Damat ve ailesinin kulağına gider maksatlı demiştir eğer tutucu biriyse. Düşüncesizlik etmişBiraz mesafe koyayım diyorum ama insan annesiyle de nasıl mesafe koyar yahu !!!Çok canım sıkıldı ağrım gitti acaba diyorum ama kaç oldu bu mesele.
Iyi geceler arkadaşlar birsey oldu az önce babamla konusuyorduk telefonda bana işte kız kardeşimi istemeye gelecekler falan anlatıyor ki ben kardeşimin görüştüğünü falanda biliyorum yani ama onlar bilmiyor neyse ya öylemi falan konuşurken annem arkadan niye söylüyorsun gibi bişeyler söylüyor bende duydum dedim ben yabancim,yok belli olsun da öyle daha bişey yok ortada diye öyle diyormus sma çok bozuldum eşinde yanimdaydi konustuklarimizdan durumu anladı nasıl mahçup oldum onada çok zoruma.gitti gitti çünkü öncedende.olmuştu annemin böyle tavırları sma hep iyiye yorma istemistim
İçimden düşündüklerimi.ama cesaret edip yüzlesemedigimi aynen yazmışsın belki de böyle ama çok kötü bu ya kabullenmek istemiyorum belkideHic alinacak durum yok ortada :) sizin belki hassas oldugunuz donem :)
Evlisiniz artik o yuvadan ucup gittiniz, kendi yuvaniz var, yani her ne kadar kiz kardes, kiz evlat olsaniz da artik haneler
Ayri.haliyle her ufak detayi eskisi kadar bilmenizi istemeyebilirler, ki zaten dogal olani bu.
Kendi iliskine bak.
kız kardeşini istemeye gelecek olmaları ufak detay değil kiHic alinacak durum yok ortada :) sizin belki hassas oldugunuz donem :)
Evlisiniz artik o yuvadan ucup gittiniz, kendi yuvaniz var, yani her ne kadar kiz kardes, kiz evlat olsaniz da artik haneler
Ayri.haliyle her ufak detayi eskisi kadar bilmenizi istemeyebilirler, ki zaten dogal olani bu.
Kendi iliskine bak.
Belki de ama eşimle anne oğul gibilerdir öyle biri değildir eşim .Belkide ben alinganlik yaptim.sana değil aslında eşine duyurmak istememiş.. olur da bozulursa diye.. alınacak bir durum yok ortada..
İşte bende ona bozuldum hatta kardeşim de sasirdi ne alaka niye senden saklıyor diyekız kardeşini istemeye gelecek olmaları ufak detay değil ki
Üsttede yazdım okumamissiniz herhalde zaten biliyordum kardeşim tabiki benimle paylaştı önce ama işte aileler tanışıp is ciddiye dökülmeden.kimseye söylemedimBen kardeşinizi istemeye geleceklerini babanızdan öğrenmenize takıldım.
Annenizden önce, kardeşinizle aranızda iletişimsizlik olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir şeyi insan ilk ablasıyla paylaşır, hatta aileye nasıl söylesek diye beraber ilerler, birlikte açıklar.
Bende mi yanlışlık var yoksa aileniz sizi mi dışlıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?