanların olur. O zaman, gücünden geriye ne kalır?
Herşeyi sana yazdım; seni de her şeye... Hayallerimin paragraf başlarına, umutlarımın parantez içlerine. Kalemler tükettim tükenmeyen hasretle...Her şeyi sana yazdım; seni de herşeye ve sana da kendimi yazdım... bana ait harflerle, farklı alfabelerle
Üzülme-eğer üzülebiliyorsan bir kutlu teselli kapısında bekletiliyorsun demektir...Kapı açıldı açılacaktır. üzülme...Çevir gözlerini vefasız dünyanın eşiğinden,kes ümidini sahte doymalarından.Üzülme! La Tahzen..
Mevlana
a.s.